פורסם 2011 ביוני 3014 שנים אני ממש לא מהפרנואידים בנושא, וגם לא ממש אכפת לי מהרשאות שדורשות האפליקציות - פשוט אין לי חיבור לאינטרנט סלולרי
פורסם 2011 ביוני 3014 שנים רציתי להמליץ על משחק מחשבה קליל וכייפי (שכתבתי). המשחק חינמי וניתן להורדה ב: https://market.android.com/details?id=com.goodape.outnumbered אשמח לקבל פידבק פה ובמרקט אלון משחק חביב. הגרפיקה זקוקה לקצת ליטוש, ואני הרגשתי שהוא ממצה את עצמו די מהר. הורדתי אותו לפני כמה ימים בעקבות IANDROID.CO.IL
פורסם 2011 ביוני 3014 שנים אני ממש לא מהפרנואידים בנושא, וגם לא ממש אכפת לי מהרשאות שדורשות האפליקציות - פשוט אין לי חיבור לאינטרנט סלולרי באיזה קטע?
פורסם 2011 ביוני 3014 שנים ב 2011 יש עוד אנשים ללא חבילת גלישה :-[ זה חינם? זה עולה שקלים בודדים ולא ידעתי? מה הפליאה?באיזה קטע?שוב, כמו שרשמתי למעלה.למזלי יש לי תוכנית חיילים ישנה יחסית שם אני לא מחוייב לחבילת גלישה. לא רואה שום סיבה לעשות חבילת גלישה נניח של 1GB בפלאפון שדורשים ממני 50-60 ש"ח לחודש כשכל התשלום החודשי שלי על שיחות/SMSים וכו' מסתכם באותו סכום (מקס', לפעמים פחות) של חבילת הגלישה.אם יש משהו שאני מפספס ומציעים היום חבילת גלישה מעולה באיזה 10-20 ש"ח אשמח לדעת
פורסם 2011 ביוני 3014 שנים חבילת גלישה נניח של 1GB בפלאפון שדורשים ממני 50-60 ש"ח לחודשLOL מה?? אני משלם בערך 20 ש"ח (לא זוכר בדיוק) על חבילה של 2.5GB. ואני עוד מרגיש פראייר כי אני מכיר אנשים שקיבלו אותה בחינם.לא ידעתי שאתה משתייך לדבילים האלה שמאמין ל"מחירונים" שמפורסמים באתרים של המפעילות...מה החבילה הנוכחית שלך בדיוק?
פורסם 2011 ביוני 3014 שנים אין כמו האלגנטיות של מילפורד ("אתה מהדבילים האלה") כדי לייצר שיח נעים וחיובי בין אנשים אני משלם הרבה על גלישה ואני לא דביל (כן כן, מפתיע). יש לי חבילה עסקית - אני משלם גרושים על שיחות ו-SMS. אבל לצערי אין סעיף של גלישה בהסכם עם ה'עסק' דרכו אני מקושר לפלאפון. אז או שאני משלם 60 ש"ח בעסקי, או שאני עובר חברה, משלם ממש מעט על גלישה אבל זורק מלא כסף לפח על כל השאר... בקיצור, במצב שלי בהחלט משתלם לשלם 60 על גלישה - הסה"כ שאני משלם בסוף על סלולר פשוט יותר זול (משמעותית). כל קונפיגורציה אחרת תעלה יותר כסף...
פורסם 2011 ביוני 3014 שנים מחבר אפשר למפות את המקומות שיש בהם WIFI.ואם צריך אז בעזרת מחשב נייד והתוכנות המתאימות אפשר גם "לשחרר" את הקוד של רשתות אלחוטיות עם WPA.מי שיש שיש לו חבילת אינטרנט ללא הגבלה מפספס את כל הכיף.
פורסם 2011 ביוני 3014 שנים ,עמריאני במסלול חיילים מלפני שנה וחצי בערך,אשמח אם תמצא לי חבילה,אפילו של גיגה בעשרים שקל. אחרי רובים הצלחתי לקבל החזר של עשרים שקל ככה שגובה תעלה לי ארבעים וזה הרבה. אין לי מספיק כוח מיקוח כנראה עם חשבון חודשי של ארבעים שקל
פורסם 2011 ביוני 3014 שנים ,עמריאני במסלול חיילים מלפני שנה וחצי בערךאת זה כבר אמרת.שאלתי, מה יש בחבילה הזאת?
פורסם 2011 ביוני 3014 שנים ובחזרה לנושא...יש איזה פסיכופט שמתקשר אליי מחסוי כבר איזה 10 פעמים ברצף.איזו אפליקציה מומלצת יש בשביל לחסום אוטומטית שיחות ממספר חסוי?
פורסם 2011 ביוני 3014 שנים ^^לא צריך תוכנה-SettingsCall settingsAll callsAuto rejectEnable auto reject [V]Auto reject listUnknown[V]
פורסם 2011 ביוני 3014 שנים אין לי הגדרות כאלה ב-Settings -> Call נכנסתי לכל התפריטים ב-Call ואין שום דבר שקשור לזה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.