עבור לתוכן

זה היה חייב לקרות מתישהו: GSMARENA- אייפון 4 VS גלאקסי S

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

מעלה כרגע דוגמת צילום HD (למרות שלא הכי מוצלחת, בלשון המעטה)

למצלמה יש אוטופוקוס שמתמקד ישר על העצם הקרוב ביותר, עוד לא מצאתי איך לנטרל את זה (אני יודע שאפשר, לא ממש יודע איך)

יש לי צילום איכותי בהרבה שצולם דווקא בלילה, אבל יש בו כמה אנשים שלא ממש רוצים שאני אעלה אותו. דוגמאות טובות יותר בסופ"ש.

• תגובות 129
  • צפיות 15.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

מישו התנסה ב JG8?...

פורסם
  • מחבר

ב XDA טוענים שהיא מהירה בטירוף. כמו שאמרתי, אני לא הולך לטרוח לנסות, JM2 סבבה ופרויו מעבר לפינה.

דוגמה לוידאו

http://www.megaupload.com/?d=SI8QK01J

פורסם

תודה על השיתוף, הוידאו יצא טוב מאוד, באמת צילום איכותי.

אני הייתי מעדיף צילום ברחוב, לראות תנועה של מכוניות ואנשים עוברים ולבדוק איך ה-AF מתמודד.

---

למצלמה יש אוטופוקוס שמתמקד ישר על העצם הקרוב ביותר, עוד לא מצאתי איך לנטרל את זה (אני יודע שאפשר, לא ממש יודע איך)

אם אי אפשר לשנות ברמת התוכנה אז תבדוק אולי TkFileExplorer יעבוד על הגלקסי וניתן יהיה לגשת לקבצי המערכת ולשנות משם.

---

עניין אותי השוואה בין הוידאו שהעלתי בת'רד על הפיקסון לבין הגלקסיS, לפי מה שאני ראיתי שניהם מצלמים באותה איכות

התרכזתי בנתונים הבאים: הפיקסון12 מצלם ב-D1(720x480)@30fps

והגלקסי ברזולוציה 720P, יחס תמונה גם שונה: 1.500 בפיקסון ו-16.9 בגלקסי.

מה שחסר לגלקסיS זה צילום QVGA@120fps אך זה כבר עניין של תוכנה וניתן להוסיף.

שורה תחתונה, אני חושב שבמקרה זה ה-720P זה אינטרפולציה ושינויים מינורים בתוכנה,

החומרות לא כאלה שונות אחת מהשניה וה720P זה סתם גימיק שיווקי.

למי שמעוניין בנתונים:

פורסם

שלי סוף סוף הגיע :jump:

פורסם
  • מחבר

מזל טוב!

(G)- אני יכול לחתום לך שה 720P זו לא אינטרפולציית תוכנה, כמו שציינתי, הדוגמה שהעליתי לפה די רעה. בעיקר כי האוטופוקוס פועל, והמיקוד הוא על העצם הקרוב ביותר אוטומטית.

אני צריך לצלם דברים קצת קרובים יותר, או למצוא איך לכבות את האוטופוקוס, ואז אני אעלה דוגמה נוספת.

היה לי וידאו הדגמה של המצלמה מסקירה של אחד האתרים שצילמו בו מזרקה, התוצאה שלהם הרבה יותר טובה משלי. אני מחפש כרגע.

פורסם

איך אתה מסביר שהאיכות ככל הנראה זהה למרות השוני ברזולוציות?

אתה יודע שזה גם תליו ב-FIRM, ממה שנתקלתי בהרבה צריבות שערכתי יש FIRMים שהצילום טוב יותר, עדכונים וכו..

כמו שציינתי למעלה, המצב הכי טוב לבדיקה הוא צילום ברחוב, לראות מכוניות עוברות ואובייקטים בתנועה.

---

כשאני צילמתי וידאו ה-AF עבד, לא ביטלתי את זה.

אעשה סיבוב נוסף ללא AF ונראה את השינוי.

פורסם
  • מחבר

אני מודע לזה בהחלט שאיכות הצילום תלויה ב firmware, ואני חייב לציין שצילום הוידאו ב JF3 היה טוב יותר מ JM2, אולי כי JM2 היא לא קושחה רשמית.

פרויו פרויו, my kingdom for a frozen yogurt

פורסם

השוואה ברמה הטכנית, קובץ DOC להורדה:

[attachment deleted by admin]

פורסם
  • מחבר

ראיתי, אתה שם לב שהם מצלמים בביטרייט שונה לגמרי, קונטיינר ופורמט שונים (למרות שאני מעדיף MP4 על פני 3GP) ורק קידוד הסאונד בערך זהה, כן?

וברגע שקיים חיישן מתאים וחומרה חזקה מספיק, אין סיבה בעולם לעשות אינטרפולציית תוכנה ככה שהמכשיר יצלם ב 720X480 או משהו כזה ויעשה UPSCALE, פשוט מגדירים לחיישן לתפוס יותר שטח וזהו. השינוי הוא בתוכנה, כן, אבל זו לא אינטרפולציה.

*אני מתערב שעם קצת התערבות צד שלישי, גם הפיקסון יוכל לצלם 720P.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים