עבור לתוכן

קניתי סמסונג גלקסי S ויש לי קצת צרות

Featured Replies

פורסם

היי,

טוב אז ראשית, קניתי את הפלאפון, בחול (מחנות פיסית, אני לא בארץ כרגע), בהתחלה הוא בכלל לא נטען לי, אז חשבתי שהמסך שחור בזמן הטעינה או משהו, הסתבר שהמטען דפוק. שזה מעצבן (כי זה לא משהו שבודקים בחנות), אבל אפשר לחיות איתו

הבעיה הגדולה האמיתית היא שהמקשי טאץ' לא עובדים לי, מה שהופך עבודה עם אנדוראיד לבלתי אפשרית לחלוטין. מה שמ-מ-ש מעצבן אותי (ובעיקר מבאס כי צריך להתחיל להתעסק עם אחריות מחול ושיט).

השאלה היא כזו, קודם כל, האם אני מפספס משהו? יש אולי איזו הגדרה שאני צריך לעשות? עדכון שכדאי לי לעשות?

שנית, האם מישהו אולי נתקל בדיון על משהו דומה? כי מהחיפוש הקצר שערכתי לא מצאתי שום דבר.

איזה עצבים, עד שנפטרתי מהטלפון העתיק שלי אני צריך לחכות שהגלקסי יתוקן יא אללה

פורסם

אני די משוכנע שהוא פשוט יוחלף באחד חדש. אם לא, מן הראוי שתדרוש.

פורסם

לא, אין שום הגדרות. הכפתורי טאץ' צריכים לעבוד.

אם אתה עדין באותה ארץ, תחזור לחנות ותדרוש את הכסף חזרה. גם מטען דפוק, גם הטאץ' לא עובדים, זה בכלל מכשיר מקורי?

פורסם
  • מחבר

לא, אין שום הגדרות. הכפתורי טאץ' צריכים לעבוד.

אם אתה עדין באותה ארץ, תחזור לחנות ותדרוש את הכסף חזרה. גם מטען דפוק, גם הטאץ' לא עובדים, זה בכלל מכשיר מקורי?

אני אלך היום

המכשיר נראה מקורי, הטאץ' עצמו עובד בסדר, הקופסא הייתה עם ה-seal של סמסונג (שנפתח מול העיניים שלי) והכל נראה אותו דבר כמו באינטרנט. יש דרך יותר חכמה לוודא מקוריות?

פורסם

איפה רכשת אותו, בסין?

פורסם
  • מחבר

רכשתי בטיוואן.

בכל מקרה, הלכתי לחנות, הם ראו שזה לא בסדר והחליפו על המקום, האמת פחדתי שינסו להגיד לי "שלח את זה למרכז של סמסונג לתיקון" אבל הם לא עשו צרות כאלה

עכשיו להתחיל לשחק איתו :)

פורסם

תתחדש :xyxthumbs:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים