עבור לתוכן

בלאקברי 8900, בחירה גרועה?

Featured Replies

פורסם

אחותי קנתה לפני כמה ימים בלאקברי 8900 ב-1400 שקלים.

אני מבין שמזמן כבר יצאו גרסאות מתקדמות יותר, ה-9000 וה-9700. אם היא תשדרג להם, תוספת המחיר תהיה 1200 שקלים. אפשרות אחרת היא לשדרג ל-E72 בתוספת של 700 שקלים.

השאלה היא, עד כמה זה משתלם? אומנם מדובר בבלאקברי ישן יותר, דור 2.5, אבל בפועל הוא נחשב למכשיר טוב? היא רק רוצה שימוש במצלמה מדי פעם בקטנה, גלישה באינטרנט. להישאר עם הגרסה הזו או להוסיף כסף ולשדרג ל-E72 של נוקיה?

אי אפשר להחזיר את המכשיר, אז יש רק את האופציות שציינתי בהודעה מאותה החנות שבה נקנה הבלאקברי.

פורסם

קודם כל חבל שאנשים קונים ורק אחרי זה באים להתייעץ ולפעמים מתבאסים כשמתפלאים שהם קנו מה שקנו וחבל. אני לא בא להגיד כלום על המכשיר מאחר ואני לא מכיר, אבל אני כן יכול להגיד שקניתם מחנות יקרה בטרוף אם היא דורשת תוספת של 700 שקל על ה-1400 שכבר שילמתם, וכל זה בישביל E72 שאפשר למצוא חדש לחלוטין בחנויות פרטיות במחיר של 1500-1550 ש"ח. אוסיף ואומר שלא היתי מוסיף כ"כ הרבה כסף בישביל ה-E72. הוא טוב, המקלדת שלו מעולה, אבל המסך שלו קטן וממש לא חושב שכיף לגלוש איתו באינטרנט

פורסם
  • מחבר

בוא לא נגלוש לדיונים של חבל ולא חבל, את הקנייה ביצעה אחותי מבלי להתייעץ איתי ואין לה דרך חזרה. עם מה שיש היא צריכה להסתדר, ואני בטוח שהיא למדה כבר לא לרוץ ולקנות דברים לפני מחשבה.

אני רואה באמת שהמחיר הממוצע של ה-E72 הוא 1500 שקלים, לא יודע למה בחנות ההיא הגזימו וקפצו ל-2100 שקלים :-\.

איך הבלאקברי 8900 אז? להישאר איתו וזהו או שתהיה מאוכזבת?

פורסם

מהמפרט שלו הוא נראה לי די דומה ל-E71 בסה"כ, GPS, WIFI, מצלמה חביבה של 3.2M - היתי נשאר איתו לצרכים של אחותך

פורסם

האם זאת היתה קניה פיזית בחנות או קניה מרוחקת באינטרנט?

פורסם

אתה חושב על החזרה וביטול העסקה? זה משנה ד"א? אני חושב שהוא זכאי להחזר כספי עד 14 יום בשני המקרים, לא כך?

פורסם

אאל"ט ביטול עסקה והחזר מלא תקף רק לגבי הזמנות באינטרנט.

פורסם

באינטרנט הוא זכאי תמיד, בקניה פיזית זה בהתאם למודעה שקיימת (אם קיימת) בחנות.

פורסם
  • מחבר

כבר חשבתי על האופציה של ביטול עסקה, אבל זו הייתה קנייה פיזית, כך שאי אפשר לפי מדיניות החנות.

נראה לי שאני אציע לה להישאר איתו בסופו של דבר, כמו ש-Xtract אמר. הוא לא כזה גרוע, ולא יודע אם שווה סך הכל להוסיף עוד כ-700 שקלים ל-E72.

תודה :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים