עבור לתוכן

galaxy s או captivte?

Featured Replies

פורסם

אני כרגע ברשת פלאפון, ובקרוב טס לארה"ב ורוצה לקנות אחד מן השניים.

כרגע יש בעייתיות עם הקפטיבייט בכל הנוגע לפריצתו לרשתות אחרות אבל אני מאמין שזה עניין שרחוק מספר שבועות מפתרון.

ההבדלים שאני רואה כרגע הם:

תאימות טובה יותר לרשת של פלאפון.

מראה (טוב יותר לדעתי).

נפח של 16 גיגה.

מחיר נמוך יחסית ( 500 דולר)

לעומת זאת:

נעול.

וממה שהבנתי מעט מסורס יותר. או יותר נכון דורש עידכונים ומשחקים עם התכנה בכדי להיות פתוח כמו שאנדרואיד צריך להיות.

מה דעתכם?

שמעתם על פיתוחים מעניינים?

יש מישהו עם גלקסי S ברשת פלאפון? או בכלל מישהו עם קפטיבייט?

פורסם

לפי ההשוואה הנ"ל ל-GALAXY יש TV OUT, Document editor

אך אני חושב שהם זהים, רק צורה מעט שונה.

בסך הכל זו גרסה של גלקסי לרשת AT&T

פורסם

מה זה בקרוב?

על פי GSMARENA קפקטיב עוד לא יצא בכלל....

פורסם
  • מחבר

הקפטיבייט נמכר ברשת AT&T האמריקאית החל מה 18 לחודש יולי.

וכבר מתחיל לצוץ בחנויות פרטיות (אך עדיין לא פרוץ!).

מחירו הרשמי דרך הספקית וללא כל התחייבות הוא 499$. שזה מחיר מעולה למכשיר עם 16 גיגה של זיכרון.

פורסם

אני כרגע ברשת פלאפון, ובקרוב טס לארה"ב ורוצה לקנות אחד מן השניים.

כרגע יש בעייתיות עם הקפטיבייט בכל הנוגע לפריצתו לרשתות אחרות אבל אני מאמין שזה עניין שרחוק מספר שבועות מפתרון.

ההבדלים שאני רואה כרגע הם:

תאימות טובה יותר לרשת של פלאפון.

מראה (טוב יותר לדעתי).

נפח של 16 גיגה.

מחיר נמוך יחסית ( 500 דולר)

לעומת זאת:

נעול.

וממה שהבנתי מעט מסורס יותר. או יותר נכון דורש עידכונים ומשחקים עם התכנה בכדי להיות פתוח כמו שאנדרואיד צריך להיות.

מה דעתכם?

שמעתם על פיתוחים מעניינים?

יש מישהו עם גלקסי S ברשת פלאפון? או בכלל מישהו עם קפטיבייט?

היי shibby,

להלן סקירה קצרה על כל מכשיר:

Samsung I897 Captivate: תומך בתדרים 850 ו-2100 מה שאומר שיתמוך בצורה מלאה בפלאפון. משקלו 118 גרם, מסך Super AMOLED capacitive Touch Screen 16M colors, 4 אינ'ץ, MultiTouch, זיכרון פנימי של 16 גיגה, אפשרות הרחבה עד 32 גיגה, תמיכה ב-WIFI, Bluetooth V3, מצלמה 5 מגה פיקסל עם פוקוס אוטומאטי, מערכת הפעלה של אנדרואיד V2.1.

Samsung I9000 Galaxy S: נראה כי קיים רק בגרסה של 2100 מה שאומר שבמבנים סגורים יתכנו בעיות של חוסר קליטה. משקל 119 גרם, מסך Super AMOLED capacitive touch screen, 16M colors, 4 אינ'ץ, MultiTouch, זיכרון פנימי 8 או 16 גיגה, עם הרחבה של עד 32 גיגה, תומך בבלוטו טוס גרסה 3 וב-WIFI, מצלמה 5 מגה פיקסלים עם פוקוס אוטומאטי, מריץ מערכת הפעלה של אנדרואיד גרסה 2.1.

המשך גלישה נעימה,

רוני, נציגת פלאפון.

פורסם

רוני, התכוונת שבמבנים סגורים יתכנו בעיות של חוסר קליטה במבנים על תדר 2100 ברשת פלאפון אולי ::)

לסלקום יש כיסוי של כל חור במדינה הזו, לאורנג' טיפה פחות.

בנוגע להבדלים, לקפטיבייט אין מצלמה קדמית, ל i9000 יש, אותו דבר לגבי tvout, וזהו בערך.

פורסם

ז"א שאם אני לא זקוק לדברים האללה שווה לי לקחת את הקפטיבייט? הוא זול משמעותית?

פורסם
  • מחבר

הקפטיבייט עולה ברשת AT&T מחיר סביר בהחלט של 499 דולר (ללא חוזה ו 16 גיגה).

הבעיה איתו היא שהוא כרגע נעול. כלומר אי אפשר להשתמש בסים של פלאפון.

בעוד הגלאקסי שאינו נעול מתחיל מאיזור ה 580 דולר אבל מגיע עם 8 גיגה בייט של זיכרון.

פורסם

מצטער שאני מקפיץ אבל זו בדיוק הדילמה שלי גם כן ברגע זה.

אלה האתרים שמצאתי שמצביעים על דרכים אפשריות כביכול לפרוץ את הCAPTIVATE ורציתי לדעת עד כמה אמינים הם נראים לדעתכם:

http://hyfeno.com/unlocked-samsung-i897-captivate/

והאם ישנה אופציה להתקין על ה-CAPTIVATE את הפרויו בדיוק כמו על הוויברנט ובכך שהם יהיו שווים מבחינת יכולות/אופציות תוכנתיות?

פורסם

לפי ההשוואה בלינק נראה שאין לו גם רדיו.

פורסם
  • מחבר

כרגע מספר הקפטיבייטים הפרוצים בעולם אפסי.

אין עדיין אף חברה שיש ברשותה את קודי הפריצה למכשיר מבית AT&T. טורבו-סימים למיניהם לא ממש עושים את העבודה.

יש ציפיות שב20 לאוגוסט, כאשר חברת רוגרס תשחרר את הגרסה שלה לקפטיבייט, תסיר AT&T את ההגבלה על הנעילה. כלומר תספק את קוד הפתיחה ללקוחות שיש להם "סטטוס" תקין בחברה. משמע לא לקוחות מזדמנים.

אבל כאשר הקודים יתחילו להיות זמינים אני מאמין שגם חברות צד שלישי ישיגו את קודי הפריצה.

ותמיד ישנה האופציה לפריצת תכנה מאיזה האקר כזה או אחר.

לסיכום, כיום, אין פריצה לסים זר לקפטיבייט. העדכון הקרוב אמור להגיע ב 20 לאוגוסט. נקווה לטוב.

פורסם

האם יש טעם להזמין את הCAPTIVATE עכשיו? האם בטוח תצא פריצה או שכדאי לחכות/לקנות את הVIBRANT?

פורסם
  • מחבר

הבעיה העיקרית עם הגרסה הברזילאית (מלבד כל הקטע של ברזיל) זה שהמכשיר שם יקר בטירוף...

לגבי הקפטיבייט, אי אפשר להתחייב לכלום. התשובה של AT&T ללקוחות שרוצים לקבל את קוד הסים פרי זה שהמכשיר שלהם בבלעדיות והקוד ישוחרר רק עוד 10 חודשים (או כאשר תלך הבלעדיות).

עקרונית הבלעדיות הזו אמורה לפוג ב20 לאוגוסט כאשר רוגרס הקנדית תציג את המכשיר. (ואגב, ממה שאני שמעתי בקרוב המכשיר ישווק גם בארץ)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים