עבור לתוכן

Samsung Galaxy S Android 2.2 - ניתן כבר לשדרוג(גרסה ניסיונית)

Featured Replies

פורסם

חבל שהטאצ' ויז הזה כל כך מעפן...

פורסם

הדבר היחיד שמעאפן בטאצ'וויז, האמת, הוא העובדה שהתפריט מסודר במסכי בית כמו הדסקטופ. יש בו טונות של טוויקים קטנים וקיצורי דרך נחמדים, אבל התפריט עולה על העצבים.

ולגבי הפרויו- רצוי לציין שמדובר פה בגרסת pre-alpha מפוצצת בבאגים.

פורסם

פשוט חיקויי מוגזם מדיי באיזשהו מקום לאייפון, וזה קצת חסר טעם.

מעולם לא אהבתי את הטאצ'ויז באף גרסא, אנרואיד או לא...

פורסם

לדעתי נוח

פורסם

ולגבי הפרויו- רצוי לציין שמדובר פה בגרסת pre-alpha מפוצצת בבאגים.

אתה רוצה להגיד לי שהאנדרואיד 2.2 הזה שכולם מדברים עליו ש"אוטוטו יוצא 2.2 ואז תהיה עברית בלה בלה בלה" נמצא כרגע רק בשלב של pre-alpha ??

זה קצת עצוב, זה אומר שיש לו עוד דרך ארוכה ארוכה, ועד שהוא יהיה רלוונטי לא בטוח בכלל שהמכשירים הנוכחיים עדיין יהיו מי-יודע-מה..

פורסם

אתה רוצה להגיד לי שהאנדרואיד 2.2 הזה שכולם מדברים עליו ש"אוטוטו יוצא 2.2 ואז תהיה עברית בלה בלה בלה" נמצא כרגע רק בשלב של pre-alpha ??

זה קצת עצוב, זה אומר שיש לו עוד דרך ארוכה ארוכה, ועד שהוא יהיה רלוונטי לא בטוח בכלל שהמכשירים הנוכחיים עדיין יהיו מי-יודע-מה..

זן הסיבה למה אני לא אקנה מכשיר מבוסס אנדררואיד עד שיסיימו את הפיתוח הארוך הזה, לא בא לי על מכשיר שהוא מוגבל פה ושם בגלל בעיות דרייברים או תוכנה כלשהן....תרצו או לא זה מזכיר לי את מערכת האייפון.

אני בנתיים עם הוינדוס מובייל, ומסתדר איתה מצויין, לדעתי ההספד הוא סתמי.

מה שכן ממש דומה הממשק הזה לאייפון, וזה גם נראה מכוער. הקטע האם הוא נוח?

פורסם

לא, ה2.2 כבר מוכנה ויש אותה כבר בנקסוס, הגירסא של סמסונג ל2.2 עם הטאצ'וויז היא פרי אלפא.

פורסם

אנדרואיד 2.2 כבר יצאה בצורה רשמית לנקסוס, ובגלל שהדיזייר זהה לו ב 99%, הפורט לדיזייר חף מבעיות.

על שני המכשירים הנ"ל 2.2 טסה בצורה מדהימה, המערכת סופר יציבה, וכל הפיצ'רים המובטחים שם.

אצל סאמסונג זה טיפה שונה. הבטיחו שפרויו יגיע באוגוסט למכשירים הקוריאנים, ובתחילת ספטמבר לאירופאיים/ארה"ב. המערכת ה "נקיה" דורשת השתלה של הדרייברים של הגלאקסי S, והלבשה של ממשק ה TOUCHWIZ על המערכת.

עד אוגוסט שתהיה הפצה רשמית, בינתיים דולפות פה ושם קושחאות למכשיר שחלקן הן גרסאות מוקדמות מאוד של פרויו. תוך 3 ימים דלפו 3 קושחאות- XXJP1/JP2/JP3, כל אחת קצת יותר יציבה ו"שלמה" מהשניה, אבל עדיין מדובר בגרסאות סופר מוקדמות בלי הרבה מהפיצ'רים, JIT עדיין לא פועל כהלכה, עדיין אין פלאש לדפדפן, ועוד. זה למה אני אישית מחכה להפצה הרשמית או לפחות לגרסאות הקרובות לסופיות, עדיף לי להישאר בינתיים עם 2.1 סופר יציב שהכל בו שלם מ 2.2 בתהליכי בניה.

זן הסיבה למה אני לא אקנה מכשיר מבוסס אנדררואיד עד שיסיימו את הפיתוח הארוך הזה, לא בא לי על מכשיר שהוא מוגבל פה ושם בגלל בעיות דרייברים או תוכנה כלשהן....תרצו או לא זה מזכיר לי את מערכת האייפון.

אני בנתיים עם הוינדוס מובייל, ומסתדר איתה מצויין, לדעתי ההספד הוא סתמי.

מה שכן ממש דומה הממשק הזה לאייפון, וזה גם נראה מכוער. הקטע האם הוא נוח?

הטיעון שלך נמוג באוויר, אף אחד ממכשירי האנדרואיד לא מוגבל בצורה שהזכרת, מילפורד הבין את הדברים בצורה טיפה לא נכונה.

ההספד ל WM6.5 לא סתמי, המערכת בדשדושי גסיסה כבר זמן ארוך....

ולגבי ה TOUCHWIZ, ה "ממשק" לא דומה לאייפון. הדבר היחיד שדומה לאייפון הוא העובדה שגם התפריט, ולא רק הדסקטופ, מחולק למסכי בית.

אני חייב להגיד שגם אני לא מחבב את העובדה הזו, אבל חוץ מזה- אני חייב להודות שהממשק של סאמסונג אולי לא יפה כמו ה SENSE של HTC, אבל הוא פרקטי ונוח באותה המידה, ומהיר אפילו יותר.

פורסם

לא משנה כמעט כמה באגים יהיו בפורויו 2.2 אעדיף אותה על ה-WM 6.5.

ההסברים שהוצגו כאן נכונים, רק גרסאת 2.2 לסאמסונג באגית ומוגדר כאלפא.

פורסם

אני לא מבין. הרעיון המרכזי במערכת הפעלה "חיצונית" כמו אנדרואיד (או סימביאן בעבר, למשל) הוא שאפשר פשוט להתקין אותה על כל מכשיר שהיא תומכת בו, ושהיא מערכת שמתפחת כל הזמן ומשתדרגת. אם אחרי כל עדכון צריך לחכות לטובות של היצרן הספציפי שיתאים אותה למכשיר שלו, מה עשינו בזה?

פורסם

זאת אחת הבעיות המרכזיות עם אנדרואיד

הבסיס זהה אבל כל יצרן בנה מעטפת משלו לGUI

ועד שהוא לא מתאים את הGUI שלו לגירסה חדשה שיוצאת, אתה תקוע

השמועות אומרות שגוגל ישימו לזה סוף ושבאחת הגירסאות הבאות הממשק שיגיע עם כל המכשירים יהיה המקורי של גוגל

פורסם

אני בטוח שעם מספיק מאמץ תצליח להתקין אנדרואיד 2.2 רגיל בלי התוספות של סאמסונג, אבל כמו שלהתקין לינוקס על מחשבים שונים מצריכים לפעמים התאמות מרגיזות שבגללן לינוקס לא בדיוק נמצא בכל מחשב היום כך המצב גם עם האנדרואיד, והסימביאן אגב.

אני דווקא מאד שמח שיש את המעטפות האלה, ושגם אם צריך לחכות קצת לכל חברה יש את הייחוד שלה, ולא את השעמומון שהולך להיות כאן עם מערכות IOS4 (נו נגיד זה הגיוני כי זו חברה או אחת) או ה-WM7 (ממש לא הגיוני שלא משנה מאיזה חברה אקנה את המכשיר תמיד אקבל את הריבועים המוכערים האלה כי זה מה שמייקרוסופט החליטה שמתאים, זה גם מגיע כבר לרמה של מקשים שחייבים להיות בסדר מסוים).

פורסם

אני דווקא מאד שמח שיש את המעטפות האלה, ושגם אם צריך לחכות קצת לכל חברה יש את הייחוד שלה

איך אתה מגדיר לחכות קצת?

50% ממכשירי האנדרואיד בעולם עדיין עם 1.5/1.6

כמה זמן הHERO חיכה ל2.1?

פורסם

יש בעייתיות של שיווק וכדומה, הלג'נד יצא ועיכב מאד את יציאת ה-2.1 ל-HERO.

ועדיין ה-HERO קיבל עידכון מערכת משמעותי ל-2.1 תוך בערך שנה מיציאתו לשוק, הגיוני ביחס למה שמסתובב בשוק עם עידכוני האייפון למשל.

כמו כן אני עדיין מעדיף לחכות, לפעמים הרבה כדי שעדיין יהיה קצת ייחוד לכל חברה בשוק הסלולאר, הסכנה שעלולה להביא ה-WM7 לשוק לדעתי גדולה מאד.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים