פורסם 2010 באוגוסט 215 שנים קניתי את הראוטר הזה היום והמוכר אמר לי שהוא לא משו עם כבלים ויש ניתוקים.אבל לאחר הרבה ביקורות טובות באתרים קניתי אותו, האם עשיתי בחירה טובה?עוד משו, ראיתי שהוא לא תקן n האם זה משמעותי לעתיד? עדיין לא פתחתי תקופסא ואני יכול להחליף אותו..
פורסם 2010 באוגוסט 215 שנים זה נתב מעולה במיוחד לחוביי המודינג (אי אפשר לתאר מה אפשר לעשות עם הנתב הזה ) אבל יחסית להיות לא ממשד ממליץ על הנתב יש נתבים טובים יותר ,חזקים יותר ,וכמובן יפים יותר לדוג' הDIR-615
פורסם 2010 באוגוסט 215 שנים מחבר זה נתב מעולה במיוחד לחוביי המודינג (אי אפשר לתאר מה אפשר לעשות עם הנתב הזה ) אבל יחסית להיות לא ממשד ממליץ על הנתב יש נתבים טובים יותר ,חזקים יותר ,וכמובן יפים יותר לדוג' הDIR-615 לא יודע מה זה הנתב שהראית לי.. אתה חושב שעשיתי בחירה שגויה עם הנתב? כי אמרו לי שהוא ממש מצוין. אני משחק הרבה במשחקי רשת בps3 ויש לי עוד מחשב נייד. האם הוא יעשה תעבודה טוב?
פורסם 2010 באוגוסט 215 שנים הוא נתב מצוין לזמנים ההם ,אבל להיום הוא פשוט כבר לא זה . הגיעה הזמן שהוא יפנה את הזירה ויתן את המקום לנתבים "קצת יותר " עדכניים ומתקדמים הDIR-615 הוא רק דוג',יש גם את ה941 של TP LINK נתבים מעולים שעולים כמו הנתב שלך .עוד דבר הדרך היחידה שבא תצליח להתחבר בL2TP ועוד עם 12 מגה ,היא רק בעזרת קושחת TOMATO
פורסם 2010 באוגוסט 215 שנים מחבר הוא נתב מצוין לזמנים ההם ,אבל להיום הוא פשוט כבר לא זה . הגיעה הזמן שהוא יפנה את הזירה ויתן את המקום לנתבים "קצת יותר " עדכניים ומתקדמים הDIR-615 הוא רק דוג',יש גם את ה941 של TP LINK נתבים מעולים שעולים כמו הנתב שלך .עוד דבר הדרך היחידה שבא תצליח להתחבר בL2TP ועוד עם 12 מגה ,היא רק בעזרת קושחת TOMATOבואנה איך ביאסת אותי..הייתי בטוח זה נתב מצוין. אין לי 12 מגה יש לי 5 מגה. מאיפה אני מביא תקושחה הזאת? מהאתר הרשמי? כי ראיתי שם עדכון אבל לא רשום עליו tomato
פורסם 2010 באוגוסט 215 שנים מחבר http://www.polarcloud.com/tomatoתגיד אחי שאני מעדכן גרסא.. רק את הגרסא הזאת אני צריך לעדכן? כלומר היא הכי חדשנית?ומה אתה חושב על הראוטר האם הוא בחירה טובה?
פורסם 2010 באוגוסט 215 שנים מחבר מדובר על קושחה צד ג' לראוטר...לגביו, אני יושב איתו בעצמיאז אני צריך להוריד אותה בנוסף לעדכון פיירמוור הרגיל?ואיך אתה מרוצה מהראוטר? האם גם בזמנים של היום הוא נחשב טוב? (לא מעניין אותי תקן n ולהחליף כרטיסי רשת אני הגולש הפשוט מה שנקרא.)
פורסם 2010 באוגוסט 215 שנים הTOMATO בא במקום הפיירמוור הרגיל/רשמיאני מרוצה ממנו, עושה כל מה שאני צריך ובחיים עוד לא עבר ריסט משום סיבה שהיא (חוץ מכיבוי תקופתי כשאני לא בבית ליותר משבוע)
פורסם 2010 באוגוסט 215 שנים מחבר הTOMATO בא במקום הפיירמוור הרגיל/רשמיאני מרוצה ממנו, עושה כל מה שאני צריך ובחיים עוד לא עבר ריסט משום סיבה שהיא (חוץ מכיבוי תקופתי כשאני לא בבית ליותר משבוע)סליחה על ההטרדה אבל יש לך אולי מדריך שיוכל לעזור לי להגדיר את הראוטר?
פורסם 2010 באוגוסט 215 שנים מחבר בקיצור אנשים אני לא יודע מה לעשות עם הראוטר.. האם כדאי להחזיר אותו או להשאיר אותו?אני מדבר עקב כך שאמרו לי שהוא גרוע עם כבלים ואני יסבול מניתוקים..מה אתם אומרים?
פורסם 2010 באוגוסט 215 שנים לי יש את הראוטר הזה עם קושחת TOMATO על חיבור 12 מגה בכבליםפשוט תתקין את הקושחה של TOMATO והראוטר יעבוד איתה מצויין
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.