עבור לתוכן

עזרה בלהרכיב את Accelero TWIN TURBO Pro על 8800gt

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם יש לי את האוורור הזה ואני רוצה להרכיב אותו וזאת פעם ראשונה שאני עושה דבר כזה אז אני רק צריך לעת את הדברים החשובים כל השאר זה רק להרכיב עם כמה ברגים אז אני ישמח לקצת עזרה

תודה רבה

• תגובות 34
  • צפיות 3.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

היי

תירשום ביוטב INSTALL Accelero TWIN TURBO Pro,אני מאמין שזה יעזור לך מאוד, הקירור הזה ממש מעולה מניסיון שלי .

רוני

פורסם

חיפוש בYOUTUBE+חיפוש בגוגל ימצא לך המון מדריכים ותמונות..אל תפרק וכו לפני שאתה סגור על הכל..

אם משהו לא מובן שאל כאן..

פורסם
  • מחבר

עשיתי כמה חיפושים אבל זה לא מוצא על 8800gt רק על כרטיסים אחרים ורובם של ati

אז אני מתאר לעצמי שזה לא כזה מסובך התהליך אבל אני צריך כמה הכוונות אחרי שהוצאתי את הכרטיס מסך מהמחשב ופירקתי את המאוורר שלו מה אני צריך לעשות הלאה צריך לנקות משהו ? יש מחק שקשור איכשהו שראיתי.

אני אשמח לעזרה

פורסם

אין משהו ספציפי..התהליך אותו הדבר..

פירוק של הקירור הקיים (הרבה ברגים ;D), הסרה של המשחה הטרמית..הדבקה של הקירורי זיכרון החדשים..התקנה של הקירור החדש..

פורסם

לא הקירור מגיע מרוח עם משחה טרמית על הבסיס..כמו כן יד פד טרמי שאיתו מדביקים את הקירור לזיכרון..

פורסם
  • מחבר

סבבה

ואיך המחק מתקשר לכל העניין?

פורסם

היי

בכדיי שמדבקות הטרמיות שיש עבור קירוריי הזיכרונות ידבקו היטב , המחק פשוט מוריד את שיכבת השומן שיש על הזיכרונות, אבל.....מניסיון שלי לא תמיד זה נידבק טוב, יש לנקות היטב עם אלכוהול 90% ספוג בנייר סופג את כל הזיכרונות, לייבש עם נייר סופג ורק אחר כך לנקות עם המחק, יש להצמיד כל קירור חזק וללחוץ כחצי דקה על כל קירור בנפרד , בכדיי שצלעות הקירור ידבקו היטב, לא לישכוח להוריד את המדבקות המשולשות שיש במקום של 4 הברגים הקטנים , כי שם אתה צריך להצמיד את 4 הגלילים הקטנים השחורות מפלסטיק , שים לב שיש שתיי מירוחים , אתה צריך לכוון את הגלילים השחורים בחורים שמתאימים לכרטיס מסך שלך , לאחר שהצמדתה את כל קירוריי הזיכרונות, תהפוך את גוף הקירור שהמאוורים שלו כלפיי מטה , תיקח את הכרטיס מסך ובעדינות תצמיד על הליבה וכל זאת אתה עושה מיתחת לתאורת שולחן בכדיי שתיראה את 4 החורים הקטנים של הברגים הקטנים , תיקח בורג ובעדינות תבריג אותו כימעת עד הסוף, בורג שני במקביל אליו ותיזהר שלא תזיז את הכרטיס ,לאחר זאת תבריג היטב את כל הברגים ותיבדוק טוב שגוף הקירור יושב ישר , בהצלחה .

רוני

פורסם
  • מחבר

תודה רבה למי שעזר חיברתי את הקירור ועכשיו במאמץ הכרטיס מגיע ל 52 מעלות

פורסם
  • מחבר

אני ישים תמונות בקרוב רק שיש לי 2 בעיות הגופי קירור הקטנים לא נדבקו כל כך טוב צזכרונות אבל הכרטיס מסך על 45 מעלות אז לא נראה לי שזאת בעיה וזה רק שמאוורר אחד עובד

ודבר שני עד עכשיו יכלתי לראות את המהירות של האוורר סטוק באוורסט ועכשיו זה לא מראה את המהירות אז מה אני צריך לחבר ולאן בשביל שאני יראה את המהירות וגם יוכל לשלוט בה

פורסם

היי

לא, זה לא טוב ביכלל, חייב ש2 המאווררים יפעלו,זה קירור תקול ויש להחליפו בKSP מייד, אתה חייב גם קירור לזיכרונות , אסור שזיכרון אחד יהיה ללא קירור , זה יקצר לו את החיים.

פורסם
  • מחבר

אואה איזה סרט זה עכשיו אין שום ksp קרוב אליי

בטוח שזה מקולקל אני אולי לא חיברתי משהו

ולגבי הזכרונות אז יש משהו איזה דבק מיוחד שיתפוס את הגוף קרור לזכרון יותר טוב?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים