פורסם 2010 באוגוסט 715 שנים לאחר מספר בדיקות שערכתי רוב ההמלצות מצביעות בסיכום הכללי על כונני SSD החדשים של אינטל - Intel's X25-M כשנמתמודד הראוי הבא הוא OCZ's Vertex.כרגע אני עובד עם WD VelociRaptor 74GB ככונן מערכת WD Caviar Green 750 GB.MSI P45 Neo2 Intel Q8400 4GB 1600mhzGTX260Coolmax 600WWindows 7 Ultimate 32bitהמחשב משמש לניהול העסק והמידע עליו מאוד חשוב,ל מרות הגיבויים אני מעדיף להמנע מתקלות פתאומיות היכלות לצוץ בזמן שימוש שותף (הסיקורים מראים על רמת אמינות גבוהה יותר),הסרטונים והבדיקות מראים ש אכן מהירות העבודה והביצועים גבוהה יותר השאלה אם זה בהבדל שמצדיק קניה חדשה של כונן SSD.התקציב לקניה הוא 200$ -+ שהקניה מתבצעת בארה"ב, נפח הכונן הדרוש הוא כ-80GB.האם לקנות את האינטל?, OCZ, או להמתין עוד לכוננים חדשים שיצאו?תודה רבה.
פורסם 2010 באוגוסט 915 שנים יש את קישור קבוע לדף זה: http://ksp.co.il/hmain.php?uin=10719 אם אתה קונה מחו"ל תוסיף עוד קצת תקנה את הDELUX אבל זה 60 גיגהאני חושב ששווה כבר לעבור לסוג הזה [במקום אינטל]הכוננים החדשים של אינטל יהיו טובים יותר משמעותית מהדור הקיים אני חושב שאפילו מדור השני של VERTEX
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.