עבור לתוכן

צריך מפרט לשידרוג המחשב עד 3000 שקל יעוד משחקים +OC

Featured Replies

פורסם

שלום כרגע יש לי

e8400 oc to 3.7ghz

giga ep43-ds3l

4GB g.skill 800mhz

evga 9800gtx+

corsair 550 psu

קניתי אותו לפני שנה+ והיום רוב המשחקים החדשים אני מריץ על LOW למשל באד קומפני 2 על LOW והוא מקרטע על 30-40 FPS

וגם אני לא מצליח לעשות OC למעבד בגלל הלוח אם הזה או שפשוט אין לי מושג איך לעשות OC אם מישו יכול לעזור לי אני אשמח.

פורסם

רשמת שהמעבד בOC ל3.7GHZ, מה שאומר שכן הצלחת לבצע OC. לא ציינת את הרזולוציה שלך אבל נראה שצוואר הבקבוק הוא כרטיס המסך פה.

אם אתה רוצה לשמר את הפלטפורמה, וזה הגיוני שתרצה, משהו כמו Q9550 + קירור טוב, אלא אם יש לך כבר. שווה אולי אפילו לקנות מעבד Q9550 / Q9650 יד שניה, כי המחירים שלהם כחדשים די גבוהים. בכרטיס מסך GTX460 עם 768MB / 1GB או GTX470 בהתאם לרזולוצית הצג שלך צריך לתת את הביצועים שאתה רוצה.

החלפת הפלטפורמה כולה היא גם אופציה אבל לדעתי לפחות חבל לוותר פה על המערכת הקיימת, יש לך זיכרונות בנפח מספק, ולוח בסדר גמור.

פורסם
  • מחבר

רשמת שהמעבד בOC ל3.7GHZ, מה שאומר שכן הצלחת לבצע OC. לא ציינת את הרזולוציה שלך אבל נראה שצוואר הבקבוק הוא כרטיס המסך פה.

אם אתה רוצה לשמר את הפלטפורמה, וזה הגיוני שתרצה, משהו כמו Q9550 + קירור טוב, אלא אם יש לך כבר. שווה אולי אפילו לקנות מעבד Q9550 / Q9650 יד שניה, כי המחירים שלהם כחדשים די גבוהים. בכרטיס מסך GTX460 עם 768MB / 1GB או GTX470 בהתאם לרזולוצית הצג שלך צריך לתת את הביצועים שאתה רוצה.

החלפת הפלטפורמה כולה היא גם אופציה אבל לדעתי לפחות חבל לוותר פה על המערכת הקיימת, יש לך זיכרונות בנפח מספק, ולוח בסדר גמור.

יש לי קירור AC FREEZER EXTREME

הצלחתי להגיע ל3.7 אבל זה המקסימום שזה מוכן להגיע אצלי לא משנה מה ניסיתי...

המסך שלי זה סמסונג 22 הרזולוציה המקסימלית היא 1680X1050 ...

המלצה שלך זה NVIDIA או ATI?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים