עבור לתוכן

קירור תקציב (250 - 400) CORE i7 965 Extreme

Featured Replies

פורסם

אני מחפש קירור טוב למעבד הזה.. ומצאתי משהו נחמד ביותר : Noctua NH-C12P SE14 140mm

לינק לצפייה ביוטיוב:

אם זה משנה המארז שלי הוא של :Thermaltake element T

הנה לינק לצפייה :

חשוב לציין כי במארז יש לי מאוור צדדי בגודל 23CM ,בחזית 20 CM ומעל שוב 20 CM (כולם RED LED )

אז הקירור שציינתי הוא טוב?אוכל להגיע ל-4 GHz ?

תודה לעוזרים!

פורסם

מה התקציב שלך ? האם חשוב לך שהקירור יהיה שקט ?

בעקרון כל הקירורים ה- Hi-End שמומלצים כאן בפורום (Mugen II, Yasya, True Ext וכו') יהיו מצויינים וטובים יותר מהקירור שמצאת.

אם יש לך תקציב ואתה רוצה להשתולל קח את הקירור האויר הטוב ביותר - Noctua NH-D14 (לדעתי לא משתלם).

OC ל- 4GHz לא יוגבל ע"י הקירורים הללו.

פורסם

תוסיף בבקשה את התקציב לכותרת..

כמו כן התקציב זה מה שחשוב כאן..שכן יש קירורים שיספקו אותך כגון הMUGEN 2..מעבר לזה זה רק הD14 שעולה הרבה יותר..

פורסם
  • מחבר

יש קירור ש"ממש עושה לי את זה".. קירור פשוט מפלצתי אך מעולה

Scythe Ninja 3 CPU Cooler

יש למישהו חחות דעת עליו?

תודה ;D

פורסם

הוא עדיין לא נמכר בארץ..לא רואה כמה הוא רלוונטי כרגע..מה גם שהוא לא מציג ביצועים מופלאים..ולכן לא שווה לחכות לו במיוחד..

פורסם

Noctua NH-D14 בתוך האלמנט S שלי:

37862_468561622925_587817925_6413908_6575299_n.jpg

פורסם

נדמה לי או שהקירור חוסם 2 חריצי זיכרון (כלומר אי אפשר לשים 2 זיכרונות גבוהים) ?[br]פורסם בתאריך: 09-08-2010, 10:17:55

יש קירור ש"ממש עושה לי את זה".. קירור פשוט מפלצתי אך מעולה

Scythe Ninja 3 CPU Cooler

יש למישהו חחות דעת עליו?

תודה ;D

אכן קירור מפלצתי, אך פחות טוב מקירורי ה- Hi-End שמומלצים בפורום, ה- Noctua לדעתי לא משתלם היות והוא יתן מעבד קר יותר בעד 3 מעלות משאר הקירורים שציינתי. אני חושב שהקירור המשתלם ביותר שזמין לקניה בארץ הוא ה- Yasya ואם תוסיף לו עוד מאוורר למערך Push-Pull אז הוא יתן ביצועים כמו ה- Noctua ויתכן שאפילו יותר טובים (אך לא באותה רמת שקט, ה- Noctua הרבה יותר שקט).

פורסם
  • מחבר

הוא עדיין לא נמכר בארץ..לא רואה כמה הוא רלוונטי כרגע..מה גם שהוא לא מציג ביצועים מופלאים..ולכן לא שווה לחכות לו במיוחד..

הוא כן נמכר בארץ ועוד במחיר ממש מגוחך לקירור מפלצתי שכזה..

אם תיכנס ל KSP למאווררים של חברת Scythe הוא נמצא שמיני בסדר מלמעלה למטה

ה NH -D14 נמכר במחיר כפול מאשר ה Ninja 3

פורסם
:xyxthumbs: הוא נמכר באותו המחיר של הMUGEN 2..בחירה שלך :xyxthumbs:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים