עבור לתוכן

מיילסטון חדש של אחי, כמה שאלות בשבילו

Featured Replies

פורסם

צריך מגן מסך? חרטטו לנו בסלקום שזה מסך מאוד חזק ולא צריך וזה, עד כמה זה נכון?

יש משהו מומלץ או סתם לחפש בארץ או דילאקסטרים?

שאלה מוזרה שלו, עד כמה מהר מנוצל 120 מגה? כמה הווידג'טים של הפייסבוק נגיד לוקחים בערך?

ובלי קשר שאלה על האייפון, הווידג'טים שלו "לוקחים אינטרנט" 24\7?

תודה! ואם יהיו לי עוד שאלות אני ישאל כאן אני מקווה שאנשים יעזרו...

פורסם

אני לא יודע מאיפה הביאו את השטות הזו של מסך חזק - מסך נשרט בקלות רבה, ומספיק כמה דקות עם מפתחות באותו הכיס ויש לך כמה שריטות שטחיות על המסך. מגן מסך לא נועד למנוע שבר - כי אם המכשיר יפול לך כשהמסך בדיוק פוגע באבן מחודדת, הוא ישבר, עם או בלי מגן מסך. מגן המסך נועד כדי שהשריטות ישארו עליו ולא יעברו למסך עצמו, דבר שוודאי לא יהיה לך נעים. אני אישית היתי מחפש ב-DX אם יש משהו שמתאים לך, או מוותר על עוד כמה גרושים והולך וקונה כבר מגן מסך כדי לא להסתכן בשריטות בשבועיים שיקח ל-DX לשלוח אלייך (תתפלא כמה קל לשרוט מכשיר בשבועיים)

פורסם

לא יודע מה איתך, אבל המכשיר אצלי כבר כמעט שבועיים בכיס עם המפתחות, ואין שום שריטה נראית לעין.

בקשר ל 120 מגה.. זה סה"כ זיכרון ל APPS, קצת תמונות וכו'. אתה מקבל עם המכשיר כרטיס של 8GB בכל אופן בשביל שירים / סרטים.

ה Widgets לא משתמשים באינטרנט כל עוד ה Sync על Off (אתה יכול להדליק ולכבות דרך ה Widget שנקרא Power Control).

כל הכפתורים (מימין לשמאל):

- בהירות

- Sync (סינכרון אוטמטי של Widgets ואפליקציות עם האינטרנט)

- GPS

- Bluetooth

- Wifi

פורסם

לא דיברתי על שריטות נראות לעיין = שריטות עמוקות למדי. אבל אני מדבר על שריטות שאם מסתכלים בזוית מסויימת בשמש רואים אותן, אני שונא את זה ואני לא היתי מוכן שזה יקרה למכשיר שלי, בטח ובטח שמדובר במכשיר כה יקר ועל אחת כמה וכמה שמגני מסך נותנים פיתרון מעולה וזול

פורסם
  • מחבר

תודה!

וה120 מגה שהתכוונתי זה אינטרנט בכלל לא זכרון פנימי...

בכל מקרה, הוא עדיין קצת לחוץ על תוכנות שמשתמשות באינטרנט.

Waze משתמשת באינטרנט? יש איזה משהו שמודד כמה גלשת על כל חיבור? [סלקום\WiFi]

הביטול של הסנכרון שאמרת על מה הוא משפיע?

פורסם

הוא משפיע על סנכרון של אפליקציות שמעדכנות את עצמן (Email, Gmail, Facebook וכו') ה 120 מגה שאתה מתכוון באינטרנט זה כבר קשור למפעיל שלך. אם משהו משתמש באינטרנט אתה תדע על כך ב Notification Bar שלמעלה (יהיה לך אייקון של Data מהבהב).

פורסם
  • מחבר

אוקי תודה! יש לך איזה משהו שמפרט בדיוק מה זה כל אייקון? תמונה או משהו.

[וידעתי שה120 מגה זה מהמפעילה, לא הבנתי מה רצית]

פורסם

בעיקרון זה מאד קל להבנה כל אייקון, ואם תפתח את ה-notification bar יהיה רשום לך מה זה בפירוט.

ובכדי למדוד כמה MB הולך לך על אינטרנט, תצטרך להשתמש באפליקציה מיוחדת. יש המון אפליקציות במרקט שעושות את העבודה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים