פורסם 2010 ביולי 3015 שנים היייש לי בעיה בשיתוף קבצים:יש לי 2 מחשבים, אחד נייח שמחובר לכל הרשת והראוטר וכו' ואחד נייד. דרך הנייד אני גולש באינטרנט של הרשת אבל משום מה אני לא מצליח לשתף קבצים.אני יודע איך עושים את זה וגם ביטלתי את הפיירוואל וזה לא ממש עזרמה שקורה בעצם זה שהמחשב הנייח לא מזהה את המחשב הנייד וזאת לדעתי הבעיהאשמח עם תעזרו לי אני תקוע עם הבעיה הזאת הרבה זמן תודה רבה ושבת שלום
פורסם 2010 ביולי 3015 שנים מחבר שאני לוחץ על view gorupwork או בעברית "הצג מחשבים בקבוצת העבודה" הוא פשוט לא מראה את המחשב הנייד שם
פורסם 2010 ביולי 3015 שנים זה הגיוני במידה ושם ה workgroup אינו תואם בין המחשבים.workgoup נועד לאפשר למחשבים לגלות אחד את השני ע"י שליחה של הודעות NetBIOS בbroadcast.
פורסם 2010 ביולי 3015 שנים אתה יכול לשנות את השם של ה workgroup איפה שאתה משנה את שם המחשב.אם מדובר על Windows XP פשוט תלחץ winkey+pause ואז בלשונית computer name תלחץ על change כדי לשנות את שם הworkgroup (במידה הוא באמת לא תואם).
פורסם 2010 ביולי 3015 שנים מחבר אני אפילו לא יודע איך להסביר את זהניסיתי לשנות את השם של המחשב הנייד לשם של הרשת וזה לא ממש עבד
פורסם 2010 ביולי 3015 שנים אתה צריך לשנות את השם של ה workgroup ולא של המחשב.כמובן שאסור שמחשבים יהיו עם אותו שם וצריך להפעיל אתה מערכת מחדש אחרי שינוי שם קבוצת עבודה/שם מחשב.
פורסם 2010 ביולי 3015 שנים תשנה את זה לshumilk.מה זה משנה איזה? העיקר שהמחשבים יהיו בworkgroup עם אותו שם בדיוק.
פורסם 2010 ביולי 3015 שנים הקשר הוא, אם בכלל המחשבים רואים אחד את השני כמו שצריך (בלי קשר בכלל לשיתוף של חלונות).זה ששני המחשבים יוצאים לאינטרנט, לא אומר שהם חייבים לראות אחד את השני.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.