עבור לתוכן

מחפש נגן מוזיקה עד 1000 ש"ח

Featured Replies

פורסם

לאחר שהרגתי את הIPOD VIDEO שלי ששירת אותי נאמנה (עד שניסיתי להחליף לו בטריה :P ) אני מחפש נגן חדש. דרישות:

1. איכות מוזיקה גבוהה (יחובר לSHURE SE102 ובעתיד לאזניות טובות יותר).

2. נפח זכרון של 32 גיגה ומעלה, אבל מבוסס FLASH (יש כזה דבר?).

3. תמיכה בפורמט FLAC.

4.בטריה יעודית, אבל ניתנת להחלפה.

זה כרגע מה שעולה לי בראש. תמיכה בוידאו לא חשובה.

פורסם

אני אמליץ לך על Cowon D2/D2+ 16GB+SDHC 32-16GB אחד הנגנים הטובים ביותר, עוד לא ראיתי לו מחליף ראוי.

אפשר לקנות ולהחליף לו סוללה ללא בעיה מיוחדת, מה שגם הדגם הקודם (D2) היה ברשותי כ- 3 שנים (עשיתי לו סלינגשוט לריצפה, הנגן המשיך לעבוד, אך המסך מגע נסדק ולא נתן לשלוט בו, אז קניתי את ה- D2+), והסוללה עדיין לא הראתה חולשה החזיקה יותר מחודש ללא טעינה בשימוש של כשעה+ ביום.

פורסם
  • מחבר

איך השליטה עליו? הדבר שהיה לי הכי נוח באיפוד הוא שיכלתי להעביר שירים דרך הכיס של המכנסיים (במישוש).

פורסם

אפשר להגדיר את הכפתורים שלו לשליטה עליו...

פורסם
  • מחבר

טוב, כנראה שאקנה אותו. יש נרתיק ומגן מסך מומלצים?

עריכה:

מתאם של N86 יטעין אותו (נראה שהחיבור שלו הוא מיקרו USB כמו של הN86).

פורסם

אני קניתי לו את זה -

http://www.javoedge.com/reflexeshop/productCatalog/getProduct.do?poid=1676&pbmId=13851

אומנם החיבור של הנרתיק והרצועה מרגיש קצת לא בטוח (הרגשה אישית שלי, יכול להיות שאני טועה, היות והנרתיק מאוד אלסטי), אך כבר שנה הוא משמש אותי ללא דופי.

יש מבחר גדול של נרתיקים באתר שבלינק, בטוח לקניה, קניתי משם כבר פעמיים.

פורסם

ה- D2 הגיע אלי עם מגן מסך, ה- D2+ למיטב זכרוני, לא. יש גם מגן מסך באתר שבלינק הקודם.

פורסם

בזמנו קניתי לי מגן מסך מחו"ל משהו נחמד מאוד... לא טרחתי לשים אותו בחיים

כבר שנים הוא אצלי עם הנרתיק והמסך חי ובועט בלי בעיות

ממליץ על הנרתיק שבאג מוכרים שנסגר גם על המסך, לי יש את הגרסה הישנה של זה מימי הD2

פורסם
  • מחבר

מספר רשמים מהמכשיר:

1. אין מה לעשות, הTOUCH WHEEL של האייפוד הוא כנראה הדרך הכי נוחה לשלוט על נגן. ממש קשה לי להתרגל לשליטה על הD2.

2. איכות קול מצויינת, ממש לא ציפיתי מנגן לספק כזו איכות.

3. באג מעצבן - מדי פעם המכשיר "שוכח" את הקבצים שנמצאים עליו וצריך לעשות RESET כדי שהוא "ימצא" אותם מחדש. זה קרה לי כבר כמה

פעמים. גירסת הקושחה עדכנית.

4. משום מה הוא קורא לי רק חלק מקבצי הFLAC, למרות שהקבצים האלו עובדים מצויין במחשב.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים