עבור לתוכן

galaxy s או captivte?

Featured Replies

פורסם

shibby - על איזה מבין השניים אתה הלכת?

פורסם
  • מחבר

עוד לא הלכתי על כלום, אני מתלבט בדיוק כמו כולם.

רוצה קפטיבייט, אבל מחכה ל20 לראות מה קורה עם הפריצה.

ולמכשיר הזה צריך לקנות קוד פריצה (בערך 30 דולר באיביי).

פורסם

אגב, מי שמתכנן להביא את ה SGS מחו"ל - שווה להעיף מבט על הגירסה ה"ברזילאית" - לא רק שהיא תסתדר טוב יותר עם התשתית של פלאפון, היא גם כוללת תמיכה ב DTV

http://www.samsungmobile.com.br/telefone-celular/samsung-galaxy-s-especificacao

ואם אתה לא גר בברזיל, במה זה עוזר לך?

לא מדובר על שידורי DVB-H כמו בארץ, אלא ISDB-Tb. התקנים לא תואמים אחד לשני בכלל, וזה לא יעבוד בשום מקום חוץ מברזיל.

פורסם

תשלח הודעה למוכר ותשאל אותו.

אגב אם אני לא טועה זה BID ומשלוח לארץ תוסיף עוד 45 דולר.

פורסם

זה לא BID . אתה לא רואה שיש שם רק קנה עכשיו? וזה המחיר של הגלקסי בטי מובייל,יש עוד כמה כאלה מודעות שמוכרים במחיר זהה.

450 דולר ועוד 45 דולר משלוח (ראיתי אחרים שמציעים ב10 דולר משלוח אגב) זה יוצא בערך 2500-2600 אחרי מסים. גם נחמד. במיוחד לאור העובדה שהחנויות בארץ מוכרים אותו ב3600 ש"ח ומעלה.

פורסם

עד כמה מהיר משלוח מ-CLOVE?

פורסם

אם אתה שולח עם DHL, תוך יום זה בישראל - נתקע במכס, יום נוסף למחרת זה אצלך (בהנחה וזה נשלח מהם בשני או שלישי).

פורסם

לא הבנתי...

עדיין לא הזמנתי, אז כמה זמן ייקח מהרגע שאני אזמין [בהנחה שאני אזמין מוקדם בבוקר של יום חול]?

פורסם

אם הוא במלאי, הם בד"כ מוציאים אותו עוד באותו היום, או ביום שלמחרת. משם זה עניין של יום יומיים נוספים עם DHL.

קח בחשבון שמטעמי בטחון, מי שמזמין מהם בפעם הראשונה ומשלם באשראי, יידרש ליצור איתם קשר בטלפון/פקס/מייל ולספק להם את קוד אישור העסקה מחברת האשראי (אותו כמובן רק אתה יכול לקבל). CLOVE מעדכנים אותך כשהם בצעו את החיוב, בכדי שתיצור קשר עם חברת האשראי ותוציא מהם את האינפורמציה הזו.

אני הזמנתי בשישי בבוקר, בצהריים כבר קיבלתי מייל מ CLOVE על כך שבוצע חיוב והם זקוקים לקוד האישור, אך מאחר וחברת האשראי הנאורה שלי לא נותנת את השירות בשישי/שבת, שלחתי להם את קוד האישור רק בראשון בבוקר. בשני בצהריים נשלח מייל מ CLOVE המאשר את הקוד ועל כך שהמוצר מוכן למשלוחה. בשלישי בצהריים התקבל מייל על כך שהמוצר נשלח עם DHL, כולל מס' מעקב. רביעי בצהריים המוצר עוכב במכס בארץ (צפוי). חמישי בצהריים - המוצר הגיע אלי ונדרשתי לשלם רק מע"מ + עמלת בלדרות של 30 ש"ח.

מקווה שעכשיו זה יותר בRוR.

פורסם

אפשר לשלוח ל CLOVE גם מסמכים כמו החלק העליון של הפירוט החודשי מהבנק (זה שמכיל את הפרטים האישיים, אבל לא את הפירוט התנועות שלך וכו'), רשיון נהיגה/דרכון.

שהזמנתי את המכשיר שלי שלחתי להם רשיון נהיגה+את החלק העליון מהפירוט של הבנק. תוך מספר שעות אישרו, וברגע שהמכשיר נכנס למלאי שלחו לי.

פורסם

איך אני יכול לדעת אם זה במלאי כרגע או לא? לא כתוב בשום מקום....:\

פורסם

חחחח....אופס.

תודה רבה על כל התשובות המהירות!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים