פורסם 2010 ביולי 2615 שנים יש לי את הקירור accelero_xtreme_4870x2 ואני רוצה לשנות את המהירות של המאווררים..עם איזה תוכנה אני יכול לשנות את זה..? ואם אפשר איזה מדריך קטן איך משנים..
פורסם 2010 ביולי 2615 שנים אני עושה את זה עם התוכנה RivaTuner:http://downloads.guru3d.com/RivaTuner-v2.09-download-163.htmlכנס ללשונית Power User, תלחץ על הפלוס ליד RivaTuner \ Fan, ושם תשנה את הערך של AutoFanSpeedControl ל-3.תעשה Apply ותעבור ללשונית Main, שם מתחת לשם של הכרטיס מסך שלך תלחץ על הכפתור הקטן שליד Customize, ובתפריט שייפתח תלחץ על הכפתור השמאלי ביותר. שם תעשה V על Enable low-level fan control ותלחץ על Fixed. תשנה את מהירות המאוורר למה שאתה רוצה (אתה אמור לשמוע שינוי ברעש בזמן שאתה משנה). לבסוף תעשה V על Apply fan settings at Windows StartUp. תעשה אישור ותבדוק אם יש שינוי בטמפרטורות ותעדכן.
פורסם 2010 ביולי 2615 שנים מחבר התוכנה עצמה לא פועלת לי.. כשאני נכנס לתוכנה עולה לי ההודעה הזו: ניסיתי הכל.. לפתוח עם הרשאות אדמין.. וגם בלי.. ניסית בתאימות של ויסטה ושל XP וגם רגיל.. יש לך מושג מה הבעיה?
פורסם 2010 ביולי 2615 שנים איזה אנטיוירוס/פיירוול יש לך? נסה להיכנס להגדרות של האנטיוירוס ולתת לתוכנה את כל ההרשאות על מנת שתוכל לגשת לדרייבר.אגב, אחרי ההודעה הזאת התוכנה עולה לך?
פורסם 2010 ביולי 2615 שנים מחבר אין לי אנטי וירוס.. והפיירול סגור..ואחרי ההודעה התוכנה עולה אבל בלי אפשרויות.. אי אפשר ללחוץ החל..
פורסם 2010 ביולי 2815 שנים לחצן ימני "הפעל כמנהל"..כמו כן יש לך את התוכנה של MSI יש מדריך בסטיקי..הי אמאוד מומלצת
פורסם 2010 ביולי 2815 שנים מחבר רשמתי שכבר ניסיתי עם הפעל כמנהל.. לא עבד..אני אנסה תתוכנה של MSI ואחזיר פה תשובה עוד מעט..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.