עבור לתוכן

נגן לצבא

Featured Replies

פורסם

ביום שני הקרוב אני מתגייס להנדסה קרבית, ואני חייב נגן וידאו לנסיעות , 4-6 שעות נסיעה לכיוון יהרגו אותי משעמום :P

אני מחפש נגן שיוכל להחזיק לפחות 6 שעות ניגון וידאו , עם הטענה בחיבור לחשמל , ויכולת להריץ סדרות [לא משנה SD או HD] טוב.

התקציב הוא גג 1000 שקל.

פורסם

ציין עוד פרטים על מה חשוב לך בו: תמיכה בעברית בתפריטים או מספיק בכתוביות (או שלא צריך בכלל), גודל מסך מינימלי, נפח מינימלי, אפשרות הרחבה, תמיכה ב OTG, יציאת טלויזיה וכו'. כאלה דברים...

פורסם

שיהיה לך בהצלחה .. {רק 605 !!}

פורסם

יש את הCOWON D2/D2+ אני חושב שבבאג עדיין מוכרים אותו, יש לו לאודיו משהו כמו 50 שעות סוללה ולוידאו בערך 7-9 שעות בבהירות נורמלית המסך בגודל 2.5" מה שלדעתי לא יהיה הכי נוח לצפות בסדרות ככה שזה לשיקולך.

יש לאותה החברה גם את הS9 שנמכר ב1000 ש"ח ויש לו מסך 3.3" מעולה אך מגיע עם 16GB במחיר הזה לעומת הD2 שתוכל למצוא 16GB במחיר הזה ולהוסיף לו כרטיס זיכרון (לא אפשרי בS9), זמני הסוללה הם 10 שעות פחות או יותר לוידאו ו 50+ לאודיו (נתוני יצרן סביר להניח ששעתיים פחות בוידאו).

עוד אפשרות היא האייפוד טאץ' שאתה יכול להוסיף עוד כסף ולקנות חדש או לקנות יד שנייה, אין לי מושג לגבי זמני סוללה אבל יש הרבה אפליקציות ומשחקים שלפעמים מעבירים את הזמן יותר טוב מסתם סדרות.

אני הייתי הולך על אחד מהCOWONים כי הם די עמידים ולהתחיל לקנות לאייפוד מגני מסך ונרתיקים ייצא די יקר (לS9 יש מסך זכוכית שלא יישרט כל כך מהר).

לגבי טעינה מהקיר עקרונית אפשר להטעין עם מטעין של טלפון מוטורולה עם חיבור מיני USB או לקנות מטען קיר מבאג (אני חושב שזה סביבות ב40 שקל).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים