עבור לתוכן

קירור למעבד I7 875K הכי טוב ל OC

Featured Replies

פורסם

Thermalright Ultra-120 eXtreme 775

לא מתאים מכנית למעבד שקנית

לא נכון, יש מתאמים

פורסם
  • מחבר

חברים קצר ולעניין חח אני רוצה להגיע עם המעבד הזה ל 4.5 גיגה הרץ איזה קירור אתם מציעים לי עד 450 שקל ועל תשלחו אותי לקירור מים יעודי זה מעצבן חח

פורסם

חברים קצר ולעניין חח אני רוצה להגיע עם המעבד הזה ל 4.5 גיגה הרץ איזה קירור אתם מציעים לי עד 450 שקל ועל תשלחו אותי לקירור מים יעודי זה מעצבן חח

אם כך, אז לא סביר שתצליח להגיע ל- 4.5GHz, זה מאוד פשוט.

יש את ה- OC הנורמלי לקירורי אויר שלפי מה שראיתי עם המעבד שלך נע בין 4-4.2GHz (טמפ' החדר שואפת ל- 20 מעלות), ויש קירורי מים שיתנו לך כנראה יותר, עשה את החשבון שלך ובחר.

אם אתה רוצה את Thermalright Ultra-120 eXtreme אתה צריך אותו עם תושבת 1156 (יש כזה, רק שים לב שזה מה שאתה לוקח).

בתקציב של 450ש"ח הקירור הכי טוב שאתה יכול להשיג הוא ה- Noctua NH-D14.

פורסם
  • מחבר

Noctua NH-D14. זה בדיוק מה שאני רוצה זה גם עולה 380 שקל השאלה היא עם זה יספיק לי לקרר תמעבד שאני יריץ אותו על 4.2

פורסם

כפי שנכתב כמה פעמים, יכול להיות שכן ויכול להיות שלא, גם קירור מים לא מבטיח לך כלום, יש הרבה גורמים לכך ש- OC יהיה יציב/לא יציב.

אם נתעלם מכל הגורמים למעט הקירור (ספציפית למעבד שלך) -

משתמשים שונים בנט הגיעו ל- 4-4.2GHz עם קירור אויר, אך עם טמפ' חדר של 20-25 מעלות, טמפ' של חדר לא ממוזג בקיץ שלנו מגיעה לכ- 30+ מעלות.

בין כל הקירורי אויר ה- Hi-End יש הבדל של 2-3 מעלות במאמץ (ומחירם נע בין 160-400ש"ח), כך שזה לא מה שיפיל או יחזיקOC יציב.

פורסם

כדאי שתדע משהו.. אני לא מאמין שתצליח להגיע ל 4Ghz עם 8 נימים , עם 4 נימים יש יותר סיכוי.

להגיע ל 4.2-4.5Ghz על 8 נימים אין לך סיכוי. (ואם תצליח אשמח ללמוד).

מה אתה עושה עם המחשב שאתה צריך 4Ghz ?

פורסם

אפשרי להגיע..למה הוא צירך 4GHZ ? למה אני צריך 4.5GHZ ?לבצע OC זה לא רק ביצועים..זה גם תחביב.. :xyxthumbs:

פותח התרד לא מבין למה הסחיבה המיותר של התרד..לך על הNoctua וזהו :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

הלן

למקרה שלא שמתם לב כבר הכנסתי במפרט של המחשב תקירור האויר שהזמנתי החלטתי ללכת על D14 ואני צריך 4 גיגה בשביל משחקים ובשביל הפנאן שלי :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים