עבור לתוכן

HTC DESIRE האם למישהו משתמש פלאפון יש את המכשיר?

Featured Replies

פורסם

מצטער להתגנב לדיון

אבל אני רוצה לקנות דיזייר לרשת פלאפון, ממה שאני מבין התדרים של פלאפון זה 850/2100 מגה הרץ, ואמרו לי שרק ה-A8183 תומך.

הלכתי לחנות וראיתי שיש שם מכשיר A8181 עם תמיכה בתדרים 850/2100, האם זה אומר שהוא יעבוד טוב בפלאפון?

פורסם

כן

פורסם

האמת שלא. או יותר נכון, לא בטוח.

יש הבדל בין תדרי דור שני לתדרי דור שלישי. רוב המכשירים תומכים בארבע תדרי דור שני ובינהם 850/2100. בעוד בדור השלישי הם תומכים בתדרים אחרים.

אני מאמין שזה המקרה עליו אתה מדבר.

לצורך העניין בפלאפון אין בכלל דור שני ולכן זה לא רלוונטי. יש להסתכל רק על תדרי הדור השלישי.

פורסם

האמת שלא. או יותר נכון, לא בטוח.

יש הבדל בין תדרי דור שני לתדרי דור שלישי. רוב המכשירים תומכים בארבע תדרי דור שני ובינהם 850/2100. בעוד בדור השלישי הם תומכים בתדרים אחרים.

אני מאמין שזה המקרה עליו אתה מדבר.

לצורך העניין בפלאפון אין בכלל דור שני ולכן זה לא רלוונטי. יש להסתכל רק על תדרי הדור השלישי.

לא הבנתי, מז"א הבדל בין תדרי הדור השני לדור השלישי? אם המכשיר תומך בתדרי הדור השני 850/2100, באיזה עוד תדרים הוא צריך לתמוך בשביל לעבוד טוב בפלאפון?

או בגדול, הבנתי שגרסא 8183 עובדת טוב בעוד ש-8181 עובדת ככה ככה, מה ההבדל ביניהן אם לא התמיכה בתדרים? ואם ההבדל הוא בתמיכה בתדרים, אילו תדרים המכשיר צריך לתמוך בשביל שיעבוד טוב בפלאפון?

פורסם

בקיצור- כדי שמכשיר יעבוד טוב ברשת פלאפון עם קליטה מלאה צריך לקנות מכשיר שתומך בתדרים 2100/850 בדור השלישי!

אל תתייחס אפילו למה שרשום בדור שני, זה לא רלוונטי עבורך.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים