עבור לתוכן

רואטר להוט עד 200 שקל?

Featured Replies

פורסם

שלום עקב הבנתי כמה אני חסר הבנה בנושא של ראוטרים ורשתות, אשמח להצעה לגבי ראוטר לתשתית הוט בערך 2.5 מגה

במחיר זול עד 200 שקל. אין צורך שיהיה N בתודה לכל העוזרים ומצטער על ההטרדה.

כמו כן בנושא אחר האם כדאי לעשות טריד אין לראוטר בזק של סימנס בתמורה לאחד הראטורים החדשים שהם מחלקים?

פורסם

Edimax 6424n

תומך L2TP מושלם (חייגן כבלים פנימי בראוטר)

(ראוטרים של בזק לא רלוונטיים לחיבור כבלים אלא ADSL בלבד, כמו כן אם אתה לוקח ראוטר מהוט אז קח את הTP-LINK ולא את האמביט עקב יציבות טובה יותר בחיבור L2TP)

גלישה נעימה :xyxthumbs:

פורסם

האם מהירות הגלישה היא בכלל פאקטור בבחירת ראוטר? ממה שאני יודע זה לא משנה .. או שכן?.

תודה. גם אני הולך לקנות ת הראוטר הזה .

פורסם

כשמדובר על חייגן L2TP בכבלים יש למהירות השפעה מהותית.

ככל שהמהירות גבוהה יותר הראוטר מועמס יותר, משמע, אתה צריך ראוטר חזק יותר עבור מהירויות גבוהות.

תעבור פה על שלושת העמודים הראשונים ותראה את הבעיה המדוברת וראוטרים אפשריים לעבודה במהירות גלישה גבוהה.

פורסם
  • מחבר

תודה רבה על העזרה

השאלה בקשר לראוטר של בזק היא שאלה נפרדת שאינה קשורה לשאלה על הראוטר להוט ואני עדין ישמח לעזרה

פורסם

תקנה LEVEL1 בתקן N

Edimax 6424n בעייתי ולא יציב הדגם הספציפי הזה עושה המון בעיות בחיבור L2TP וגורם להרבה ניתוקים

פורסם

ואישית אני לא ממליץ אל אף אחת מהם , על הנתבים של אדימקס יש המון בעיות ,LEVEL ONE כבר מזמן לא בקצב ,

קנה לעצמך איזה DIR-615 עם DD-WRT ,או TP LINK 841 .

בקשר לשאלה של בזק , אם אתה בטוח שתיהיה לקוח של התשתית שלהם ל3 שנים אז כן זה דיי שווה ,חוץ מזה במידה ואתה עובר לVDSL הם אמורים להחליף לך את הנתב בהתאם .

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים