עבור לתוכן

בעיה בעשיית OC.

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם, עד לפני שבועיים היה לי את הלוח אם של MSI MS-7267 . מעפן ביותר שתומך עד 2GB RAM ...

לפני שבוע שידרגתי ל ASUS P5G41C-M LX עכשיו זו הבעיה ... בלוח אם הקודם הגעתי עם המעבד לOC של 2.30 ועם זה אני בקושי מגיע ל 2.30... אני צריך להגיד תודה שהבעתי ל 2.26 וגם זה בקושי

למה לעזאזל ?

( אם לא מתאים לפה תעבירו בבקשה )

פורסם

שנה את הכותרת למשהו ענייני יותר בבקשה..

כמו כן קרא את הסטיקי לגבי OC...אין הבטחה שתגיע לאותו התדר במיוחד לא עם לוח אם שונה..

אם תציין איזה מערכת יש לך..מה ההגדרות שנית..זה יעזור :nixweiss:

פורסם
  • מחבר

כמו כן קרא את הסטיקי לגבי OC...אין הבטחה שתגיע לאותו התדר במיוחד לא עם לוח אם שונה..

אם תציין איזה מערכת יש לך..מה ההגדרות שנית..זה יעזור :nixweiss:

ואם אני יצלם לך תמונות של הדברים החשובים בביוס ? זה יעזור ?

פורסם

אני לא צריך תמונות של הביוס..יש את הMANUAL..

אך אחד לא יכול להדריך אותך צעד צעד..בגלל זה ציינתי שתקרא על הנושא בסטיקי..תבדוק את המצב במערכת שלך..

תפרט מה עשית וכו..ואז נוכל להמשיך..

פורסם
  • מחבר

אני לא צריך תמונות של הביוס..יש את הMANUAL..

אך אחד לא יכול להדריך אותך צעד צעד..בגלל זה ציינתי שתקרא על הנושא בסטיקי..תבדוק את המצב במערכת שלך..

תפרט מה עשית וכו..ואז נוכל להמשיך..

יש שם הרבה סטיקי... למה להיכנס ?

אבל זה לא שזה לוח אם יותר ישן... זה לוח אם יותר חדש שתומך גם בDDR3 לעומת ההוא שבקושי תמך ביותר מ 2GB RAM ...

(ולמה לעזאזל אין לי העלאת מתחים למעבד? זה לא לוח אם ישן... בלוחות אם יותר מעפנים של GIGABYTE יש אפשרות ... )

פורסם

תיכנס למה שרלוונטי לך...תריץ חיפוש בפורום...

ואין קשר ללוח אם חדש או ישן..כל לוח אם ויעוד השוק שלו..לוח האם לא מאשר אופציות כאלו ואחרות כי הוא בסיסי..

פורסם
  • מחבר

תיכנס למה שרלוונטי לך...תריץ חיפוש בפורום...

ואין קשר ללוח אם חדש או ישן..כל לוח אם ויעוד השוק שלו..לוח האם לא מאשר אופציות כאלו ואחרות כי הוא בסיסי..

תהיתי לעצמי אם אולי אני צריך לעדכן ביוס ?

ד''א, לוחות אם פחות טובים משלי מביאים את האופציה הזו... הרבה פחות טובים

פורסם
פורסם
  • מחבר

זה מה שחשוב עכשיו?, שיניתי... עכשיו אתה מוכן לעזור בבקשה ?

פורסם

כן זה חשוב לשמור על סדר ! :jump:

ופשוט תבדוק בחוברת של לוח האם שלך איזה אופציות יש לך ואיזה אין..ותבצע OC בהתאם...הרבה אופציות אין לך.. :-\

פורסם
  • מחבר

כן זה חשוב לשמור על סדר ! :jump:

ופשוט תבדוק בחוברת של לוח האם שלך איזה אופציות יש לך ואיזה אין..ותבצע OC בהתאם...הרבה אופציות אין לך.. :-\

אבל זה אידוטי ? אני מרגיש שהייתי צריך לקנות לוח אם של ג'יג'ה בייט בפחות... שיתומך עד 4GB ו DDR2 עד 800MHZ והעיקר שאני יוכל לעשות OC כמו שצריך :/

פורסם

זה שלוח אם תומך בזיכרון טוב יותר או שהוא יקר יותר..לא אומר שהוא טוב יותר לOC..

בגלל זה בודקים את הדברים לפני...כל לוח אם וייעוד שלו..בלי קשר לפיצ'רים..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים