פורסם 2010 באוגוסט 415 שנים בעקבות שיפוץ בביתי החדר שלי נמצא רחוק מדלת הכניסה ונוצר מצב שאני לא שומע את האינטרקום, דבר שגרם לכמה אי נעימויות. עלה לירעיון לעשות חיווי כלשהו בחדרי כשהאינטרקום מצלצל. אין לי אפשרות להעביר כבלים כך שחשבתי על איזה משדר אלחוטי כלשהו שיפעילאיתות כלשהו בחדר. האינטרקום עצמו פשוט מאוד ואני יודע איזה כבלים סוגרים מעגל בעת הזמזום כך שהדבר עצמו נראה לי אפשרי. אשמחלרעיונות לביצוע חיווי כזה.
פורסם 2010 באוגוסט 415 שנים במקרה וידועה לך דממת אלחוט על תדר מסוים, במקביל לרמקול של האינטרקום תחבר משדר AM ובצד השני תבנה מקלט AM.אם אתה רוצה מימדים כמה שיותר קטנים, אני ממליץ לעבוד עם מיקרו מעבד אם ידועה לך שפת התוכנה C#.
פורסם 2010 באוגוסט 415 שנים משדר וקולט IR - ללא רעש רקע קבוע מהרדיו וללא קרינה קבועה מהמשדרלדעתי אם תשים 555 + buzzer חזק (או כמה) באינטרקום הקיים תשמע אותו ללא בעיה ללא משדר / קולט
פורסם 2010 באוגוסט 515 שנים לא חייב קשר עין ישיר. קירות בהירים יחזירו את האור ממשדר חזק ללא בעיהבצד של המקלט יש לד IR חזק (או כמה) שמחוברים מ 555 שנותן 40 KHZבצד של הקולט יש רכיב שמקבל כל הזמן 5 V ומוציא 5 V כשאין IR ו 0 V כשיש IR
פורסם 2010 באוגוסט 515 שנים מחבר אני מעוניין גם במשהו שיעבוד גם כשהדלת של החדר סגורה. אני מאמין שמשדר RF כלשהו יעשה את העבודה, לא?
פורסם 2010 באוגוסט 615 שנים כל משדר או קולט יעבדו - RF IR אולטרהסאונדבמקרה של IR אתה יכול להוציא את הרכיב הקולט מחוץ לחדר אם חוטים (3 חוטים דקים) או לשים את הקולט כולו מחוץ לחדר אבל קרוב כך ששומעים מתוך החדר
פורסם 2010 באוגוסט 615 שנים המעגל פשוט יותר לבניה ולהתאמת המשדר והקולטהמשדר - 6 רכיביםהקולט - רכיב 1חסרונות - מגיב גם לשלטים של טלויזיה וכו. אבל ניתן לבנות משדר חזק וקולט פחות רגיש כך שהוא לא יקלוט שלט שלא מופעל ממש מול הקולט[attachment deleted by admin]
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.