פורסם 2010 באוגוסט 1215 שנים מכירים את הפינים שתמיד נשברים מתישהוא? במכסים של מדפסות, בדלתות שמחזיקות מארזים כל מיני דברים כאלה. רציתי לדעת איזה חומר יכול לשמש תחליף לפיניים הקטנים האלה שאפשר ליצור ממנו פין תחליפי ולהדביק אותו. אני מחפש גם אפשרות ליצור לולאה מפלסטיק לאיזה דלת קדמית של מארז שנשברה לה הלולאה העליונה.
פורסם 2010 באוגוסט 1215 שנים פין פנימי ניתן לחתוך מפלסטיק שיש לו צורה דומה (אם סכין יפנית + דרמל) או לקפל ממתכת. חיבור אם דבק חם / אפוקסי / בורג / ניט וכדומהלולאה - מה זה ?
פורסם 2010 באוגוסט 1315 שנים מחבר הכותרת הייתה מכוונת בשביל להעלות חיוך. אבל קיוויתי שאנשים יגלו בגרות וימנעו מהודעות שכוללות רק התחכמויות.... ;D
פורסם 2010 באוגוסט 1415 שנים קיים פולימר שנקרא Thermoplastic. הוא יחסית זול ופשוט לשימוש.לא יצא לי להשתמש בו, אבל בהחלט נראה משהו שיכול לעזור לך ובמודיג בכלל.
פורסם 2010 באוגוסט 1715 שנים מחבר מעניין אבדוק. בינתיים הצלחתי לייצר פין אחד בעזרת דבק אחד וגפרור ששייפתי. עבד יפה דווקא. חבל שהמכשיר עצמו לא עבד בסוף..
פורסם 2010 באוגוסט 1815 שנים אם הפין אמור לעמוד מבפנים החוצה תשים ניטתשים דיסקיות מ 2 הצדדים של החור ואז תשים את הניט אבל אל תשבור את המקל שלו - המקל יהיה הפין
פורסם 2010 באוגוסט 1815 שנים מחבר זהו שאני צריך למצוא דיסקיות בגודל המתאים. צריך לעבור באיזה חנות חומרי בניין מתישהוא.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.