עבור לתוכן

קירור למעבד I7 875K הכי טוב ל OC

Featured Replies

פורסם

היי

אני כרגע בניו יורק וקניתי חלקים למחשב כולל מעבד 875K 2.93 אני מתכונן לעשות לו אוברקלוק(עד 4 גיגה)ברגע שאני יגיע לארץ השאלה שלי היא איזה קירור הכי טוב בשבילו שאני יכול לרכוש בארצות הברית יש לי כמה אפשרויות שהם לדעתי הכי טובות

1.Noctua NH-D14 CPU Cooler

2. Thermalright Ultra-120 eXtreme 775

3.prolimatech mega shadow

ה 3 לדעתי הכי טוב אבל אני רוצה לשמוע כמה דעות שלכם

תודה....

פורסם

ה- Noctua יהיה הקירור הטוב מבין שלושתם, אבל ה- Prolimatech הכי יפה לדעתי.

פורסם
  • מחבר

השאלה מה יהיה יותר טוב מבחינת ביצועיים שאני יגיעה לרף של 4 גיגה באובר קלוק הם שלושתם יפים לדעתי ראיתי מלא בינצמרקים וכל בינצמרק אומר קירור אחר....

פורסם

למעבד כזה, בשביל לממש את הפוטנציאל, כדאי קירור לא קונבנציונלי. ע"ע מים לפחות.

פורסם

השאלה מה יהיה יותר טוב מבחינת ביצועיים שאני יגיעה לרף של 4 גיגה באובר קלוק הם שלושתם יפים לדעתי ראיתי מלא בינצמרקים וכל בינצמרק אומר קירור אחר....

כפי שכתבתי ה- Noctua הוא הקירור הטוב ביותר מבין קירורי האויר (וקירורי מים כניסה כמו H50 של Crosiar וכו'), לגבי 4GHz אתה יודע שקירור זה לא האלמנט היחיד ש- OC תלוי בו.

פורסם

הNoctua יהיה הכי טוב מבין מה שציינת...אתה רוצה להגיע ליותר OC ? לך על מערכת קירור מים יעודית (לא משהו מוכן כגון הH50 וכו)..

אם אתה בחו"ל ומעוניין..נצל את ההיזדמנות לרכוש קירור מים :xyxthumbs:

על איזה מערכת יותקן המעבד ?

פורסם
  • מחבר

אז ככה כמו שהבנתם אני בארצות הברית ניו יורק וכבר קניתי תחלקים הבאים

GIGABYTE nVidia GeForce GTX470 1280 MB DDR5 2DVI/Mini HDMI PCI-Express Video Card GV-N470D5-13I-B SLI

מעבד I7 875K

Patriot PVS34G1600LLK Extreme Performance Viper Series PC3-12800 DDR3 1600MHz 4GB CAS 7-7-7-20 Low Latency Dual Channel Kit (Silver) אגב האם זה ישפר תביצועיים אם אני יקנה 8 גיגה או 4 זה מספיק?

לצערי לוח אם אני קונה בארץ ככה שעוד לא יודע איזה לוח אם אני כנראה ישקיע עד 200 שקל בלוח אם בשביל לקחת משו איכותי לאבורקלוק

יש הצעות לקירורי מים חוץ מ H50?

פורסם

תקנה שני סטיקים של 4GB .

פורסם

200 שקל ללוח אם ? :nixweiss:

כמו כן אין המלצה למשהו מוכן, את המוזמן לעיין בסטיקי של קירור מים, יש שם חנויות מומלצות אתה יכול להרכיב מערכת יעודית, זה יהיה הכי טוב..

אם אתה בעניין..תעדכן כאן ונעזור..

פורסם
  • מחבר

התכוונתי ל 2000 שקל

וכבר קניתי תזיכרון הראשון כדי לקנות אותו זיכרון שוב שיהיה לי 8 גיגה ראם זה משפר תביצועיים??? כי כמו שהבנתי אחרי 4-6 גיגה אין הרבה הבדל כי הווינדוס לא מנצל את כל הזיכרון .....הזיכרון שקניתי מישו יודע אם הוא איכותי??? כי בארצו תהברית אמרו עליו שהוא אחד הטובים

ואני לא מבין מזאת אומרת קירור מים יעודי כאילו לקנות חלקים בנפרד של גופי קירור למערכת ואז לקנות רדיאטור מישו יכול להסביר קצת על זה??? אני מוכן להשקיע בקירור 150 דולר אני אשמח אם זה יהיה קירור מים אבל גם קירור אויר יספיק לי לאבורקלוק עד 4 גיגה למעבד

פורסם

ל- 4GHz לא צריך להיות בעיה גם עם קירור אויר של מוגן 2 ומעלה. אם אתה רוצה להתפרע כפי שנאמר קח את ה- Noctua.

אם אתה מתכנן יותר מזה, אתה יכול לעשות חיפוש בפורום, יש כמה מפרטים לקירור מים יעודי שניתנו לאחרונה (אבל בתקציב של יותר מ- 150$, 150$ זה לא תקציב טוב לבניית קירור מים).

פורסם
  • מחבר

אתה טוען שאני יכול להגיעה ל 4 גיגה עם המעבד שלי בלי בעיה נגיד עם קירור של

Thermalright Ultra-120 eXtreme 775

או

NOCTUA NH-U12P SE2 Cpu Cooler For 1156

????

פורסם

למה אתה קונה לוח אם בארץ תקנה בארהב זה ממש זול שם

פורסם
  • מחבר

קניתי את כל החלקים פה חוץ מלוח אם כי

1. קשה לקחת אותו בתיק עם שאר החלקים

2. המחיר בין ישראל לארהב בלוחות אם כמעט זהה ואני מעדיף לשלם 100 שקל יותר ושתיהיה לי אחריות על הלוח אם

פורסם

Thermalright Ultra-120 eXtreme 775

לא מתאים מכנית למעבד שקנית

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים