עבור לתוכן

[עזרה] ANTEC 200 מתכון לבצע מוד מסויים - המוד הצליח [יש תמונות]

Featured Replies

פורסם

שלום שלום ..

ברשותי מארז ANTEC TWO HUNDRED ורציתי לדעת אם אפשרי לעשות מודינג ( של סידור הכבלים מאחורי הלוח ) , זאת אומרת = כמה שפחות יראו כבלים וחוטים .

לצורך סירקולציה טובה יותר של אוויר וגם לצורך עיצוב \ יופי במארז .

תמונות בסוף הפוסט

המארז שלי כיום נראה כך :

16m40ib.jpg

*לא הצלחתי ממש להבין איפה אני אמור להעביר כבלים , אין לי אולי גישה או שהמארז כנראה לא מתאים למוד הנ"ל .

אשמח אם למישהו יש רעיון טוב יותר

תודה רבה ! :)

פורסם

אם אתה יכול לפתוח את הדלת השניה (ממול) תעבר את הכבלים משם

אתה יכו להצמיד את הכבלים מהצד האחורי של הכוננים כך שהוא יחביא אותם ולא מאחוריי הלוח

אם אין לך כבלי IDE והצמה של הספק מהודקת (אם סליב או אזיקונים) אין הבדל מבחינת קירור לסידור של הכבלים מאחוריי הלוח. יותר מזה הוא יכול להפריע למעבר אוויר באיזור הדק שיש שם (האוויר שנמצא מאחוריי הלוח גם מקרר קצת)

פורסם
  • מחבר

אם יצא לך להכיר את המארז קודם לכן , יש קצת בעיה אני לא רואה הרבה דרכים להעביר , ומה ..

אני חושב שיהיו קצת בעיות עם כבלים קצרים שאמורים להיות במקום מסויים ( אבל כמו שאמרת , הסירקולציה באמת טובה ! ) אני לא מתלונן . פשוט אני רוצה שיראה יפה סה"כ פעם בחודשיים שאני פותח לנקות את המחשב או משהו כזה :)

תמונה של המארז ללא החומרה :

קדימה :

img5861big.jpg

אחורה:

img5862big.jpg

תוכל לראות בעצמך מה קורה ואולי לדעת יותר :)

תודה .

פורסם

המקום כאן דיי קטן ואין מקומות שבהם קל להכניס את הכבלים

אני ממליץ לשים לכבלים סליבים כדיי שיהיו דקים יותר במקום להחביא. אם אתה רוצה להחביא והם לא נכנסים תחביא מאחוריי הכוננים ולא מאחורי הלוח

אתה יכול להעביר את רוב הכבלים של הספק מהספק לקצה של הקיר הפנימי ואל מאחוריי הקיר ואז להוציא אותם משם בגובה המתאים לכל כונן. כבלי SATA כנראה שלא תוכל להחביא באותה צורה

פורסם
  • מחבר

המקום כאן דיי קטן ואין מקומות שבהם קל להכניס את הכבלים

אני ממליץ לשים לכבלים סליבים כדיי שיהיו דקים יותר במקום להחביא. אם אתה רוצה להחביא והם לא נכנסים תחביא מאחוריי הכוננים ולא מאחורי הלוח

אתה יכול להעביר את רוב הכבלים של הספק מהספק לקצה של הקיר הפנימי ואל מאחוריי הקיר ואז להוציא אותם משם בגובה המתאים לכל כונן. כבלי SATA כנראה שלא תוכל להחביא באותה צורה

כן כבר תכננתי את זה בעין פחות או יותר :) .

הרבה מזה לא יצא , אבל לפחות משהו .

אני מבין נכון שסליבים זה באנדים ? או שהתבלבלתי ..

פורסם

סליבים זה צינור רשת כזה שמולבש לכל אורך החוטים

פורסם
  • מחבר

אחלה יש לי כאלה בטונות .. נראה אם לא זרקתי אותם ( לא היה לי שימוש לזה כל כך ) , למרות שרציתי לעשות את המוד ממזמן , אבל לא הבנתי מאיפה אני מתחיל :)

תודה רבה על העזרה ! :xyxthumbs:

נראה מה מתקדם עם כל זה .

*עדכון*

כעבור שעתיים של תכנון , מדידה והרכבה

הינה התוצאה : :cool2:

אחורה :

1or3v5.jpg

קדימה :

2upwrr7.jpg

העברתי את הכבלים של ה- HDD אחורה + כבלים של SATA כמו שאפשר לראות + כבל של הכרטיס מסך , כבל כניסת USB , והחוטים של PWR SW וכו'

למרות שלא היו הרבה אפשרויות כיוון , נסיתי מה שיכלתי .

אני חושב שסה"כ יצא נחמד ;D

פורסם

יפה !

פורסם

יש לי שטיח דומה בבית:)

אני מציע שתפרק את כל מה שמסתובב ותנקה אותו טוב טוב... זה יכול אפילו להוריד לך כמה מעלות במארז...

פורסם
  • מחבר

יש לי שטיח דומה בבית:)

אני מציע שתפרק את כל מה שמסתובב ותנקה אותו טוב טוב... זה יכול אפילו להוריד לך כמה מעלות במארז...

כן פתחתי נקיתי את המאוררים שמוציאים אוויר , בנוסף הכנסתי עוד מאורר 90מ"מ על הHDD הוריד לי מ- 35'-ל-30' :)

אני בודק עם HD TUNE PRO

ומעבד בודק עם CORETEMP

מעבד כרגע במנוחה 35-38'

פורסם

35 זה לא חם לכונן קשיח. כוננים יכולים לעבוד ללא בעיה ב 40 - 45

תן תמונה של המארז מהצד הפנימי שלו. החוטים שם לא מתוחים בצורה שה יכולים להיחתך מהקצוות של המארז ?

פורסם
  • מחבר

35 זה לא חם לכונן קשיח. כוננים יכולים לעבוד ללא בעיה ב 40 - 45

תן תמונה של המארז מהצד הפנימי שלו. החוטים שם לא מתוחים בצורה שה יכולים להיחתך מהקצוות של המארז ?

אל תדאג הכל בסדר , לא מתוח ..בדקתי הכל , הרכבתי ופרקתי כמה פעמים לבדוק את האורך ושלא יהיו זויות חדות .. :)

פורסם

אכן זה קירור לא מודינג..בכל אופן :yelclap: על הסידור ;D

פורסם
  • מחבר

אכן זה קירור לא מודינג..בכל אופן :yelclap: על הסידור ;D

10x

;)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים