פורסם 2010 באוגוסט 1115 שנים אהלןפתאום הפסיקו המחשבים לראות זה את זה.אני מקבל את ההודעה:workgroup is not accesibleשניהם עם XP הכל מוגדר נכון.לקח לי המון זמן עד שעליתי על הבעיה:כאשר במחשב הראשי בבית מוגדר IP קבוע - אז אין כניסה לWORKGROUPאם אני משנה ל"קבל IP אוטומטי" הכל מסתדר.אבל אז יש לי LOWID באימיולאני מצרף תמונה של ההגדרות.מישהו יוכל לתת עצה?תודה רבה. [attachment deleted by admin]
פורסם 2010 באוגוסט 1215 שנים מחבר תודה על התשובה.במחשב השני מוגדר IP אוטומטי, גם הגדרה ידנית לא עוזרת.אולי יש טעות בהגדרות שהכנסתי לכרטיס?
פורסם 2010 באוגוסט 1215 שנים לך למחשב שמוגדר אוטומטיתלחיבורי רשתלחיצה כפולה על הכרטיס רשת תביא לך את המאפיינים שלו.שם תמצא מה המסכת רשת שהוא קיבל.את אותו מסכת בדיוק תכניס במחשב שמוגדר ידנית.וכמובן תשים לב שבIP שנתת לו רק המספר הימני שונה מהמחשב הראשון.
פורסם 2010 באוגוסט 1215 שנים מחבר לא יאומן !!זה נפתר תוך שניה.באוטומטי המסכת היתה 255.255.255.0אין לי מלים ותודות.סתם רק כדי לדעת, מה משמעות המסכת ומה היא קובעת?שוב, הרבה תודות.
פורסם 2010 באוגוסט 1215 שנים על אצבע אחת- מפריד בין הLAN ID לHOST IDתקרא פה http://en.wikipedia.org/wiki/Subnetwork
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.