עבור לתוכן

איך הראוטר LinkSys WRT54GL עם חיבור כבלים?

Featured Replies

פורסם

קניתי את הראוטר הזה היום והמוכר אמר לי שהוא לא משו עם כבלים ויש ניתוקים.

אבל לאחר הרבה ביקורות טובות באתרים קניתי אותו, האם עשיתי בחירה טובה?

עוד משו, ראיתי שהוא לא תקן n האם זה משמעותי לעתיד? עדיין לא פתחתי תקופסא ואני יכול להחליף אותו..

פורסם

זה נתב מעולה במיוחד לחוביי המודינג (אי אפשר לתאר מה אפשר לעשות עם הנתב הזה )

אבל יחסית להיות לא ממשד ממליץ על הנתב יש נתבים טובים יותר ,חזקים יותר ,וכמובן יפים יותר :lol:

לדוג' הDIR-615

פורסם
  • מחבר

זה נתב מעולה במיוחד לחוביי המודינג (אי אפשר לתאר מה אפשר לעשות עם הנתב הזה )

אבל יחסית להיות לא ממשד ממליץ על הנתב יש נתבים טובים יותר ,חזקים יותר ,וכמובן יפים יותר :lol:

לדוג' הDIR-615

לא יודע מה זה הנתב שהראית לי..

אתה חושב שעשיתי בחירה שגויה עם הנתב? כי אמרו לי שהוא ממש מצוין. אני משחק הרבה במשחקי רשת בps3 ויש לי עוד מחשב נייד.

האם הוא יעשה תעבודה טוב?

פורסם

הוא נתב מצוין לזמנים ההם ,אבל להיום הוא פשוט כבר לא זה . הגיעה הזמן שהוא יפנה את הזירה ויתן את המקום לנתבים "קצת יותר " עדכניים ומתקדמים

הDIR-615 הוא רק דוג',יש גם את ה941 של TP LINK נתבים מעולים שעולים כמו הנתב שלך .

עוד דבר הדרך היחידה שבא תצליח להתחבר בL2TP ועוד עם 12 מגה ,היא רק בעזרת קושחת TOMATO

פורסם
  • מחבר

הוא נתב מצוין לזמנים ההם ,אבל להיום הוא פשוט כבר לא זה . הגיעה הזמן שהוא יפנה את הזירה ויתן את המקום לנתבים "קצת יותר " עדכניים ומתקדמים

הDIR-615 הוא רק דוג',יש גם את ה941 של TP LINK נתבים מעולים שעולים כמו הנתב שלך .

עוד דבר הדרך היחידה שבא תצליח להתחבר בL2TP ועוד עם 12 מגה ,היא רק בעזרת קושחת TOMATO

בואנה איך ביאסת אותי..

הייתי בטוח זה נתב מצוין. אין לי 12 מגה יש לי 5 מגה. מאיפה אני מביא תקושחה הזאת? מהאתר הרשמי? כי ראיתי שם עדכון אבל לא רשום עליו tomato

פורסם
  • מחבר

תגיד אחי שאני מעדכן גרסא.. רק את הגרסא הזאת אני צריך לעדכן? כלומר היא הכי חדשנית?

ומה אתה חושב על הראוטר האם הוא בחירה טובה?

פורסם

מדובר על קושחה צד ג' לראוטר...

לגביו, אני יושב איתו בעצמי

פורסם
  • מחבר

מדובר על קושחה צד ג' לראוטר...

לגביו, אני יושב איתו בעצמי

אז אני צריך להוריד אותה בנוסף לעדכון פיירמוור הרגיל?

ואיך אתה מרוצה מהראוטר? האם גם בזמנים של היום הוא נחשב טוב? (לא מעניין אותי תקן n ולהחליף כרטיסי רשת אני הגולש הפשוט מה שנקרא.)

פורסם

הTOMATO בא במקום הפיירמוור הרגיל/רשמי

אני מרוצה ממנו, עושה כל מה שאני צריך ובחיים עוד לא עבר ריסט משום סיבה שהיא (חוץ מכיבוי תקופתי כשאני לא בבית ליותר משבוע)

פורסם
  • מחבר

הTOMATO בא במקום הפיירמוור הרגיל/רשמי

אני מרוצה ממנו, עושה כל מה שאני צריך ובחיים עוד לא עבר ריסט משום סיבה שהיא (חוץ מכיבוי תקופתי כשאני לא בבית ליותר משבוע)

סליחה על ההטרדה אבל יש לך אולי מדריך שיוכל לעזור לי להגדיר את הראוטר?

פורסם
  • מחבר

בקיצור אנשים אני לא יודע מה לעשות עם הראוטר.. האם כדאי להחזיר אותו או להשאיר אותו?

אני מדבר עקב כך שאמרו לי שהוא גרוע עם כבלים ואני יסבול מניתוקים..

מה אתם אומרים?

פורסם

לי יש את הראוטר הזה עם קושחת TOMATO על חיבור 12 מגה בכבלים

פשוט תתקין את הקושחה של TOMATO והראוטר יעבוד איתה מצויין

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים