עבור לתוכן

קבלתי מחשב פנטיום 4 ואני נפרד מה-3

Featured Replies

פורסם

עובד על תשתית כבלים וספק 018, 2.5 מגה מודם טומסון TCM425 .

המחשב שקיבלתי עבד עם ספק 012.

יצרתי התקשרות חדשה (לפי ההנחיות באתר של ספק 018) בהצלחה.

כאשר אני מנסה ליצור קשר אני מקבל "שגיאה 800 לא מצליח ליצור קשר

VPN הסרבר כנראה לא נגיש".

בנוסף בפינת המסך השמאלית התחתונה ליד תצוגת השעון אני רואה את

סמל ההתקשרות עם איקס עליו וכתוב כבל רשת מנותק.

פורסם

הסמל שאתה רואה הוא לא סמל ההתקשרות אלא כרטיס הרשת שלך שמתריע כי הכבל שמחבר את המחשב למודם מנותק וזו אכן בעיה פיזית בתקשרות בין המודם למחשב שלך.

1. או שהכבל לא מחובר כמו שצריך - תוציא ותכניס ותנסה להפוך את הקצוות שלו כלומר מה שנכנס כעת למודם שייכנס למחשב ולהיפך.

2. יכול להיות שהכבל תקול - אפשרות פחות סבירה כי כבר לפני כן עבד. בכל מקרה אם יש לך כבל נוסף אז תנסה אותו.

3. בגלל שמהמחשב חדש יכול מאוד להיות שיש לך 2 כרטיסי רשת - אחד מובנה של הלוח אם ואחד PCI רגיל. כנראה שהכרטיס אליו חיברת את המחשב לא מוגדר במחשב כלומר לא התקנת את הדריברים שלו. אין לך מה להתעסק בזה אלא פשוט לחבר לכניסה הפנויה.

4. אפשרות מאוד סבירה נוספת היא שהמודם שלך מתחבר למחשב בכבל USB ולא בכבל רשת ובשביל זה אתה צריך להתקין את הדרייבר של המודם שקיבלת מהוט. אם יש לך כבל רשת רגיל אז פשוט תחבר אותו למודם ולמחשב ותחסוך מעצמך כאב ראש (מודמים של הכבלים תומכים גם בחיבור USB וגם בחיבור כבל רשת רגיל ומנסיוני כבל רשת עדיף!)

איזה ווינדוס יש לך ד"א?

פורסם
  • מחבר

המחשב עבורי חדש , אך הוא עובר אלי מאחי שכבר עבד איתו בעבר.

1. הכבל נמצא אצלי בשימוש שוטף במחשב הישן (בו אני משתמש כרגע)

ניסיתי להפוך כהמלצתך ,אך אין שינוי.

2. מאחור יש רק חיבור אחד לכבל של המודם ,והוא לא ללוח אם אלא לכרטיס נפרד.

אני מניח שיש לו דרעעבר כי אחי עבד עליו.

3. הכבל מן המודם אינו כבל USB . ונדמה לי שאחי עבד על תשתית הוט אז כנראה שיש

בכר דרייבר של הוט.

4. בחיבורי רשת ראיתי שמופיעים לי 2 חיבורי LOCAL AREA .הראשון כשהוא זמין יש עליו X כבל מנותק.

השני כשהוזמין (והאחר לא זמין), ואני מפעיל את החייגן של 018 מנסה במשך כמה שניות

ליצור קשר ,אך נכשל ומופיעה ההשגיאה 800.

5. אין לי מושג אם זה קשור, אך על המחשב היו מותקנות 2 מע' הפעלה ואחי פירמט את הכונן עליו

הייה מותקן וינדוס 7 ,ששאריות ממנו נותרו בשניות הפעלת המחשב המבקש לבחור בין 2 המערכות.

פורסם

איך אחיך היה מתחבר?

מה קורה כששני חיבורי הרשת זמינים?

אם יש שני חיבורי רשת זה אומר שצריכים להיות 2 כרטיסים פיזיים. תנסה להתסכל שוב מאחורה ולוודא שבאמת אין שני חיבורי רשת ושהכבל שיוצא מהמודם למחשב הוא באמת כבל USB. עד שלא יהיה לך חיבור רשת פעיל כלומר בלי סימן של X ו"כבל רשת מנותק" אתה לא תוכל להתחבר ואין טעם בהפעלת החייגן.

פורסם
  • מחבר

לא הסברתי טוב.

אחי עבד בעבר עם ספק 012 על תשתית הוט.

כשהמחשב עבר אלי ,אני עם ספק 018 ,ואני מניח

שיש 2 חיבורי רשת בגלל הההתחברות המחודשץ שלי.

משמע לאחי לא היו 3 חיבורים למחשב.

החיבור היוצא מהמודם אינו USB אלא רשת

ואין 2 כניסות למודם בגב המחשב.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים