עבור לתוכן

איך מבדילים בין גרסאת ה64ביט של R9100 לגרסאת ה128?

Featured Replies

פורסם

זה גרסאת ה128מ"ב של ספייר

פורסם

יש מדבקה על הכרטיס

כתוב עליה

פורסם
  • מחבר

יש מדבקה על הכרטיס

כתוב עליה

אני לא אדיוט ... בדקתי את זה כבר

רק כתוב שם

Radeon 9100 128 MB

פורסם

תנסה לבדוק בתוכנה SISoftware sandra 2004 או בAIDA32....

פורסם
  • מחבר

תנסה לבדוק בתוכנה SISoftware sandra 2004 או בAIDA32....

בדקתי כבר...

לא אומר כלום

פורסם
  • מחבר

עדכוון :

מסתבר שזה:

128B.dsf

לא ידעתי שריבטיונר בכלל תומך בכרטיסים של ATI ... נו לא נורא

פורסם

ריבה טיונר תומכת בכל הכרטיסים

פורסם
  • מחבר

ריבה טיונר תומכת בכל הכרטיסים

מתוך ההקדמה לReadme של ריבה טיונר

RivaTuner is the most powerful tweaking utility for NVIDIA display adapters running under Windows 98 / Windows 98 SE / Windows ME / Windows 2000 and Windows XP. The purpose of this utility is to give you access to all the undocumented features of the Detonator drivers. All versions of the Detonator drivers have a lot of undocumented registry entries. Some of them dont affect anything, but there are some that are very useful. In general, they cannot give you big performance boost but they can improve image quality and solve some compatibility problems. RivaTuner will help you to change all undocumented registry entries. It supports all versions of Detonators drivers starting from Detonator 2.08 under Windows 98 / Windows 98 SE / Windows ME (Detonator 5.08 or higher under Windows 2000 / Windows XP).

פורסם

לא קראתי את הREADME של התוכנה

אני מדבר מנסיון גרידא

פורסם
  • מחבר

לא קראתי את הREADME של התוכנה

אני מדבר מנסיון גרידא

הבנתי פשוט זה קצת מטופש מצד היוצרים של התוכנה לא להגיד את זה

פורסם

שים לב שהם מתייחסים שם לדרייברים של NVIDIA גירסא 5.08.... אני מניח שזה היה בזמן שהכרטיסים של ATI עוד התחבאו בצללים...

לא ממש חשבו עליהם כעל כרטיסים נפוצים מספיק בשביל להזכיר אותם... כנ"ל לגבי הכרטיסים של MATROX

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים