עבור לתוכן

קירור ל Q9650

Featured Replies

פורסם

שלום, רציתי לעשות OC למעבד שלי ל 3.8 אבל אני רוצה אפשרות להגיע ל 4.0

איזה קירור שווה ליקנות? עד 250 ש"ח.

מה אתם אומרים על Noctua NH-U12P SE2?

כמובן שאני אקנה עוד 2 מאוררים ויעשה PUSH/PULL

• תגובות 31
  • צפיות 3.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

בתקציב הזה הMUGEN 2 יהיה הכי טוב..מעבר לזה זה רק הNoctua D14 אבל הוא מעבר לתקציב שלך :-\

פורסם
  • מחבר

אחלה סבבה תגידו יש לי זיכרונות G.SKILL PI BLACK DDR2 1066MHZ 2X2

והם יושבים על הסלוט הראשון והשלישי האם המוגן 2 יתקל בהם?

פורסם

הם גבוהים לכן יש סיכוי גדול שכן (איזה לוח אם יש לך ?), מקסימום תעביר אותם לחריץ השני והרביעי.

לפרטים נוספים אתה יכול להעזר בפורום של Scythe (יש שם רשימת תאימות לוחות וכו') -

http://www.scythe-eu.com/forum/mugen-series/

פורסם

בדיוק מהסיבה הזאת אני תמיד ממליץ על:

1. Xigmatek Dark Knight

2. OCZ Vendetta 2

שניהם זהים בביצועים למוגן 2, בטווח של עד מעלה אחת.

פורסם

אני בספק עם הOCZ או הXigmatek נמצאים באותו הטווח במיוחד שמדובר על רמת רעש..

פורסם

אתה צודק, הדרק נייט שקט יותר ממוגן 2.

http://www.frostytech.com/articleview.cfm?articleid=2333&page=3 (כדי לא לזרוק סתם מילים באוויר)

הדרק נייט שלי פועל תמיד על 100% RPM ואני לא שומע אותו כשהמארז סגור...

לפי דעתי אחד מגופי הקירור המוצלחים ביותר ביחס מחיר:ביצועים... (והוא גם יפה בטירוף =) )

פורסם

וכדי לא להעיר סתם ! לא יודע אם פספסת או שבחרת להתעלם אבל אתה שם לב שבMAX RPM הXigmatek רועש יותר כן ?

במקום לנסות לסתום פיות סתם, לא יקרה כלום אם פעם אחת תנהל דיון בלי הגישה הזאת !

וגם הMUGEN 2 הוא אחלה קירור ביחס מחיר\ביצועים, הרבה יותר מה הXigmatek וזה עובדתית..

פורסם

אתה צודק, הדרק נייט שקט יותר ממוגן 2.

http://www.frostytech.com/articleview.cfm?articleid=2333&page=3 (כדי לא לזרוק סתם מילים באוויר)

הדרק נייט שלי פועל תמיד על 100% RPM ואני לא שומע אותו כשהמארז סגור...

לפי דעתי אחד מגופי הקירור המוצלחים ביותר ביחס מחיר:ביצועים... (והוא גם יפה בטירוף =) )

אלא אם אתה כבד שמיעה, אין מצב שאתה לא שומע 50dBA באותו חדר איתך (גם במארז כמו P180 ולך בכלל יש את ה- 690, שהוא לא מצטיין בשקט). זה כמו שואב אבק בחדר סמוך (כ- 10 מטר ממך).

פורסם
  • מחבר

תקשיבו מה זה כל הדברים האלה על השקט וזה לא ראיתם שאמרתי שאני ישים על הקירור 2 מאוררים אחרים?

והלוח אם שיש לי הוא Asus P5Q-E.

אז אני אצטרך להזיז את הזיכרונות? ומה אם אצרטך להזיז אותם לסלוט השני והרביעי, אני יאבד ביצועים או משהו כזה?

פורסם

אם אתה מחליף את המאווררים, קח בחשבון שהביצועים יכולים לרדת/לעלות בהתאם (למשל מאוורר עם CFM נמוך יותר מהקיים יוריד את הביצועים...).

לגבי העברת הזכרונות, לא תיהיה שום ירידה בביצועים (בחריצים 2 ו- 4 הם עדיין יעבדו ב- Dual Channel כמו ב- 1 ו- 3), האמת שגם אם הם לא יעבדו ב- DC לא תהיה ירידה בביצועים באופן מורגש (כלומר בחריצים צמודים, למשל 3 ו- 4).

פורסם

תקשיבו מה זה כל הדברים האלה על השקט וזה לא ראיתם שאמרתי שאני ישים על הקירור 2 מאוררים אחרים?

והלוח אם שיש לי הוא Asus P5Q-E.

אז אני אצטרך להזיז את הזיכרונות? ומה אם אצרטך להזיז אותם לסלוט השני והרביעי, אני יאבד ביצועים או משהו כזה?

כל עוד הסטיקים יהיו בדואל צ'נל, לא תהיה פגיעה בביצועים.

אם אתה רוצה שני מאוורים אז אכן מוגן 2 יותר טוב המדרק נייט, רק תבדוק טוב שהכל יסתדר מבחינת הגודל...

פורסם
  • מחבר

איך אני מוודא שהכל מתאים ויהיה מקום? מה אתם אומרים אולי שווה לקנות Noctua NH-U12P SE2?

מה שטוב בNOCTUA שהוא מגיע אם שני מאוררים שזה אומר אני לא צריך ליקנות עוד קליפסים בישביל לחבר ת2 שאני יקנה.. והוא גם יותר קטן.

וגם ת2 מאוררים שמגיעים איתו אני יוכל לחבר 2 למעלה שיוציאו אוויר :P

פורסם

לכל גוף קירור יש נתונים יבשים על גודל, חמוש בסרגל פתח את המארז ותבדוק...=)

קראתי על הנוקטואה NH-U12 ביקורת, ועושה רושם טוב.

פורסם

ה- Noctua NH-U12P הוא אחלה של קירור, אך נופל מזולים ממנו שמומלצים כאן בפורום.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים