עבור לתוכן

גרסת תוכנה של חברת הסלולר

Featured Replies

פורסם

שלום

רכשתי n86 בסלקום

יש לי בעיה להתקין תוכנות שמיועדות למערכת ההפעלה s60 - הודעות של לא נתמך או שפשוט לא מופיע כלום בטלפון

אם אני מעדכן את התוכנה של המכשיר זה יכול לסדר את העניין?

בנוסף האם אני עדיין אוכל להשתמש בפורטל של סלקום?

תודה

פורסם

לא אמור להיות קשר לכך שיש על מכשירך גרסת תוכנה של מפעילת הסלולר, רוב הסיכויים שפשוט הורדת אפליקציות שמתאימות לסימביאן אחר (עלייך לחפש אפליקציות ל-S60 R3 V9.4) או שהאפליקציה אינה חתומה ולכן המכשיר אינו מאפשר לך להתקין אותה.

פורסם
  • מחבר

ואם אני אתקין גרסה אחרת האם אוכל להשתמש בפורטל של סלקום?

אני רוצה להחליף בגלל שכרגע רשום לי סלקום בכל מקום בטלפון וזה קצת מציק.

פורסם

הבעיה היא סביר להניח שהתוכנות לא חתומות, זה מה שקורה כשמשיגים אותן ממקורות שאסור להזכיר פה.

עדכון תוכנה:

באופן רשמי לא תוכל להחליף גרסת תוכנה בפלאפון. על כל מכשיר צרוב קוד מסוים שנקבע לפי השפה, המפעיל ומודל המכשיר המדויק (למשל במכשירים שמגיעים בכמה צבעים וכו'). מכיוון שסלקום (וגם אורנג' לצרוך העניין) לא טורחת למתג גרסאות תוכנה חדשות למכשירים כבר די הרבה זמן אז אם תנסה להוריד גרסה חדשה זה פשוט לא יתן לך, כי מבחינת המכשיר מה שיש לו זו הגרסה האחרונה. הפתרון: לצרוב קוד שפה "גנרי" (לא של מפעיל) תומך עברית שגם ככל הנראה יתן לך לעדכן לגרסה חדשה יותר בכלליות (ולא רק לא ממותגת). כמובן שאז תאבד כל זכר ומיתוג שהוא של המפעיל, כאילו קיבלת עכשיו מכשיר שיצא מהמפעל רק עם תמיכה בעברית וכו'.

בקשר לפורטל של סלקום:

האם זהו אתר או אפליקציה במכשיר? אם זה אתר לא נראה לי שתהיה מניעה, אם יש איזשהו זיהוי סביר להניח שהוא מבוצע דרך הסים ואז אני לא רואה בעיה. אם זו אפליקציה אז ניחוש שלי שלא. מניסיון שלי עם נוקיה 5800 שנצרב לו קוד חדש ועודכנה הגרסה, לא הצלחתי להתקין תוכנות ממותגות של אורנג' אח"כ. בכל מקרה, הייתי מחכה לתשובה מאנשים שמבינים יותר ממני.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים