פורסם 2010 באוגוסט 615 שנים אני לא יכול להתחבר עם 16 מגה חייגן בחיבור L2TP עם הקושחה האחרונה הקיימת,הבנתי שיש סקריפט כאן שיכול לפתור את הבעיה?אם כן מה עלי לעשות? ואיפה להכניס אותו?
פורסם 2010 באוגוסט 715 שנים לא הייתי מציע לשחק עם סקריפטים אלא לנסות להתחבר בPPTP במקום ולחכות עד שהיצרן יפיץ עדכון לבעיה (אם היא אכן קיימת אני משוכנע שהיצרן מודע אליה).עוד דבר שהייתי מציע לך לעשות הוא לעבור לחיבור ללא חייגן (ניתן כיום חינם אצל כל הספקיות ואף מעודד על ידן) אבל זה כבר נתון לשיקולך האישי.
פורסם 2010 באוגוסט 715 שנים מחבר לא יכול לעבור לחיבור ללא חייגן כי אני מתועדף אצלם בחיבור מיוחד אשר מחייב חייגן
פורסם 2010 באוגוסט 715 שנים אם ראית, אז למה אתה לא משתמש בו?http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=467161.msg4007277#msg4007277תשמור אותו כסקריפט התחלה.1. הגדר את חייגן ה-L2TP2. כנס ל-ADMINISTRATION3. COMMANDS4. הדבק את הסקריפט.5. לחץ על SAVE STARTUP6. אתחל את הראוטר
פורסם 2010 באוגוסט 815 שנים אין סיבה שהוא לא יעבוד לך, אלא אם כן הגדרת משהו לא נכון.פעלת עפ"י ההוראות שנתתי פה?הגדרת את ה-L2TP כמו שצריך?תעלה סקרינשוטים של המסכים הרלוונטיים שיהיה אפשרי להתקדם.
פורסם 2010 באוגוסט 915 שנים בגדול, בדיקת מהירות שכזו היא סוג של אינדיקציה אבל לא מוחלטת.מכיוון שייתכן שכשתפתח מס' גדול חיבורים הראוטר לא יעמוד בעומס.בכל מקרה PPTP דווקא אמור להיות יותר קל לעיכול עבור הראוטר מכיוון שהוא לא כולל IPSEC שכן כלול ב-L2TP, כך שה-OVERHEAD שלו נמוך יותר.מצד שני הוא נחשב פרוטוקול פחות בטוח.
פורסם 2010 באוגוסט 915 שנים איזה גרסת קושחה יש לך?אם הגרסה שלך היא 3.11.5 100427 (הגרסה החדשה ביותר באתר של TP-Link),היצרן עובד עכשיו על גרסה חדשה שאמורה לפתור בעיות בחיבור L2TP בכבלים.אם אין לך את הגרסה הזו, שלח מייל ל-TP-Link ובקש שישלחו לך.
פורסם 2010 באוגוסט 915 שנים אני לא מבין אם אתה עובד עם ה-DD-WRT למה אתה לא מנסה לעבוד עם הסקריפט האחרון שנתתי פה.אני עובד איתו כבר יותר משבוע וריסטתי את הראוטר מספר פעמים בגלל המשחקים שלי איתו וכל פעם התחבר לי ללא בעיה.
פורסם 2010 באוגוסט 915 שנים מחבר אני עובד עם הגרסה האחרונה ביותר של ה DDWRT 14896 ואכן ניסיתי את הסריקפט והוא פשוט לא עובד,לעיתים אחרי כמה ריסטרטים החיבור עולה לכמה דקות ונופל, עם הקושחה הנסיונית של TPLINK אכן היה שיפור משמעותי ל L2TP אבל בסוף החלטתי לעבור בכל זאת ל DDWRT
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.