עבור לתוכן

מוצרים מומלצים ודילים משתלמים - פברואר 2014 (מתעדכן)

Featured Replies

פורסם

אולי מספיק לזהם את הת'ראד הזה?

אין שום דבר משתלם במעבד הזה.

אין צורך לעשות פה Paste על כל מוצר שראית שזול יותר ב 30 שקל.

תרגע, תנשום עמוק, תהרהר קצת אם עצמך מה אתה עומד להגיב ואז תגיב ;)

מדובר על לפחות 1500 ש"ח חיסכון לעומת הארץ!

• תגובות 2.5k
  • צפיות 1.1m
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

א. אין צורך לצ'טט הודעה מעליך.

ב. זה ממש לא מעניין. קודם כל מדובר במעבד מחו"ל, דבר שני אין שום דבר שמומלץ ו/או משתלם במעבד הזה, סתם בזבזוז כסף מיותר ומשווע.

וה 30 שקלים היו הגזמה מכוונת, כדי להכניס אותך לפרופורציות.

פורסם

הבהרה: מוצר מומלץ = מוצר שכדאי לקנות אותו.

פורסם

בנאדם..מה שאתה עושה עכשיו זה להספים את הפורום הזה!

אף אחד לא שאל אותך או בא להתייעץ לגבי האם זה מעבד שווה לדרישות כל שהם או מפרט. יש כאלו שצריכים אותו ותכננו לקנות, עכשיו הם יודעים שהם יכולים לקנות אותו בחסכון של 1500 ש"ח. מה אתה רוצה? למה סתם להגיב להספים הודעות! פתח פוסט חדש למה המעבד הנ"ל לא משתלם לצרכים שלך.

לפני כמה ימים פרסמתי הודעה על מארזים תקציביים במחיר רצפה (סתכל כמה הודעות למעלה) אז בוא תגיד עכשיו שגם זה לא רלוונטי כי זה לא משתלם לצרכים שלך ומארז ממש פשוט..יופי, יש כאלו שזה בדיוק מה שהם צריכים ועכשיו קנו בזול יותר.

ואגב לגבי מעבדים אין שום בעייה לקנייה מחול וזה גם לא משלוח UPS שיעשה בעיות ואחריות על אינטל בארץ היא לא בעיה.

הבהרה: מוצר מומלץ = מוצר שכדאי לקנות אותו.

מוצר מומלץ: מוצרים עם הפרש משמעותי ממחיר השוק. מה זותומרת כדאי לקנות...לאיזה דרישות? הכלל המכליל הוא על המחיר (גם בחוקי הפורום)...מוצר שעולה נמוך משמעותית מהשוק.

פורסם

מוצר שה Price/Performance Ratio שלו הוא בין הגבוהים, ולכן הוא משתלם. זה ממש לא המצב במעבד שהבאת.

פורסם

איזה חוקים בפורום דיברו על כדאיות של מוצר? ואם לא ברור, אני קובע את החוקים.

מישהו דיבר על אותם מארזים? מחירים טובים מאוד ובהחלט ומומלצים למחשבים תקציביים ולכאלה שרוצים להחליף את הג'נרי שלהם.

אגב, איך אתה מפרש את המילה "מומלץ"?

פורסם

באמת כדאי לנהל את הדיון הזה פה?

אמרתי: להגדרתי "מומלץ" חייב להיות נגזרת של מחיר ביחס לשוק ולא של צרכים. כך למשל את המארזים האלו..המחיר שלהם יפה אבל לדעתי הם לא מומלצים ל-90% מהמערכות שכן הם מוגבלים ללוחות MICRO, כך גם אולטרה בוקים שלא מומלצים וכך SSD שלא מומלצים לרוב האנשים. אבל העניין הוא לא לבוא להמליץ לאנשים פה איזו חומרה מתאימה להם! ההמלצה היא על מחיר נמוך משמעותית מהשוק על מוצר שמישהוא התכוון לקנות בכל מקרה כי לצרכיו זה מומלץ (למשל מחשב סימולציות שחייב 32G זיכרון ומעבד אמיתני שלרוב יהיה בזבוז).

בהנחה שמישהוא תכנן לקנות מעבד 3930X בסביבות 3000 שקל, יוכל לשקול עכשיו 3960X בתוספת של 500 שקל בערך..ומבלי להיכנס ללמה הוא צריך מעבדים כאלו...זה מאוד משתלם לו!

פורסם

שוב, המעבד הזה לא טוב בכלום. 500 ש"ח בשביל עוד שלושה מגה מטמון מרמה 3? אחרי OC ה-3930K משתווה לו.

המעבד לא מומלץ, סוף פסוק.

פורסם

שוב אתה יוצא בהנחה שהפורום הזה הוא כדי להתאים חומרה לאנשים, לדעתי הוא (יש כאלו באתר), זה כדי להציף מחירים נמוכים למוצרים כל שהם (לכל דבר יש שוק, אחרת לא היה נמכר)..אבל איך אמרת.."אתה קובע החוקים", אז שיהיה. אפשר למחוק את ההודעות האחרונות.

פורסם

גם לא לקחת בחשבון שמחיר המעבד הוא הרבה מעל ל 325$ ולכן תחויב במעמ + מכס.

פורסם

אין מכס ומס קניה על רכיבי מחשב. רק מע"מ.

פורסם

גם מעמ לבד מצמצם כאן יופי יופי את הרווח.

פורסם

וואוו, איך התנפלתם על הבן אדם, הגישה שלכם תמנע מאנשים לבוא ולחלוק דברים, כי "מה אם הם יעשו פאדיחה". איך שאני רואה את זה העמוד הראשון מכיל המלצות שכוללות גם מחיר, גם איכות וגם value, והשאר זה המלצות של דברים במחירים זולים יותר ממחיר שגרתי ושכל אחד יחליט לעצמו. המקרה שהיה פה הוא קצת קיצוני מבחינת חוסר ב-value. אז מה? איפה מותחים את הקו? אני בטוח לא הייתי קונה את זה, וכנראה רבים אחרים, אבל יש פה עוד דוגמאות באשכול לדברים שלא הייתי בוחר, זה לא הbest whatever for the money של tomshardware כאן, לא משנה איך זה התחיל, זה עכשיו אשכול של אנשים שמוצאים מחיר ומפרסמים ואני מודה לכל אחד שמפרסם כאן מראש על המאמץ, גם אם לא מתכוון לקנות 99% מהמוצרים כאן, ולו בשביל העניין.

פורסם

לדעתי זה לא היה העניין בכלל, אלא זה שהוא הביא קישור למוצר מחו"ל. נראה לי שהכוונה בדיון הזה היא למצוא מחירים זולים בארץ, ואם כולם יתחילו להביא פה קישורים למוצרים מאיביי זה בהחלט "יזהם את הדיון". מי שרוצה המלצות על מוצרים מאיביי יכול לפתוח דיון נפרד או להשתתף באחד קיים בנושא.

העניין היה שונה כמובן אם המוצר היה פופולרי ומשתלם ובכל זאת המחיר של המוצר בחו"ל היה זול בהפרש גדול, שאז אפשר להניח שאנשים היו רוצים לדעת על זה, אבל דברים כאלה נדירים יחסית. מוצרים פופולריים ומשתלמים לרוב נמכרים בארץ במחיר די קרוב למחיר בחו"ל. מצד שני, למוצרים יקרים ולא משתלמים יש נטייה להיות יקרים באופן משמעותי בארץ, מה שבהחלט עלול לגרום שיתחילו למלא את הדיון הזה בקישורים למוצרים לא משתלמים מחו"ל, ואין לדבר סוף.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים