עבור לתוכן

מודינג לאינטרקום

Featured Replies

פורסם

בעקבות שיפוץ בביתי החדר שלי נמצא רחוק מדלת הכניסה ונוצר מצב שאני לא שומע את האינטרקום, דבר שגרם לכמה אי נעימויות. עלה לי

רעיון לעשות חיווי כלשהו בחדרי כשהאינטרקום מצלצל. אין לי אפשרות להעביר כבלים כך שחשבתי על איזה משדר אלחוטי כלשהו שיפעיל

איתות כלשהו בחדר. האינטרקום עצמו פשוט מאוד ואני יודע איזה כבלים סוגרים מעגל בעת הזמזום כך שהדבר עצמו נראה לי אפשרי. אשמח

לרעיונות לביצוע חיווי כזה.

פורסם

במקרה וידועה לך דממת אלחוט על תדר מסוים, במקביל לרמקול של האינטרקום תחבר משדר AM ובצד השני תבנה מקלט AM.

אם אתה רוצה מימדים כמה שיותר קטנים, אני ממליץ לעבוד עם מיקרו מעבד אם ידועה לך שפת התוכנה C#.

פורסם

משדר וקולט IR - ללא רעש רקע קבוע מהרדיו וללא קרינה קבועה מהמשדר

לדעתי אם תשים 555 + buzzer חזק (או כמה) באינטרקום הקיים תשמע אותו ללא בעיה ללא משדר / קולט

פורסם
  • מחבר

אני מעדיף שלא להרעיש לשאר הבית. מקלט IR לא דורש קשר עין?

פורסם

לא חייב קשר עין ישיר. קירות בהירים יחזירו את האור ממשדר חזק ללא בעיה

בצד של המקלט יש לד IR חזק (או כמה) שמחוברים מ 555 שנותן 40 KHZ

בצד של הקולט יש רכיב שמקבל כל הזמן 5 V ומוציא 5 V כשאין IR ו 0 V כשיש IR

פורסם
  • מחבר

אני מעוניין גם במשהו שיעבוד גם כשהדלת של החדר סגורה. אני מאמין שמשדר RF כלשהו יעשה את העבודה, לא?

פורסם

כל משדר או קולט יעבדו - RF IR אולטרהסאונד

במקרה של IR אתה יכול להוציא את הרכיב הקולט מחוץ לחדר אם חוטים (3 חוטים דקים) או לשים את הקולט כולו מחוץ לחדר אבל קרוב כך ששומעים מתוך החדר

פורסם
  • מחבר

יש סיבה כלשהיא דווקא לIR? ואשמח לקישור לדוגמא למשדר כזה.

פורסם

המעגל פשוט יותר לבניה ולהתאמת המשדר והקולט

המשדר - 6 רכיבים

הקולט - רכיב 1

חסרונות - מגיב גם לשלטים של טלויזיה וכו. אבל ניתן לבנות משדר חזק וקולט פחות רגיש כך שהוא לא יקלוט שלט שלא מופעל ממש מול הקולט

[attachment deleted by admin]

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים