פורסם 2010 באוגוסט 815 שנים ראיתי תדבר המגניב הזה http://www.youtube.com/watch?v=ZOgptvjwng8יש אפשרות להשיג את זה בארץ?
פורסם 2010 באוגוסט 815 שנים אויש איזה ישן זה... תבנה אחד אם יש לך כוח. לא מוכרים כאלה, עד כמה שאני יודע.
פורסם 2010 באוגוסט 815 שנים היה מחשב אחד מסחרי שהשתמש בקירור שמן... אבל לא תפס בדיוקאפשר להכין לבד עם שמן מינרלי http://www.pugetsystems.com/submerged.php
פורסם 2010 באוגוסט 915 שנים ראיתי כזה במו עיני.שקט לגמרי ומגניב אבל ממש מיותר.הרי אף אדם שפוי לא ישים בתוכו מחשב יקר.
פורסם 2010 באוגוסט 915 שנים והכונן הקשיח שהוא מקור רעש לא קטן בכל מקרה נשאר בחוץ לפחות תשימו SSD מה שכן אוליי ניתן לשים אקווריום בתוך אקווריום כך שבפנימי עומד המחשב באוויר אם קירור מים והמים בין האקווריומים הם המיכל של הקירור מים. וזה נראה כיאלו המחשב עומד בתוך המים
פורסם 2010 באוגוסט 915 שנים והכונן הקשיח שהוא מקור רעש לא קטן בכל מקרה נשאר בחוץ לפחות תשימו SSD מה שכן אוליי ניתן לשים אקווריום בתוך אקווריום כך שבפנימי עומד המחשב באוויר אם קירור מים והמים בין האקווריומים הם המיכל של הקירור מים. וזה נראה כיאלו המחשב עומד בתוך המים למה יש פה ריח של פרוייקט מודינג חדש באוויר?
פורסם 2010 באוגוסט 915 שנים דווקא זכור לי שמשיטוטי באינטרנט בעבר ראיתי מודים שכאלה עם ההארד דיסק בתוך האקווריום.הרי ההארד דיסק אטום לחלוטין, אז אין סיבה שלהשקיע אותו במים יגרום לבעיה כלשהי.מה שמשאיר רק את הכונן האופטי (אם בכלל יש צורך לכזה) בחוץ.
פורסם 2010 באוגוסט 915 שנים הדיסק אינו אטום. יש תעלה דקה שמתחילה מחור בחוץ (לעיתים החור נמצא מאחוריי הלוח) ומסתיימת בתוך הדיסק. כתוצאה מהתפשטות והתכווצות תרמית של האוויר בתוך הדיסק הדיסק יכול לספוג אם הזמן שמן דרך התעלה הזאתחוצמזה שמן יכול אוליי להמיס את הדבק של מדבקות שיש מעל חורים גדולים בדיסק
פורסם 2010 באוגוסט 915 שנים הדיסק אינו אטום. יש תעלה דקה שמתחילה מחור בחוץ (לעיתים החור נמצא מאחוריי הלוח) ומסתיימת בתוך הדיסק. כתוצאה מהתפשטות והתכווצות תרמית של האוויר בתוך הדיסק הדיסק יכול לספוג אם הזמן שמן דרך התעלה הזאתחוצמזה שמן יכול אוליי להמיס את הדבק של מדבקות שיש מעל חורים גדולים בדיסקאז מרתחים במקום המדבקה חתיכת מתכת
פורסם 2010 באוגוסט 915 שנים כל רכיב הכולל חלקים נעים ואינו מתוכנן מראש להיות אטום הוא לא משהו שתרצה לטבול בשמן, ולו כי השמן יוסיף התנגדות לתנועת החלקים מה שללא ספק יפגע ברכיב.
פורסם 2010 באוגוסט 915 שנים זה רלוונטי עם HDD לא רלוונטי עם SSD ותאמינו לי שיש לא מעט פרויקטים כאלו שמצאו פתרונות יצירתיים
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.