עבור לתוכן

איפה אני יכול לקנות את הzune HD???

Featured Replies

פורסם

אני רוצה לקנות את הzune hd יש למישהו מקום שבו אני יוכל לקנות אותו?

בארץ כמובן שאין אותו כי מייקרוסופט משווקים רק באמריקה אבל התכוונתי אולי בebay או חנות אחרת

רק שיהיה אמין בכל זאת זה 1000 שקל אז בבקשה שיהיה אמין לפחות ושירות נורמאלי

ואם אתם מביאים מאייבי אז שייה לבן אדם לפחות 5000 מכירות בתחום שלו ולא פחות מ99.99% אמינות בפידבקים בבקשה ומחיר של 250 דולר

שחכתי לציין שאני קונה את ה32 גיגה

פורסם
  • מחבר

הקפצה

100 צפיות ואפילו לא תגובה אחת זה משמ לא פייר

פורסם
  • מחבר

תאמת אני מעדיף אייבי אבל אתה בטוח שהאתר הזה אמין ושולח לארץ?

כי בכל זאת זה 1000 שקל שלי שאנחנו מדברים פה לא בא לי לאבד אותם כן

פורסם

שמע, אמרת שאתה מעדיף את איביי על חנות אינטרנטית כלשהי, ואתה לא עושה רושם של מישהו שחדש לקטע של קניות מחו"ל (הצבת קריטריונים בעצמך בנושא מספר מכירות ופידבקים), אז אני לא מבין מה הבעיה לחפש בעצמך באיביי זה לא מדע טילים אחרי הכל.

פורסם
  • מחבר

שמע, אמרת שאתה מעדיף את איביי על חנות אינטרנטית כלשהי, ואתה לא עושה רושם של מישהו שחדש לקטע של קניות מחו"ל (הצבת קריטריונים בעצמך בנושא מספר מכירות ופידבקים), אז אני לא מבין מה הבעיה לחפש בעצמך באיביי זה לא מדע טילים אחרי הכל.

כי אני לא מוצא ואתה צודק זה לא חדש לי העניין הזה ואני מבין בזה אבל מעצבן אותי שאני לא מוצא ביכלל כי כל מה שאני כן מוצא וטוב לי ואפילו מצויין לי זה רק מכירות פתוחות כאלו שאני צריך להציע כסף והסכום יכול לעלות וזה לא שווה כי אני לא הולך לשלם יותר מ250 דולר על המכשיר ולא אכפת לי כמה המשלוח יעלה גם אם זה יהיה 200 דולר משלוח למרות שזה בדרך ככל בסביבות ה35-50 דולר משלוח שלא אכפת לי לשלם אבל 250 דולר המכשיר עצמו

פורסם

הצצתי באיביי והמחירים טיפה בעייתיים אתה צודק.

בכל מקרה אני לא מבין מה הלחץ על כל כך הרבה מכירות, מספיק 500 מכירות לדעתי למוכר שיש לו פידבק 100% חיובי ושעושה רושם טוב, הבעיה שמצב כזה יש רק עם מכשירים מחודשים (מכשירים שהחליפו להם האוסינג, איפסו אותם ואולי החליפו סוללה במידת הצורך במפעלים שמייצרים את המכשיר) מתחת ל250$ וזה עוד לפני שחשבת בכלל על עניין המכס ומע"מ, בסופו של דבר אם החבילה תעבור במכס אתה תצטרך לשלם בסביבות ה300 שקל על קבלת החבילה.

פורסם
  • מחבר

מחיפוש קצר בגוגל עליתי על אתר שמוכר ומספק לארץ:

http://www.ipmart.com/main/product/Zune,HD,32,GB,Video,MP3,Player,Platinum,,132434.php?prod=132434

מישהו יכול להגיד לי אם האתר אמין או לא?

ובאיזה סוג משלוח אני צריך ליבחור כי יש שם כמה ואני לא יודע מה ההבדלים ביניהם

וזה לא סיני נכון זה אמיתי? כי רשום שזה אמיתי אבל אולי יש איזה שהוא הוכחה שזה אמיתי ולא מזוייף?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים