עבור לתוכן

מוצרים מומלצים ודילים משתלמים - פברואר 2014 (מתעדכן)

Featured Replies

פורסם

http://www.tms.co.il/product/11544

seasonic x-560

המחיר ירד אפילו יותר

מחיר מדהים לספק כזה, מומלץ בחום (אני בעצמי אקנה בשבוע הקרוב אחד).

• 4 שבועות מאוחר יותר...
  • תגובות 2.5k
  • צפיות 1.1m
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

לא פסיבי. המאווררים למטה והצלעות למעלה - כמו שהיה עם ה-tuniq tower האגדי.

פורסם
לא פסיבי. המאווררים למטה והצלעות למעלה - כמו שהיה עם ה-tuniq tower האגדי.

מה הופך את זה לטוב יותר מהמיקום ה"רגיל"?

מבצע פייסבוק של TMS http://www.tms.co.il/product/11916 מסך LG E2442T בגודל 24 אינצ' - ב-799 שקלים בלבד!

פאנל TN :nono:

http://www.lg.com/uk/monitors/lg-E2442T-led-monitor

פורסם

לא כולם צריכים פאנל IPS או VA יש כאלו שTN מספיק להם בהחלט ואין שום בעיה עם זה.

המחיר שלו יפה, והוא נמכר ביותר ממאה שקל זול יותר ממקומות אחרים.

פורסם

מה הכוונה צריכים? הם כנראה לא ראו את ההבדלים ולא מודעים לזה בכלל.

להוסיף 50 ש"ח כדי לקנות את הDELL זאת לא שאלה בכלל. (הושפעתי ממש חזק מהפורום הזה...)

בכל מקרה אם הם עושים הנחה כנראה שיש סיבה....

פורסם

על איזה הבדל? רוב האנשים בכלל לא ירגישו בהבדל שאתה מדבר.

חוץ מזה הפעלתי את הDELL 2311 שלי ליד מסך Samsung SyncMaster T220P בעל פאנל TN.

משום מה אהבו את התמונה של סאמסונג יותר, תגיד שהצבעים שם לא אמיתיים תגיד שזוויות צפייה פחות טובות אבל את רוב האנשים זה פשוט לא מעניין.

מי שלא צריך או מחפש את זה אפילו לא ירגיש בהבדל. (כמובן חוץ מPIVOT שיכול להיות מאוד מועיל, למרות שהרבה לא מודעים לכך).

פורסם
  • מחבר

אבל פה זה "מוצרים מומלצים" ומסך TN נחות ללא ארגונומיה בהפרש של 50 ש"ח הוא בהחלט לא מומלץ.

פורסם
על איזה הבדל? רוב האנשים בכלל לא ירגישו בהבדל שאתה מדבר.

חוץ מזה הפעלתי את הDELL 2311 שלי ליד מסך Samsung SyncMaster T220P בעל פאנל TN.

משום מה אהבו את התמונה של סאמסונג יותר, תגיד שהצבעים שם לא אמיתיים תגיד שזוויות צפייה פחות טובות אבל את רוב האנשים זה פשוט לא מעניין.

מי שלא צריך או מחפש את זה אפילו לא ירגיש בהבדל. (כמובן חוץ מPIVOT שיכול להיות מאוד מועיל, למרות שהרבה לא מודעים לכך).

כבר פתחתי בעבר שרשור על הנושא, היו לי שלושה מסכי סמסונג, קניתי דל אחד והשוותי בינייהם, אין ספק שלסמסונג יש צבעים חיים יותר, היום אני עם שלושה u2312hm כיוון שכבר התרגלתי או יותר נכון לא היתה לי ברירה כבר קניתי אחד.

המסך בעל בניה מצויינת, pivot, רכזת usb והמון חיבורים פלוס נראה טוב אבל הצבעים לא חיים כמו בסמסונג מצטער להגיד.

פורסם

בעוד 50 ש"ח תשיג מסך קטן יותר, זה מה שהרוב מסתכל. :s07:

רוב האנשים שאני מכיר יושבים מול המסך, לא צריכים לעבד תמונה, איכות צבעים וכו'.. לכן TN לא יפריע להם

כן הצבעים אולי לא נראים אמיתיים.

לעניין הצבעים, הרצנו משחק WITCHER 2 על מסך שלי 2311 ועל מסך TN של סאמסונג ושם הוא נראה הרבה יותר צבעוני, והדל שלי אראה תמונה אפרורית ומשעממת.

סורי אבל אלו עובדות בשטח מהעיניים שלי, אם הייתי צריך לחשוב לקנות מסך לעבודה משרדית לא הייתי נרתע מלקנות מסך TN.

נערך על-ידי CRT

פורסם

סוף סוף מישהו מצדיק אותי, איפה היית בשני השירשורים שפתחתי בנושא?

במערכת הפורומים הקודמת היה למעלה ״הראה תגובות חדשות להודעות שלי״ בסמסונג זה היה בצבע תכלת ובדל זה היה אפרפר.

חוץ מזה תרשום בגוגל את המילה כחול ותחפש תמונות, שמתי לב שבסמסונג התמונות ממש כחולות ובדל הן נוטות לסגול.

נערך על-ידי idanmal

פורסם
  • מחבר

"כיול" חברים, כיול פשוט של המסך - דיברו על זה 1000 פעם.

ולא - צבעים זועקים ומה שנקרא vivid או dynamic ושאר שמות מפוצצים שמרגילים אתכם לראות הכל רווי וזרחני לא מעיד על "מסך יותר טוב" וממש ממש לא מומלץ לשימוש משרדי כי זה מאוד מעייף את העיניים (מסנוור) ואיכות הטקסט נמוכה בהרבה.

לגיימינג/סרטי-פעולה זה הרבה פחות משמעותי...

אבל זה לא המקום לדיון הזה בבקשה - יש 1000 כאלה בפורום "מסכים". גשו לשם.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים