עבור לתוכן

האם אני יכול לעשות בבית PL מגדול לקטן?

Featured Replies

פורסם

אני צריך מתאם PL כזה:

http://global.ebay.com/M08_635_14_plug_male_to_35_mm_jack_socket_female_1/270613618213/item

האם אני יכול להכין אחד כזה בבית?

פשוט יש לי PL של 6.35mm בקצה ואז שתי נקבות של 3.5 למעלה אבל גם יש לי PL של 3.5 זכר מתחת אבל למעלה גם יש לי 3.5 רק נקבות שתי נקבות

אז אולי אני יוכל לישבור כמה דברים ולהלחים קצת ולעשות משהו מה אתם אומרים?

פורסם

למה לא לקנות, זה עולה גרושים.

פורסם
  • מחבר

למה לא לקנות, זה עולה גרושים.

אני יודע אבל עכשיו שבת ואני חייב את זה לצהריים ואין מאיפה ליקנות בשבת את זה רק מחר אני יוכל לכן אני שואל כי זה מש דחוף ואי אפשר ליקנות את זה היום אז אולי אני יכין כזה רק עד מחר שמחר אני יקנה כזה כבר

פורסם

נסה להשאיל ממישהו.

להרבה אנשים יש כזה מתאם.

פורסם
  • מחבר

נסה להשאיל ממישהו.

להרבה אנשים יש כזה מתאם.

אין להרבה אנשים תמתאם הזה כי הוא ספציפית למטרות מסויימות של הרבה אנשים משתמשים בהם

אתה יכול לעזור לי להכין אחד כזה או לא?

פורסם

בתאוריה אתה יכול גם לחבר חוטים לגדול(לשים עליו חוטים עם סלוטייפ) ובצד השי ל3.5"...

http://www.google.co.il/images?q=3.5%22+pinout&btnG=%D7%97%D7%99%D7%A4%D7%95%D7%A9&um=1&hl=iw&tbs=isch:1&sa=2&start=0

ולא מצאתי פינאאוט של הגדול, אני מניח שהוא אותו דבר(ניסוי וטעייה?)... בהצלחה!

נ.ב:זה הדבר הכי חובבני שאי פעם ראיתי, אבל אם אתה ממש חייב את זה... אז אין דרך מהירה יותר. אני ממליץ להקשיב למה שאמרו כאן ולחכות עד שתצא שבת, לקפוץ לאיזה קניון ולקנות משו נורמלי בשנקל....

פורסם

אין להרבה אנשים תמתאם הזה כי הוא ספציפית למטרות מסויימות של הרבה אנשים משתמשים בהם

אתה יכול לעזור לי להכין אחד כזה או לא?

לא, אבל אם אתה באיזור רמת גן וממש דחוף לך, אני יכול להשאיל לך אחד כזה.

יש לי גם מתאם לסטראו וגם למונו.

פורסם
  • מחבר

אוקיי אז זה תראו מה אני הולך לעשות אני הולך לקחת חיבור זכר גדול וחיבור זכר קטן

ומה שאני הולך לעשות זה ביגלל שעל שתי החיבורים יש מין חלקים כאלו וכל חלק מופרד בידי גומי

אני הולך לחבר חוט לכל חלק וחלק מהגדול לקטן ככה שהחלקים של הגדול יתחברו עם החלקים של הקטן ואז להלחים את זה לקטן ולדחוף תקטן לתוך המחשב שלי לראות אם זה פועל הגדול יהיה מחובר לגיטרה שלי כי לזה אני צריך את זה בעצם

לא יקרה כלום אם אני יעשה את זה נכון?

אני יצרף תמונה עוד מעט של מה שאני הולך לעשות כדאי שתבינו יותר טוב

עריכה:

הינה תמונה:

jwmzyjmykzdj.jpg

עכשיו החוטים האדומים זה בעצם חוטים שאני הולך להלחים אל הקטן מהגדול ואז המערבולת שם זה בעצם החיבור הירוק של המחשב שאליו הקטן יכנס והגדול הוא להיות מחובר לגיטרה שלי בתווה שיהיה מקום איכשהו להכניס אותו עם החוטים

אם לא אני הולך לעשות בהם מין חציבה קטנה שכזו כדאי שהחוטים יכנסו טוב לתוך הגיטרה והמחשב והחוטים בעצם יהיהו המתאם עצמו

פורסם

ודאי שאצתה יכול לעשות את זה

אתה יכול לחתוך את החוטים שהולכים לתקעים ולחבר את החוטים אחד אם השני - בלי להתעסק אם התקעים עצמם

בחלק מהתקעים היצוקים (היותר איכותיים) אם תנדנד את התקע הרבה בסוף כל החלק האמצעי יוצא מתוך הכיסוי. אתה תוכל להלחים חוטים איך שבא לך לחלק האמצעי ואז לשים לו סיליקון / דבק חם ולהלביש אליו בחזרה את הכיסוי - התקע ייראה כמו תקע יצוק מהמפעל

פורסם
  • מחבר

ודאי שאצתה יכול לעשות את זה

אתה יכול לחתוך את החוטים שהולכים לתקעים ולחבר את החוטים אחד אם השני - בלי להתעסק אם התקעים עצמם

בחלק מהתקעים היצוקים (היותר איכותיים) אם תנדנד את התקע הרבה בסוף כל החלק האמצעי יוצא מתוך הכיסוי. אתה תוכל להלחים חוטים איך שבא לך לחלק האמצעי ואז לשים לו סיליקון / דבק חם ולהלביש אליו בחזרה את הכיסוי - התקע ייראה כמו תקע יצוק מהמפעל

אז זהו שזה בעצם מה שעשיתי בסופו של דבר זנחתי את הרעיון הקודם בתגובה מעלייך ובעצם לקחתי חוט נחושת והלחמתי אותו לחיבור של הנקבה של ה3 הקטן והלחמתי לנקבה של ה3 הקטן בPL וחיברתי את הPL הקטן למחשב ואת הPK הגדול לגיטרה כשיש ביניהם חוט שמחבר ביניהם ופשוט הכנסתי במקום ההלחמה של החזיקה טוב דבר חם פשוט מילאתי את הבתים שלהם כדאי שהמתכת לא תזוז וזה עובד ניפלא

תודה רבה לכם מחר אני יקנה אחד כזה בקניון זה עולה 3 שקל אבל הייתי צריך את זה עכשיו במיוחד לדבר מסויים תודה לכם

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים