פורסם 2010 ביולי 2715 שנים שלום.גרמתי למאוורר האחורי שמחובר ללוח אם לפעול על מהירות מקסימאלית (בגלל שהוא מאד איטי המקסימום הוא 900RPM) בעזרת התוכנה.הבעיה שאם אני לא מדליק את התוכנה המהירות שלו חוזרת להיות בשליטת המחשב.איך אני גורם לכך שתוכנה תמיד תפעיל אותו במהירות מקסימאלית? או שאולי זה בביוס בכלל ואני לא צריך את התוכנה?תודה.
פורסם 2010 ביולי 2715 שנים מחבר כל הרעיון זה לא להפעיל עוד תוכנה בעליית המערכת..וגם זאת לא תוכנה כזאת קלה לוקח זמן לפתוח אותה וזה יאט.
פורסם 2010 ביולי 2715 שנים אני לא חושב שיש לך שליטה עליו בביוס.למה שלא תחבר אותו ישירות לספק כח? ואם אין לך איך, אז יש מתאמים, עולים 10 ש"ח.
פורסם 2010 ביולי 2715 שנים מחבר כן אני יודע על המתאם הזה פשוט אין לי אותו וחשבתי שיש דרך לשלוט בו בלי לחבר אותו לספק..
פורסם 2010 ביולי 2715 שנים תנסה אולי בהגדרות המתקדמות, לשנות אותו ל ON במקום SOFTWARE.ותסמן REMEMBER IT, תמיד תהיתי למה זה....רק שים לב שאתה משנה את המאוורר הנכון.עריכה:או שלאBy setting the remember it option you can tell SpeedFan to set that option whenever it starts and whenever your system resumes from standby[attachment deleted by admin]
פורסם 2010 ביולי 2715 שנים מחבר כן ... ככה זה כבר אצלי.בטוח שיש דרך.. נסיתי גם בביוס אין אפשרות לשנות שם כלום \=
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.