פורסם 2010 ביולי 3015 שנים הייאני כרגע בניו יורק וקניתי חלקים למחשב כולל מעבד 875K 2.93 אני מתכונן לעשות לו אוברקלוק(עד 4 גיגה)ברגע שאני יגיע לארץ השאלה שלי היא איזה קירור הכי טוב בשבילו שאני יכול לרכוש בארצות הברית יש לי כמה אפשרויות שהם לדעתי הכי טובות1.Noctua NH-D14 CPU Cooler2. Thermalright Ultra-120 eXtreme 7753.prolimatech mega shadowה 3 לדעתי הכי טוב אבל אני רוצה לשמוע כמה דעות שלכם תודה....
פורסם 2010 ביולי 3015 שנים מחבר השאלה מה יהיה יותר טוב מבחינת ביצועיים שאני יגיעה לרף של 4 גיגה באובר קלוק הם שלושתם יפים לדעתי ראיתי מלא בינצמרקים וכל בינצמרק אומר קירור אחר....
פורסם 2010 ביולי 3015 שנים למעבד כזה, בשביל לממש את הפוטנציאל, כדאי קירור לא קונבנציונלי. ע"ע מים לפחות.
פורסם 2010 ביולי 3115 שנים השאלה מה יהיה יותר טוב מבחינת ביצועיים שאני יגיעה לרף של 4 גיגה באובר קלוק הם שלושתם יפים לדעתי ראיתי מלא בינצמרקים וכל בינצמרק אומר קירור אחר....כפי שכתבתי ה- Noctua הוא הקירור הטוב ביותר מבין קירורי האויר (וקירורי מים כניסה כמו H50 של Crosiar וכו'), לגבי 4GHz אתה יודע שקירור זה לא האלמנט היחיד ש- OC תלוי בו.
פורסם 2010 ביולי 3115 שנים הNoctua יהיה הכי טוב מבין מה שציינת...אתה רוצה להגיע ליותר OC ? לך על מערכת קירור מים יעודית (לא משהו מוכן כגון הH50 וכו).. אם אתה בחו"ל ומעוניין..נצל את ההיזדמנות לרכוש קירור מים על איזה מערכת יותקן המעבד ?
פורסם 2010 באוגוסט 115 שנים מחבר אז ככה כמו שהבנתם אני בארצות הברית ניו יורק וכבר קניתי תחלקים הבאים GIGABYTE nVidia GeForce GTX470 1280 MB DDR5 2DVI/Mini HDMI PCI-Express Video Card GV-N470D5-13I-B SLIמעבד I7 875KPatriot PVS34G1600LLK Extreme Performance Viper Series PC3-12800 DDR3 1600MHz 4GB CAS 7-7-7-20 Low Latency Dual Channel Kit (Silver) אגב האם זה ישפר תביצועיים אם אני יקנה 8 גיגה או 4 זה מספיק?לצערי לוח אם אני קונה בארץ ככה שעוד לא יודע איזה לוח אם אני כנראה ישקיע עד 200 שקל בלוח אם בשביל לקחת משו איכותי לאבורקלוקיש הצעות לקירורי מים חוץ מ H50?
פורסם 2010 באוגוסט 115 שנים 200 שקל ללוח אם ? כמו כן אין המלצה למשהו מוכן, את המוזמן לעיין בסטיקי של קירור מים, יש שם חנויות מומלצות אתה יכול להרכיב מערכת יעודית, זה יהיה הכי טוב.. אם אתה בעניין..תעדכן כאן ונעזור..
פורסם 2010 באוגוסט 115 שנים מחבר התכוונתי ל 2000 שקלוכבר קניתי תזיכרון הראשון כדי לקנות אותו זיכרון שוב שיהיה לי 8 גיגה ראם זה משפר תביצועיים??? כי כמו שהבנתי אחרי 4-6 גיגה אין הרבה הבדל כי הווינדוס לא מנצל את כל הזיכרון .....הזיכרון שקניתי מישו יודע אם הוא איכותי??? כי בארצו תהברית אמרו עליו שהוא אחד הטובים ואני לא מבין מזאת אומרת קירור מים יעודי כאילו לקנות חלקים בנפרד של גופי קירור למערכת ואז לקנות רדיאטור מישו יכול להסביר קצת על זה??? אני מוכן להשקיע בקירור 150 דולר אני אשמח אם זה יהיה קירור מים אבל גם קירור אויר יספיק לי לאבורקלוק עד 4 גיגה למעבד
פורסם 2010 באוגוסט 215 שנים ל- 4GHz לא צריך להיות בעיה גם עם קירור אויר של מוגן 2 ומעלה. אם אתה רוצה להתפרע כפי שנאמר קח את ה- Noctua.אם אתה מתכנן יותר מזה, אתה יכול לעשות חיפוש בפורום, יש כמה מפרטים לקירור מים יעודי שניתנו לאחרונה (אבל בתקציב של יותר מ- 150$, 150$ זה לא תקציב טוב לבניית קירור מים).
פורסם 2010 באוגוסט 215 שנים מחבר אתה טוען שאני יכול להגיעה ל 4 גיגה עם המעבד שלי בלי בעיה נגיד עם קירור של Thermalright Ultra-120 eXtreme 775 אוNOCTUA NH-U12P SE2 Cpu Cooler For 1156 ????
פורסם 2010 באוגוסט 315 שנים מחבר קניתי את כל החלקים פה חוץ מלוח אם כי1. קשה לקחת אותו בתיק עם שאר החלקים 2. המחיר בין ישראל לארהב בלוחות אם כמעט זהה ואני מעדיף לשלם 100 שקל יותר ושתיהיה לי אחריות על הלוח אם
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.