עבור לתוכן

המלצה לסלולרי פשוט , בלי מצלמות.

Featured Replies

פורסם

אני זקוק לסלולרי פשוט לשיחות/ SMS ללא מצלמה קידמית או אחורית.

התקציב לא ממש מוגבל , אבל לא צריך להגזים , אני גם לא מצפה ממכשירים כאלה לעלות הרבה.

המכשיר יעבוד עם סים דור 3 של אורנג'.

תודה

פורסם

תראה, תוכל לקחת מכשירים פשוטים מאוד כמו הנוקיה 2330 קלאסיק שעולה 350-400 ש"ח אבל האמת שאם כבר בתקציב הזה היתי הולך על SE K610I מחודש מחנות שאפשר למצוא גם באזור ה-380 ש"ח או שמהו בסגנון, אלא אם כן יש לך התנגדות ממשית לעניין המצלמה (איסור הכנסת מצלמות לעבודה או משהו).

אם אתה רוצה משהו אחר באמת פשוט, היתי הולך ומחפש פלאפוני יד שניה ממש זולים, 200 ש"ח בערך שם אולי תצליח להשיג 6230I המעולה.

פורסם
  • מחבר

שלושת המכשירים שציינת הם בעלי מצלמה, ההתנגדות שלי לעניין המצלמה היא ממשית.

פורסם

חפש פלאפון בחניות צילופ וחנויות של אופיס דיפו הם מוכרים פלאפונים מאוד פשוטים ללא מצלמה החל מ - 200 בערך...

יש לי אחד כזה ...נוקיה ...אין לי מושג איזה דגם ...הוא ממש מעפן ...בלי צבעים בכלל...אבל יש בו פנס מאוד שימושי ...והוא עובד מעולה כבר זמן רב ! !

פורסם

נוקיה 1208 או 1209 יעשו את העבודה בתור מכשיר בסיסי ללא מצלמה. אם תרצה מכשיר עסקי, חפש נוקיה E51 נטול מצלמה.

פורסם
  • מחבר

אני לא מבין איך שכחתי אבל המכשיר אמור ליתמוך גם ב Bluetooth.

לא ידעתי שקיים מכשיר ברמה של ה E51 ללא מצלמה.. רק חבל שהוא עולה בסביבות ה 1000 ש"ח.

קיים מכשיר יותר זול? שתומך גם ב BT אבל אין לו מצלמה?

איך זה שלא מייצרים יותר מכשירים לאנשים עם "צרכים מיוחדים"...

פורסם

6021 מחריד לטעמי ולא היתי נוגע בו, בטח במחיר שהוא עולה לפי זאפ. ה-2323 חמוד בסה"כ, גם נראה יותר טוב (יש לי שניים כאלו שוכבים שקיבלנו חינם ממסלול חיילים של אורנג')

פורסם
  • מחבר

תודה רבה!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים