עבור לתוכן

המצלצה למקלדת ועכבר BT איכותיים ורמקולים חדשים

Featured Replies

פורסם

שלום, אני מעוניין להחליף את ה MX 510 הישן,

והמקלדת PS2 הישנה של מיקרוסופט.

אני מחפש עכבר אלחוטי איכותי, שיגיב ללא כל דיליי, ושיהיה ברמה זהה ל MX510 לפחות. רצוי שיהיה נוח ושיהיה טוב גם למשחקים וגם לעבודה גרפית מדוייקת.

בנוסף, אני צריך מקלדת נוחה, שתספק את העבודה, רצוי משהו אגרונומי, הייטיקי חדשני, לא יודע :D שארגיש באמת קניתי משהו טוב

לא רוצה סוללות ושום דבר, שהכל יהיה טעין וזמין לעבודה, בלי סיבוכים של סוללות...

אודה להמלצות

בתקציב בין 800 ש"ח... אני יכול להתגמש קצת אם זה באמת שווה את הכסף.. (800 על העכבר והמלקדת)

תודה מראש !

פורסם

לגבי הרמקולים-

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו וסראונד, טלוויזיות, מקרנים וכו'

פורסם
  • מחבר

לגבי הרמקולים-

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו וסראונד, טלוויזיות, מקרנים וכו'

אוקי נעזוב לרגע את הרמקולים למען האמת יותר דחוף לי העכבר והמקלדת

מישהו מוכן לעזור לי ? זה דיי דחוף

פורסם

לגבי מקלדת - בלב שלם אני יכול להגיד לך שהמקלדת האלחוטית הכי נוחה שעבדתי איתה היא ה wave (לפני כן היו לי מספר מקלדות אלחוטיות, הן של לוג'יטק והן של MS). המקלדת אינה נטענת, אך הבטריות אמורות להספיק לעד שלוש שנים על פי החברה, ולבטח למספר חודשים.

לגבי עכבר - שוב, זה ממש עניין של טעם אישי. ה MX1100 שהגיע כסט עם ה wave הוא עכבר מלא בפיצ'רים נחמדים ושלל כפתורים, והוא גם נטען דרך כבל USB אשר מגיע אם קונים אותו כחלק מהסט. לגבי נוחות העכבר, לי אישית הוא לא כ"כ נוח כי הוא יחסית יותר גבוה במרכז מהעכברים הקודמים שלי, אך זה ממש עניין של התאמה, שכן יש לי חבר שעובד איתו ומרוצה עד הגג.

מכיון שרשמת שאתה רוצה BT - אז אולי בכלל כדאי לך לשקול את הסט MX5500, אך עליו אני יודע מעט, כך שאולי מי שהתנסה עימו יכול לעזור לך.

פורסם

אוקי נעזוב לרגע את הרמקולים למען האמת יותר דחוף לי העכבר והמקלדת

מישהו מוכן לעזור לי ? זה דיי דחוף

נא לא להקפיץ דיונים ובטח שלא בשביל לציין שהנושא דחוף. להבא תירשם לך אזהרה.

אנא קרא את חוקי הפורום והמנע מלעבור עליהם שוב בעתיד. אתה לא חדש כאן, אולי תרענן את זיכרונך.

פורסם
  • מחבר

נא לא להקפיץ דיונים ובטח שלא בשביל לציין שהנושא דחוף. להבא תירשם לך אזהרה.

אנא קרא את חוקי הפורום והמנע מלעבור עליהם שוב בעתיד. אתה לא חדש כאן, אולי תרענן את זיכרונך.

מתנצל עם עברתי על החוקים, לא בכוונת מזיד כמובן.

תודה על השבת צומת הלב.

לגבי מקלדת ה WAVE גם מכמה אנשים הבנתי שהיא מעולה אני יודע שיש גרסא 350K משהו כזה שלה

שהיא מתממשקת עם העכבר MX PERFORMANCE החדש של לוג'יטק

למען האמת אני לא נעול על BT אני פשוט רוצה משהו עם קישוריות איכותית שלא יהיה LAG

אתם יודעים אולי מאיפה אפשר למצוא אמ המקלדת 350K בארץ? עם עברית ?

ומה לגבי ה MX, איפה הכי זול לקנות אותו ? כי בזאפ נדמה שהכי זול זה 570 (מאוד יקר יחסית לחול)

פורסם
  • מחבר

האמת שיש לי חברים בארצות הברית, אבל הבעיה עם המקלדת זה שהיא ללא עברית

האם ניתן לרכוש אותה בארץ במחיר הוגן ? היא נראת ממש מגניבה למען האמת

פורסם

לגבי העברית - נו, אז הגיע הזמן ללמוד הקלדה עיוורת.

כמו כן, גם אני לפני מספר שנים רכשתי מקלדת מארה"ב ללא עברית, ואז לא ידעתי הקלדה עיוורת אז שמתי מדבקות. יש גם אופציה של חריטה, אך לדעתי היא לא מומלצת...

בכל אופן, האחריות שיש לך על המקלדת תקפה גם לארץ, וכל השליחה היא על חשבון לוג'יטק, וזאת מניסיון של מימוש האחריות.

פורסם
  • מחבר

לגבי העברית - נו, אז הגיע הזמן ללמוד הקלדה עיוורת.

כמו כן, גם אני לפני מספר שנים רכשתי מקלדת מארה"ב ללא עברית, ואז לא ידעתי הקלדה עיוורת אז שמתי מדבקות. יש גם אופציה של חריטה, אך לדעתי היא לא מומלצת...

בכל אופן, האחריות שיש לך על המקלדת תקפה גם לארץ, וכל השליחה היא על חשבון לוג'יטק, וזאת מניסיון של מימוש האחריות.

האחריות של לוג'יטק בן לאומית ?

מי מספק אותה בארץ,

מעעתק ?

אשמח לקבל פרטים אודות העניין הזה כי לפי פורומים בחול ללג'יטק אןי אחריות בין לאומית.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים