פורסם 2010 בנובמבר 2915 שנים כן אבל תחשוב על הילדות. האם יותר חשוב לך החיוג מתוך הזיכרון בלבד? האם יותר חשוב לך (להן תכלס) שהמכשיר יהיה ורוד? האם יותר חשוב לך הגודל הפיזי? או שלחלופין יותר חשוב לך לחסוך כמה גרושים ולקחת את הנוקיה? או שיותר חשוב לך סוללה חזקה יותר? (שוב נוקיה)
פורסם 2010 בנובמבר 2915 שנים האמת שגם נפח האחסון ונגן המוזיקה הם שיקול כי הבנות (בעיקר הגדולה) רוצות לשמוע שירים ולשים תמונות בנייד, מה שכמעט לא אפשרי בנוקיות.
פורסם 2010 בנובמבר 2915 שנים אם התקציב הוא בערך 300 שקל ומחפשים פה נוקיה אז יש את ה2330 שהוא סביר לחלוטין,...
פורסם 2010 בנובמבר 2915 שנים גם ללא נפח אחסון, ללא יכולת הרחבה וללא BT (ועוד גדול ומגושם יותר). מלבד מצלמת 0.3M מיותרת,מה היתרון ב-2330? פיספסתי משהו?
פורסם 2010 בנובמבר 2915 שנים דווקא יש לו BT, ומצלמה אני בטוח שזה יהיה נחמד לבנותייך.. יצא לי להשתמש קצת במודו, והמערכת שלו לא מאוד נוחה, במיוחד בלי ג'קט.. אישית לא התלהבתי ממנו למרות שגם אני חפשתי בזמנו מכשיר קטן ונוח.כמו שכתבתי בהודעה הקודמת, ה2330 הוא סביר - לא יותר מזה. אם אתה מעוניין בנוקיה 3100 יש לי אחד זרוק כאן איפשהו..
פורסם 2010 בנובמבר 2915 שנים מצלמה 0.3 היא לא מצלמה - סלח לי.גם בגלל נפח האחסון וגם בכלל המוזיקה - לדעתי המודו
פורסם 2010 בדצמבר 114 שנים מחבר הופתעתי שהקפצת את הדיון..בכל מקרה עדיף נוקיה. המוסיקה כשהנגן על ספיקר חלשה מאוד ועם אוזניות יש קפיצות לפעמים, גם הצילצול מהכיס מאוד חלש, המסך מאוד שברירי ואיכשהו תמיד המודו קופץ לי מה"מעיל" ללא אזהרה מוקדמת.ביום ראשון קיבלתי את ה htc desire hd מחו"ל, ומן הסתם, אין מה להשוות בכלל
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.