עבור לתוכן

בניית שוקר חשמלי

Featured Replies

פורסם

אם נגיד אני רוצה לבנות שוקר חשמלי ברמה גבוהה מאוד

בעצם איך שוקר חשמלי עובד?

ואיך אפשר לבצע דבר שכזה?

ניסיתי לבנות שוקר חשמלי ממצלמה חד פעמית עם המדריכים שיש באינטרנט אבל זה פשוט לא הצליך כי כנראה המצלמות שיש בארץ לא מתאימות לדבר הזה

בכל מקרה כשאני אומר שוקר חשמלי אני רוצה לבנות שוקר שכזה:

http://www.kal-v.co.il/data/products/power-200.jpg

כעיקרון יש לי את השוקר דומה קצת לזה אבל הוא לא פועל ביכלל זה של אבא שלי והשוקר עצמו לא פועל ויש בטריות חדשות וזה עדיין לא פועל

אני בטוח שוהא לא יתן לי לפתוח אותו ולנסות לסדר אותו אז אולי אני יוכל לבנות אחד חדש ולהשתמש במעטפת של השוקר הישן שלא עובד?

פורסם

השוקר שנבנה ממצלמות עובד בכל מקום - המצלמות כאן לא שונות מאלה שיש בעולם

מומלץ שתלמד דבר אל השוקר של המצלמות (וזה כולל בניה, איך להשתמש ואיך לא להשתמש איתו) לפניי שאתה מגיע לשוקרים של עשרות / מאות אלפיי וולט שיכולים לגרום לפגיעה קשה

פורסם
  • מחבר

ניסיתי לפרק את המצלמה החד פעמית

וזה פרוייקט קשה בפני עצמו

ההלחמה של החוטים לחוטים של הדבר השחור הקטן הזה קשה באותה מידה גם ואחרי כמה טעויות הלחמה ביגלל המרחב הצר לתימרון והחום הכבד של 37 מעלות נישברתי ועזבתי את הפרוייקט הזה

האם יש לכם פרוייקטים יותר קלים?

פורסם

זה:

לא נראה קשה מידי, רק לפרק ולהוציא כבל מהקבל אל מה שאתה רוצה לחשמל.

פורסם

פריקה של קבל שטעון אם 300 - 400 V היא מסוכנת אם המסלול מ - ל + עובר בצורה משמעותית דרך הגוף ולא 2 נקודות סמוכות

פורסם
  • מחבר

זה:

לא נראה קשה מידי, רק לפרק ולהוציא כבל מהקבל אל מה שאתה רוצה לחשמל.

כבר אמרתי שניסיתי לעשות את זה

זה האומנם ניראה קל וגם אני חשבתי ככה אבל זה דיי קשה לביצוע ובמיוחד לפירוק כי הלוח הזה מוברג בידי ארבע ברגים כל כך קטנים שבוקי רואים אותם הייתי צריך להביא זכוכית מגדלת בישביל לראות איפה המברג שלי נוגע כדאי לראות אם הוא נכנס לתבנית של הברגים או לא זה היה קשה

ואחרי שביצעתי את זה ניסיתי להלחים לשתי חוטי בזל שמולחמים ללוח ואל הדבר העגול השחור הזה ששוכב לו שם כבלים אבל המתכת שלו נמסה במקום להתחבר לכבל שלי כשניסיתי לעשות את זה אז הייתי צריך להלחים אותה בחזרה וזה נישבר ההלחמה

ובקיצור בלגן אחד גדול מבניית שוקר מסכן אחד

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים