עבור לתוכן

למי שמבין באלקטרוניקה בבקשה עזרה בתיקון עצמי של עכבר

Featured Replies

פורסם

למי שמבין באלקטרוניקה. יש לי עכבר לנכים שנקרא integra mouse של חברת lifee tool, שנקרעו לו החוטים מההלחמות. איך אני יכול לדעת איפה לחבר כל חוט? תודה מראש לכל המשיבים.

פורסם

אני מנחש שהעכבר הוא USB

ב USB יש 2 חוטים למתח ו 2 חוטים לתקשורת. כשאתה מחבר את תקע ה USB ל USB אחורי (אנכי) במחשב רגיל (לא מחשב חברה שבו הלוח עומד הפוך) המגעים (מלמעלה למטה) הם

5 v
d -
d +
earth

יש צבעים סטנדרטיים לחוטים אבל הרבה מאוד פעמים החוטים מחוברים לא לפי הסטנדרט אז תבדוק אם מולטימטר או משהוא דומה איזה חוט הולך לאיפה בתקע

אם במעגל של העכבר כתוב מה זה מה תשתמש אם זה

אם לא אז -

2 חוטים ילכו ישר לציפ (ורק אליו). אלה d+ ו d-. תנסה את 2 האפשרויות לחבר אותם

2 ילכו לדברים שונים שאחד מהם הוא בדרך כלל קבל. אלה 5 v ו earth. את ה + - תחבר בהתאמה ל + - של הקבל (או של LED שמחובר אליהם וכדומה)

פורסם
  • מחבר

ניחשת נכון העכבר עם חיבור USB, אבל החוטים הקרועים הם חוטים שמחברים בין הלוח לעכבר ולא בין הלוח למחשב. לדעתי מה שיכול לעזור זה אם מישהוא יודע איך משיגים סכמה של העכבר, או מי שמכיר את העכבר הזה ספציפית. אם יש אפשרות אחרת אני אשמח אם תפתיעו. בכל מקרה, תודה רבה על התגובה הזריזה.

פורסם

הכוונה בפורט של המחשב היא שאם אתה מחזיק את התקע USB מול הצד האחורי של המחשב אתה תראה איזה חיבור בתוך ה USB נותן מה

עכשו תבדוק אם אוממטר / סוללות ו LED / כל דרך אחרת איזה חוט בצד של העכבר מקבל את מה

פורסם
  • מחבר

כבל ה USB תקין לחלוטין משני צידיו. בעכבר הזה יש כבל נוסף המחבר את המעגל הראשי למעגל משני (ז"א בין לוח הפיקוד לסוויץ ההפעלה) וכבל זה קרוע מהצד של העכבר(הסוויץ). כדי להבין את הבעיה אני מצרף קישור לתמונה של העכבר.

http://www.google.co.il/images?q=integra+mouse&um=1&ie=UTF-8&source=univ&ei=o2NUTOGSK5ufOPGq5Z4O&sa=X&oi=image_result_group&ct=title&resnum=4&ved=0CCkQsAQwAw

תודה

אגב זה עכבר יקר מאוד אחרת לא הייתי מתאמץ כ"כ.

פורסם

אתה יכול לצלם את הקטע המנותק יחד עם המקום שממנו התנתק? אולי זה יעזור לעזור לך

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים