עבור לתוכן

מספר שאלות על הזמנת סלולרי מחו"ל

Featured Replies

פורסם

החלטתי לרכוש Sony Ericsson HAZEL שיחליף את נוקיה 6120 "קלאסיק" שמייסר אותי שלוש שנים. המכשיר שאני רוכש פתוח ועובד בתדרים הבאים: GSM 850 / 900 / 1800 / 1900

3G Network HSDPA 900 / 2100

HSDPA 2100

אני נמצא בסלקום. בעיקרון אני מכניס את ה-Sim שלי והמכשיר מתחיל לעבוד, נכון? המוכר כתב שהמכשיר מגיע עם אנגלית ואם מעוניינים בשפות אחרות צריך לשלוח מייל. אפשר להתקין עברית לבד? (כלומר חינם בלי כאב ראש) אני פשוט לא רוצה שיפתחו את האריזה. לא סומך על סינים לא משנה כמה ביקורות טובות יש להם. בנוגע למיסים המוכר כותב שהוא "יוזיל" את עלות המכשיר כדי שאשלם פחות מיסים. עד כמה בטוח להוריד כדי שלא יחשדו במכס? כדי לשחרר את המכשיר אצטרך לנסוע למכס או המכשיר יגיע לסניף הדואר הקרוב לבית ושם אשלם את המיסים?

http://cgi.ebay.com/NEW-Sony-Ericsson-HAZEL-J20i-Black-Red-Unlocked-/250671173554?pt=Cell_Phones

פורסם

המכשיר UNLOCKED אז הוא פתוח לכל הרשתות ומשווק על ידי סלקום אז אני מניח שניתן להתקין עליו עברית

תיגש למוקד שירות ותשאל.

פורסם

240 דולר הם 912 ש"ח שעליהם אתה צריך להוסיף 33% מע"מ+מכס - סה"כ יוצא לך 1212 כשאתה מקבל אותו ללא עברית כאמור וללא אחריות כלל בעצם.

היתי שוקל ברצינות במקומך להוסיף כ-300 ש"ח ולקבל אותו עם אחריות לשנה, עם עברית ועם מקשים בעברית (דבר שלהבנתי תצרך לקנות בתוספת תשלום כמובן) וגם לקבל אותו במקום ולא לחכות שבוע-שבועיים בישבילו. ניתן למצוא אותו בחנויות הפרטיות בכ-1550 ש"ח עם אחריות ועברית+מקשים כמובן, ותוכל גם לקבל החזרים מהמפעילה הסלולרית שלך בהתאם לחוק זיקה. שקול זאת.

פורסם

240 דולר הם 912 ש"ח שעליהם אתה צריך להוסיף 33% מע"מ+מכס - סה"כ יוצא לך 1212 כשאתה מקבל אותו ללא עברית כאמור וללא אחריות כלל בעצם.

היתי שוקל ברצינות במקומך להוסיף כ-300 ש"ח ולקבל אותו עם אחריות לשנה, עם עברית ועם מקשים בעברית (דבר שלהבנתי תצרך לקנות בתוספת תשלום כמובן) וגם לקבל אותו במקום ולא לחכות שבוע-שבועיים בישבילו. ניתן למצוא אותו בחנויות הפרטיות בכ-1550 ש"ח עם אחריות ועברית+מקשים כמובן, ותוכל גם לקבל החזרים מהמפעילה הסלולרית שלך בהתאם לחוק זיקה. שקול זאת.

אתה יכול להסביר לי על החוק הזה?שמעתי על זה משהו מעורפל....

פורסם

חוק המכס? :)

פורסם

חוק ניתוק זיקה אם אני לא טועה. אין לי ניסיון אישי עם זה, ולא ביררתי לעומק. אבל ברגע שאתה מציק חשבונית קניה מהחודש האחרון אתה אמור לקבל את אותם ההחזרים שמקבל אדם שרכש את המכשיר במפעילה. ז"א שאם הם יוצאים במבצע שאם רכשת מכשיר X אתה מקבל 50 ש"ח זיכוי אם אתה מדבר מעל 150 ש"ח - אותו "מבצע" תקף גם במקרה שלך שלא רכשת מהם את המכשיר. אני בטוח מצד שני שהם ימצאו דרכים אחרות "לדפוק" אותך, כך שתברר בדיוק את כל הפרטים, החובות והזכויות שלך בעניין

פורסם

הבנתי...אוקיי תודה...

פורסם

אבל גם בלי קשר להנ"ל, אני אישית חושב שבישביל תוספת של כ-300 ש"ח (ואולי אף פחות במידה ויאלץ בסוף לרכוש מקשים בעברית למשל) שווה לרכוש בארץ בחנות מוכרת עם אחריות לשנה וכו'

פורסם
  • מחבר

המכשיר מגיע עם מקשים בעברית מחו"ל (יצרן) או החלפה שמתבצעת בחנות?

פורסם
  • מחבר

אבל גם בלי קשר להנ"ל, אני אישית חושב שבישביל תוספת של כ-300 ש"ח (ואולי אף פחות במידה ויאלץ בסוף לרכוש מקשים בעברית למשל) שווה לרכוש בארץ בחנות מוכרת עם אחריות לשנה וכו'

במקרה אתם יודעים אם קיימת אפשרות להקליט קול עם ביטול רעשים?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים