עבור לתוכן

התלבטות בין כמה עכברים ומקלדות

Featured Replies

פורסם

חברה אני בהתלבטות לגבי קניית עכבר נפרד ומקלדת נפרדת. יש לי תקציב של 150$ (אני קונה בארה"ב אז או מניאג' או אמזון). חשבתי על logitech illuminated ו logitech g9x. אני משחק במשחקים לפעמים אבל אני לא גיימר, אבל שמעתי שמוצרים אלחוטיים הם בדרך כלל לא כל כך איכותיים ויש בעיות קליטה. עוד משהו שחשבתי עליו אבל שני המוצרים הם אלחוטיים זה logitech performance mx ו logitech k350. אני מעדיף לא לקנות מקלדת כמו g15 שנראת לי סתם מפוצצת בפיצ'רים לא שימושיים ויש לה מחיר מוגזם.

פורסם

יש לי K350 ו Performance MX וגם G9.

על ה K350 ממליץ בחום. מקלדת מצויינת שום מילה רעה. אתה יכול גם למצוא פה סקירה קצרה שעשיתי עליה.

G9 סה"כ בסדר גמור. אני לא לגמרי יודע מה ההבדל בינו לבין ה G9X. אבל אם אתה לא משחק במשחקים ובעיקר FPS למינהם יהיה קצת חבל לקחת עכבר כזה. הוא לא הכי נוח לדעתי לעבודה רגילה.

על ה MX אני חלוק בדעות. מצד אחד הוא מאוד נוח ואני משתמש בו לעבודה רגילה. מצד שני הגלגלת של העכבר הזה ממש על הפנים. בעיקר הלחצן האמצעי (זה שבד"כ סוגרים איתו טאבים בפיירפוקס) נלחץ רק אם אתה ממש לוחץ במדויק במרכז. הדבר הזה ממש נפילה לעומת הגלגלת הקודמת שהיתה ב Revolution MX.

בקשר ללאגים, אם אתה לא משחק משחקים שבהם נדרשת תגובה כמעט מיידית (קרי FPS במולטיפלייר) הלאג בMX כמעט בלתי מורגש.

פורסם
  • מחבר

אני מדי פעם משחק משחקים עם fps גבוהים כמו call of duty, crysis ולכן אני רוצה עכבר שלא יקרטע. גם ששמעתי לפעמים יש בעיות עם הקליטה שזה באלחוטי, ועכשיו שאמרת שה-performance לא משהו נראה לי אני ארד ממנו. למה הכוונה שה-g9x לא טוב ליום יום? הרי אפשר לכוון את ה-dpi והוא נראה ארגונומי והכל. אני אשמח לשמוע עוד חווות דעת. ומה עדיף את ה-logitech illuminated או k350?

פורסם

אני מדי פעם משחק משחקים עם fps גבוהים כמו call of duty, crysis ולכן אני רוצה עכבר שלא יקרטע. גם ששמעתי לפעמים יש בעיות עם הקליטה שזה באלחוטי, ועכשיו שאמרת שה-performance לא משהו נראה לי אני ארד ממנו. למה הכוונה שה-g9x לא טוב ליום יום? הרי אפשר לכוון את ה-dpi והוא נראה ארגונומי והכל. אני אשמח לשמוע עוד חווות דעת. ומה עדיף את ה-logitech illuminated או k350?

העכבר לא מקרטע זה בטוח. גם לא המקלדת. אישית לא חוויתי בעיות כאלו. הקטע האל חוטי זורם מאוד חלק.

בקשר ל G9, נוחות זה עניין אישי, ה Performance MX הרבה יותר נוח (שוב לדעתי) מ G9. הכיוון של הDPI הוא בד"כ חסר שימוש אצלי. הפעמים היחידות שאני מחליף DPI היא כשאני צריך לצלוף, או לשחק עם נשק שצריך להזיז הרבה :lol:

אתה צריך להחליט איזו מקלדת אתה צריך, חוטית או אלחוטית.

אישית לי אין צורך במקלדת מוארת היות וגם ככה אני לא מסתכל על המקשים בעת ההקלדה, אז זה סתם גימיק בשבילי. מציד שני מקלדת אלחוטית הרבה יותר חשובה לי, אפשר לשים אותה בכל מקום על השולחן ואם היא מפריעה אז לדחוף על המדף או משהו כשלא משתמשים במחשב וכו'.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים