פורסם 2010 באוגוסט 215 שנים אם נגיד אני רוצה לבנות שוקר חשמלי ברמה גבוהה מאודבעצם איך שוקר חשמלי עובד?ואיך אפשר לבצע דבר שכזה?ניסיתי לבנות שוקר חשמלי ממצלמה חד פעמית עם המדריכים שיש באינטרנט אבל זה פשוט לא הצליך כי כנראה המצלמות שיש בארץ לא מתאימות לדבר הזהבכל מקרה כשאני אומר שוקר חשמלי אני רוצה לבנות שוקר שכזה:http://www.kal-v.co.il/data/products/power-200.jpgכעיקרון יש לי את השוקר דומה קצת לזה אבל הוא לא פועל ביכלל זה של אבא שלי והשוקר עצמו לא פועל ויש בטריות חדשות וזה עדיין לא פועלאני בטוח שוהא לא יתן לי לפתוח אותו ולנסות לסדר אותו אז אולי אני יוכל לבנות אחד חדש ולהשתמש במעטפת של השוקר הישן שלא עובד?
פורסם 2010 באוגוסט 215 שנים השוקר שנבנה ממצלמות עובד בכל מקום - המצלמות כאן לא שונות מאלה שיש בעולםמומלץ שתלמד דבר אל השוקר של המצלמות (וזה כולל בניה, איך להשתמש ואיך לא להשתמש איתו) לפניי שאתה מגיע לשוקרים של עשרות / מאות אלפיי וולט שיכולים לגרום לפגיעה קשה
פורסם 2010 באוגוסט 215 שנים מחבר ניסיתי לפרק את המצלמה החד פעמיתוזה פרוייקט קשה בפני עצמוההלחמה של החוטים לחוטים של הדבר השחור הקטן הזה קשה באותה מידה גם ואחרי כמה טעויות הלחמה ביגלל המרחב הצר לתימרון והחום הכבד של 37 מעלות נישברתי ועזבתי את הפרוייקט הזההאם יש לכם פרוייקטים יותר קלים?
פורסם 2010 באוגוסט 415 שנים פריקה של קבל שטעון אם 300 - 400 V היא מסוכנת אם המסלול מ - ל + עובר בצורה משמעותית דרך הגוף ולא 2 נקודות סמוכות
פורסם 2010 באוגוסט 515 שנים מחבר זה: לא נראה קשה מידי, רק לפרק ולהוציא כבל מהקבל אל מה שאתה רוצה לחשמל. כבר אמרתי שניסיתי לעשות את זה זה האומנם ניראה קל וגם אני חשבתי ככה אבל זה דיי קשה לביצוע ובמיוחד לפירוק כי הלוח הזה מוברג בידי ארבע ברגים כל כך קטנים שבוקי רואים אותם הייתי צריך להביא זכוכית מגדלת בישביל לראות איפה המברג שלי נוגע כדאי לראות אם הוא נכנס לתבנית של הברגים או לא זה היה קשה ואחרי שביצעתי את זה ניסיתי להלחים לשתי חוטי בזל שמולחמים ללוח ואל הדבר העגול השחור הזה ששוכב לו שם כבלים אבל המתכת שלו נמסה במקום להתחבר לכבל שלי כשניסיתי לעשות את זה אז הייתי צריך להלחים אותה בחזרה וזה נישבר ההלחמה ובקיצור בלגן אחד גדול מבניית שוקר מסכן אחד
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.