עבור לתוכן

אנדרואיד - תוכנות מומלצות.

Featured Replies

• תגובות 804
  • צפיות 202.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

WhatsApp Messenger תוכנה של שליחת SMS על רשת האינטרנט חינם, אפשר לשלוח תמונות וסרטונים במהירות, את המיקום הנוחכי שלך ושירים.

Tango שיחות קוליות ווידיאו חינם על האינטרנט (לא לדאוג, לא צרוך הרבה מה3G).

פורסם
demotivational-posters-orly.jpg
פורסם
:P
  • 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

אם מישהו פה כותב רק באנגלית, SwiftKey X היא BY FAR המקלדת הכי טובה שנתקלתי בה מעולם. (לא להתבלבל עם הגירסה הקודמת, ללא X)

זאת המקלדת היחידה שהחיזוי בה הוא פשוט חכם ומוצלח, ולשם שינוי עוזר ולא רק מפריע כמו במקלדות אחרות..

אני כל הזמן שולח מיילים ומחכה שהם יוסיפו כבר תמיכה בעברית.. מנגנון החיזוי כבר עובד מצויין עם עברית out of the box, אבל עדיין אין Layout של אותיות בעברית על המקלדת...

https://market.android.com/details?id=com.touchtype.swiftkey

פורסם

אני מתשתמש בSmart Keyboard PRO, נכון שבהתחלה החיזוי לא כזה יעיל אבל הוא לומד ואחרי כמה זמן הוא נהיה יעיל מאוד

פורסם

מכיר אותה ולצערי אפילו קניתי אותה בזמנו. לא אהבתי אותה.

תאמין לי כשאני אומר - ניסיתי כל מקלדת שקיימת באנדרואיד :)

את Swiftkey X אהבתי הכי הרבה (הדבר היחיד שחסר לי זה קישור מהיר יותר לסמיילים, בלחיצה אחת במקום 2) - אבל אין לה עדיין עברית.

עריכה: סליחה, התבלבלתי. את perfect keyboard קניתי לצערי. את smart ניסיתי ולא אהבתי.

אולי אני אתן לה הזדמנות שניה באמת, לפחות עד שיהיה עברית ב-swiftkey. נמאס לי מה-anykeyboard הגרועה הזאת.

פורסם

ניסית swype?

פורסם

אני לא אהבתי את השיטה של סוויפ (או של sliteit שעובדת באותה שיטה) מרגיש לא נוח כזה.

any באמת ממש לא מקלדת נוחה, היתרון היחיד שלה הוא שהיא חינמית..

הורדתי עכשיו את Swiftkey X, נראית נחמדה, אני בהחלט ינסה אותה שוב אם היא תתמוך בעברית..

פורסם

ניסית swype?

ניסיתי את sliteit. יש ממש אפליקציה בשם "swype"? לא מצאתי כזאת במרקט.

ב-sliteit לא התחברתי לשיטה הזאת של ה-swype.

פורסם

סוויפ לא זמינה במרקט, היא מגיעה במכשירים של סאמסונג ולפעמים גם ברומים למכשירים אחרים שמפתחים פרטיים שילבו בהם אותה.

פורסם

אחרי שמתרגלים לשיטה של SWYPE היא נוחה מאוד

אבל אפשר להשתמש בה כמו במקלדת רגילה, בלי החלקה.

היא פשוט מקלדת נוחה

http://www.multiupload.com/C3RSCJ57IC

שפות: אנגלית ארה"ב, אנגלית בריטניה, עברית, ערבית, רוסית.

הבטא שלה חינמית

פורסם

טוב אז בימים האחרונים ניסיתי את smart keyboard והאמת שהיא באמת בסדר. החיזוי לפעמים דיי טיפש, אבל אני מקווה שעם הזמן הוא ילמד וישתפר.

עם זאת, הוא עדיין חיזוי בסיסי, כזה שרק מזהה את המילה while i type.. ב-swiftkeyX היא גם חוזה את המילה הבאה עוד לפני שהקשתי אפילו אות אחת - וזה ממש מגניב.

פורסם

יש תוכנה או משהו מובנה שמאפשר לשנות את צליל ההתראה לכל התראה בנפרד ?

כרגע מייל\SMS וכו מקבלים את אותו צליל התראה, אני רוצה שצליל נפרד לSMS ונפרד למייל, זה אפשרי ?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים