עבור לתוכן

קירור ל Q9650

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

ההבדל במחיר עוד 40 ש"ח נראלי שאת זה אני מוכן לשלם בישביל לחסוך כאב ראש בעתיד!

• תגובות 31
  • צפיות 3.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

אז מה אתם אומרים?

פורסם

Dark Knight - 190 NIS [TMS]

Mugen 2 - 180 NIS [KSP]

איפה ראיתה את נוקטואה ב 230 NIS?

פורסם

הMUGEN 2 יהיה הכי משתלם הNOCTUA יקר ולכן הוא לא משתלם..

פורסם
  • מחבר

טוב בוא נראה המוגן 2 הוא ענק! שיחסום תזיכרונות, בא אם מאורר 1 שזה אומר צריך לנסוע לעיר אחרת בישביל לקנות עוד קליפסים.... וגם לקנות עוד 2 מאוררים בעיקרון... והNOCTUA בא אם שני מאוררים, הוא יותר קטן מהמוגן 2ולא יחסום תזיכרונות.. לא אכפת לי לשלם 50 שקל יותר בישביל לחסוך כאב ראש.....................

פורסם

הוא חוסם זיכרונות בעלי פרופיל גבוה וגם אם כן MAX מזיזים אותם..

לנסוע לרכוש מאוורר ? למה ? הוא כבר מגיע עם מאוורר..אין צורך להוסיף עוד אחד !

ופעם האחרונה שבדקתי זה לא 50 שקלים..

כמו כן כמות מאווררים או גודל לא תמיד קובעים את טיב הקירור..

ושכחת את העובדה שמבחינת ביצועים הMUGEN 2 מציג ביצועים עדיפים במעט..במחיר שאין שני לו !

אבל בחירה שלך...

פורסם
  • מחבר

אני יודע שהמוגן 2 טוב והכל והייתי קונה אותו בלי לשאול אפילו אבל אני רוצה מערך PUSH/PULL שזה אומר 2 מאוררים, והמוגן הוא גדול ומה שאני מפחד שאם אני יקנה אותו אז הוא יתקל בזיכרונות, שעומדים כרגע בסלוט הראשון והשלישי אני יכול להזיז אותם גם לסלוט השני והרביעי אבל האם זה יספיק?

הזיכרונות שלי הם אלו: http://ksp.co.il/hmain.php?uin=8614

כמובן בישביל להוסיף עוד מאורר צריך לקנות עוד 2 קליפסים כי המוגן 2 עצמו בא רק אם 2 קליפסים שמספיקים רק למאורר 1.

פורסם

יש לי בול את הזכרונות האלו (זכרונות מעולים, אני מאוהב בהן), ואני יכול להבטיח לך, אין סיכוי שהן יכנסו תחת המוגן...

אגב, למה אתה מתעקש על שני מאווררים (יורידו לך מקסימום 2 מעלות). אני שוב ממליץ על הדרק נייט, הביצועים כמו של המוגן אבל בנוסף הוא נראה ממש טוב...

בלי השיקול הכלכלי הייתי הולך על הנוקטואה...

פורסם

ההתעקשות על הPUSH/PULL מיותרת בלי קשר לקירור..

בכל מקרה..המאוורר לא יכנס בMAX אפשר להרים אותו מעט אבל אז תפגע ביכולת של הקירור..

וestro ההמלצה שלך קצת :nixweiss: שכן הMUGEN 2 מצגי ביצועים טובים יותר במינימום רעש..לעומת הXigmatek Dark Knight..

נראה טוב ? אם היופי חשוב יותר מביצועים ורמת רעש אז כן לך על Xigmatek Dark Knight... :facepalm:

פורסם
  • מחבר

נו אתה רואה אתה אומר שאני יאבד ביצועים אם אני ירים אותו קצת אז אתה רואה הוא גדול מדיי....

אז מה אתם אומרים לקחת תנוקטוה?

פורסם

ההתעקשות על הPUSH/PULL מיותרת בלי קשר לקירור..

בכל מקרה..המאוורר לא יכנס בMAX אפשר להרים אותו מעט אבל אז תפגע ביכולת של הקירור..

וestro ההמלצה שלך קצת :nixweiss: שכן הMUGEN 2 מצגי ביצועים טובים יותר במינימום רעש..לעומת הXigmatek Dark Knight..

נראה טוב ? אם היופי חשוב יותר מביצועים ורמת רעש אז כן לך על Xigmatek Dark Knight... :facepalm:

taotao, אני מסכים איתך שהמוגן 2 הוא אחד מגופי הקירור המוצלחים שקיימים היום בשוק, אבל הדרק נייט עומד איתו באותה רמה... (באחד הפורומים בחו"ל הגיעו למסקנה שהפער ביניהם הוא +\- מעלה אחת)

הדרק נייט שיושב על ה-Q6600 שלי נותן לי 34 C במנוחה ו-63 C במאמץ (פריים95, 3 שעות) בחדר בלי מזגן.

פורסם

taotao, אני מסכים איתך שהמוגן 2 הוא אחד מגופי הקירור המוצלחים שקיימים היום בשוק, אבל הדרק נייט עומד איתו באותה רמה... (באחד הפורומים בחו"ל הגיעו למסקנה שהפער ביניהם הוא +\- מעלה אחת)

הדרק נייט שיושב על ה-Q6600 שלי נותן לי 34 C במנוחה ו-63 C במאמץ (פריים95, 3 שעות) בחדר בלי מזגן.

המוגן נותן ביצועים של True עם מאוורר אחד~

http://www.overclockersclub.com/reviews/xigmatek_dark_knight/4.htm

http://www.tweaktown.com/reviews/1757/xigmatek_dark_knight_s1283_h_d_t_cpu_cooler/index6.html

פורסם

בהשוואה לרמת הרעש הוא לא ! וזה העיקר כאן..

בכל מקרה זה לא הדיון..פותח התרד זה בחירה שלך..אנחנו הבאנו את כל ההמלצות וה"מיכשולים" שיכולים להיות לך..

שור התחתונה זה בחירה שלך..

כולם יתאימו בצורה כזו או אחרת..זה שיקול של כסף וכו..

• 1 חודש מאוחר יותר...
פורסם

האם יש המצלמה לקירור לאותו מעבד אבל עם הדרישות הללו:

1. זול - עד 120 ש"ח, כמה שפחות יותר טוב.

2. שקט - יש לי כרגע את קירור הסטוק וזה הכי רועש שאני מסכים לו.

3. ההרכבה לא דורשת פירוק של לוח האם אלא עבודה עם החורים שקיימים בלבד (כלומר שום לוחיות מאחור בסגנון ה- Mugen).

אין לי רצון לאוברקלוק מעבר ל- 10% צנועים.

חשוב לי שגם במאמץ גבוה (קידוד וידאו עם x264) המעבד לא יוריד את המכפלה למנוע התחממות.

לכן משהו קטן, יעיל, זול ושקט יהיה בול.

תודה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים