עבור לתוכן

מוצרים מומלצים ודילים משתלמים - פברואר 2014 (מתעדכן)

Featured Replies

פורסם

^

לא מכיר SSD בגודל כזה, כנראה זה מכני

• תגובות 2.5k
  • צפיות 1.1m
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

^

אני לא עוקב אחרי השוק אבל זה באמת נראה מצויין.

פורסם

כנראה Seagate Momentus XT 320GB

פורסם

אני חושב שזה כונן קשיח רגיל ביחד עם משהו כמו 20GB SSD למטרות קאשינג

פורסם

מה הסתבכתם עם הכונן. סדרת ASPIRE S..הכל רשום באתר החברה:

The Acer Aspire S3 gives users a 240 GB hard drive which is a Solid State Drive (SSD), which is the company standard. Another option that we recommend is the 320 GB or the 500 GB hard drive which has an embedded SSD integrated into the motherboard. This embedded SSD allows for faster boot up. The company claims that the Aspire S3 can start from sleep in about 1.5 seconds, if it has been asleep for less than half an hour. It can resume in about 6 seconds if it is a longer sleep, owing to its Instant On feature and the embedded SSD.

בכל מקרה המחיר לא שפוי לנייד אולטרה בוק! יוצא כמו נייד רגיל סביר..בכל מקרה גם אם קונים אתו ומוסיפים 128G SSD נפרד עדיין זה משתלם ברמות ולא עובר את ה- 4K. למרות שלא צריך לפי ביקורות על הסדרה ה- SSD המובנה בלוח עושה אתש לו..וההבדל יהיה זניח ביותר. עדכון: צריך לבדוק אם ניתן לשנות HDD קודם

חשבתי שזה יעורר יותר עניין בגלל המחיר..בכל מקרה דיברתי איתם ויש מלאי מצומצם..דוד שלי קונה אחד בהמלצתי, מי שרוצה שיחליט מהר אחרת חבל יעלה מחיר או ייגמר מלאי.

פורסם

סבבה והכל

רק אל תחשוב שתקבל SSD 320GB

לפי מה שמצאתי מדובר על 320GB HD +20GB SSD

פורסם

איך הצלחת לקבל אישור לראות מחירים?

פורסם

איך הצלחת לקבל אישור לראות מחירים?

יש לי מ"ס לקוח אצלם.

אבל בפעם ה- 100 שאני אומר את זה בהזדמניות שונות באתר..החנות תמכור לך כמו לכל לקוח אחר. פשוט תגיע אליהם כנס וקנה את המוצר בלי יותר מידי דיבורים. מי שלא נמצא קרוב לראשל"צ זה כבר סיפור אחר כי הם לא עושים משלוחים ללקוחות פרטיים.

פורסם

ULTRABOOK של ACER במחיר פיצוץ של 3470 ש"ח (כולל מע"מ) בחנות גראנד אדוונס בראשון.

3 שאלות שחשוב לדעת:

1. האם המחיר כולל מע"מ?

2. מה משך האחריות על המוצר? (שנה או שלוש)

3. האם החנות מוכרת מוצר מיבוא רשמי או אפור? ומי נותן השירות.

בגדול, אם מדובר במוצר ללא מע"מ מיבוא אפור עם שנת אחריות שלהם, לא מדובר בעסקה טובה מדי.

פורסם

אני לא יודע לגבי שתי השאלות השניות {לא בדקתי}

אבל לגבי השאלה הראשונה אני קצת מתקשה להבין אותה לאור זה צוטטת משפט ואף היגדלת אותו אבל אני לא בטוח שקראת אותו או הבנת את הכתוב...

פורסם

^^

הרגת אותי עם השאלה הראשונה :lol: אתה שואל את זה כאילו עלית על איזה סקופ בעוד שרשום לך מול העניים :o

1)בציטוט שלך רשום כולל מע"מ.

2)רשום בלינק של המוצר בחנות שנה אחריות. אם תלא יודע כל ניידי ACER מקבלים שנה אחריות בין לאומית, לא קיים שלוש.

3)גראנד אדוונס היא יבואנית רשמית נותנת אחריות בישראל של הבאים:

http://www.grandadvance.co.il/default.aspx?g=pages&uid=manufacturersList

חחח אני מרגיש כאילו אני עושה להם פה קידום מכירות..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים