עבור לתוכן

עברתי ליפני שבועיים לבזק והבעיות התחילו

Featured Replies

פורסם

עשיתי חישוב שגם אם אתה מקבל אינטרנט של 1 מגה זה עדיין 3.6 GB ב8 שעות (כשאתה ישן למשל). ואם אתה רואה סרטי 720P כל היום כל מה שאתה צריך זה גלישה עם מהירות ממוצעת של 5 מגה ואתה מסודר ואם אתה ממשיך להוריד בזמן שאתה רואה סרטים 1.7 מגה יספיק לך.

מחשב עולה 2-3 שח חשמל ליום. (ללא מסך, ונגיד רק הורדות, גלישה וסרטים)

תיאורטית, ככל שהאינטרנט מהיר יותר, כך יש צורך בפחות שעות של פעילות המחשב להורדות. (למוריד כבד בלבד) מה שיגרום לחיסכון בחשמל (ע"י כיבוי אוטמטי כשההורדות מסתיימות)

בקיצור למוריד כבד שמוריד המון, לקיחת פס רחב, בסופו של דבר, יכולה להתגלות כמשתלמת יותר, גם במחינת עלות.

פורסם

הספקיות מנסות להרוויח עלינו ובדרך הן מסבסדות את האינטרנט. הדרך שהן מרוויחות זה להתמודד עם העומס . לפי המודל העסקי הישראלי ספקיות מרוויחות כסף כשהן מגיסות עוד לקוחות ומתמודדות יותר טוב עם עומס (הלקוחות לא שמים לב שרוחב הפס בפועל לחו"ל הוא מאית מהמהירות שלהם). בגלל זה התחרות בארץ יחסית בריאה. בחו"ל הדרך של הספקיות להתמודד עם העומס היא לרוב הגבלת תעבורה . זו שיטה הוגנת יותר אבל לא בהכרך רווחית כי בארץ יותר אנשים משלמים על יותר ומשתמשים בפחות. כשהמאזן מתחיל להשבר (בשעות העומס למשל) כל מי לא קנה תיעדוף משלם על זה בחנק.

אם בחו"ל אתה מתכוון לארה"ב, זה הבדל של שמיים וארץ כיוון ש99% מהשרתים שאליהם גולשים האזרחים שם נמצאים בתוך המדינה.

היישועה היחידה של המדינה הזו בתחום האינטרנט שלא כוללת הנחת כבל נוסף היא מעבר לתימחור על פי שימוש, ואז כל אלה שמורידים ריפים

של בלו ריי ירגיעו קצת ויהיה פה קצת נחת ברוחב פס.

פורסם

זה מה שמפחיד אותי כי 014 מעבירה את כולם לחבילת גיימר.עדיין הtraffic shaping עליה די טוב אז זה יכול לעזור להתחמק מזללני רוחב פס שמקבלים פינג רצפה (זה בדוק) . האנשים בארץ נלחמים את המלחמות הלא נכונות הם חושבים שגנבו להם ולקחו להם כשהספק אינטרנט מנסה להתמודד עם עומסים אסטרונומים בשעות העומס. כל יומיים מישהו בא ומתלונן פה שהאינטרנט שלו "לא עובד על מקסימום" . מתי אנשים יבינו שזה בלתי אפשרי לקבל את זה בשביל 50 שקל לחודש כי בפועל זה עולה יותר.

תבוא בטענות לבזק, אשר לכל אחד שמתלונן על איטיות מכל סוג שהיא, (הורדות) מציעים ישר חבילת גיימר, אשר הומצאה בכלל על מנת לתת פיתרון לגיימרים, ועל כן השם.

לא רחוק היום ויציעו חבילת "סופר גיימר" בתוספת תשלום, לגיימרים מתלוננים.

פורסם

לא רחוק היום ויציעו חבילת "סופר גיימר" בתוספת תשלום, לגיימרים מתלוננים.

אולי כדאי שאני אתקשר אולי אני אצליח לקבל פינג יותר נמוך. זה הכל בגלל שהשרת מרוחק, יש רק אחד והוא נמצא בבעלות חברה גדולה (SOE הידועה גם בשם סוני) . המשחק עכשיו חינם אבל תמיד שילמתי הון לספק אינטרנט כדי לשחק בו. פעם היו דרכים אחרות להתמודד עם פינג גרוע.מאז שיש לי גיימר אין לי בעיות.

פורסם
  • מחבר

עשו לי כמה בדיקות ואז עשו ריסט לטלפון בבית

קיצר עכשיו אני קם בבוקר ניכנס למשחק האהוב עלי ואני לא יכול לשחק

המינימום פינג שלי זה 500 בזמן שהמקסימום אמור להיות 90 עד 100

פורסם

אני לא חושב שיש קשר לזה שעברת לבזק, תמיד תוכל לדבר עם התמיכה שלהם ואני מאמין שיפתרו לך את הבעיה.

כמה עיצות לאחר שעוברים ספק אינטרנט

1. לאחר הגדרות הראוטר לספק החדש - לנתק מהחשמל ולהחזיר.

2. לעשות Diable/Enable לכרטיס רשת.

3. ניקוי קבצי אינטרנט זמניים

3. בדיקת מהירות ע"י ספק חיצוני לא של בזק speedtest.net

במקרה חיברתי לקוח לבזק בינלאומי והבעיה שתיארת כאן קרתה גם לי, לאחר הפעולות הנ"ל הכל הסתדר.

פורסם

אכן, מצטרף כנ"ל.

בזק בינלאומי ידועים כחברה הטובה מבין השאר.

עצם זה שמנטרים גם כאן הודעות מוכיחה על איכפתיות לשירות.

(להיכן נעלם מתן?)

פורסם

שלום Old Ca,

תודה על הפידבק,

מתן ממשיך לעבוד בפורומים אחרים :)

לוטם בזק בינלאומי

• 3 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

שלום לכולם!

קראתי את התגובות ואני די מבין את התסכול שלכם!

אני באופן אישי נואששששששששששש כבר מהמצב יש לי 3 יוזרים גיימר (בזק בינלאומי/5M/10M/15M)

בכולם חויית משחק לעיתים די מתסכלת לא משנה מה עשיתי

הגעתי למסקנה שחבל על הכסף וביטלתי את אחד היוזרים ועשיתי חדש בטריפל C

לא ששם יותר טוב פשוט אין מנוס יש פקק רציני ועד שלא יניחו כבל ימי נוסף אני לא רואה חווית אינטרנט /גיימניג .

אין מה לעשות כולם צריכים להבין שזה המצב ולא שווה לשלם יותר מידי גם עם גיימר או שטות אחרת הפקק לא ישתחרר!!!

חבל על הכסף!

פורסם

גם אני חושב שהמצב בחבילת גיימר התדרדר - בזק בינלאומי הצליחה לדחוף לגיימר כל מני מורידים כבדים ורוב הסיכויים שעכשיו יש מספיק משתמשי גיימר שחונקים את רוחב הפס מספיק כדי להשפיע על משחקים.

אין ברירה הם חייבים לעשות הגבלה אגרסיבית לP2P בשעות העומס אחרת גיימרים יסבלו.

פורסם

גם אני חושב שהמצב בחבילת גיימר התדרדר - בזק בינלאומי הצליחה לדחוף לגיימר כל מני מורידים כבדים ורוב הסיכויים שעכשיו יש מספיק משתמשי גיימר שחונקים את רוחב הפס מספיק כדי להשפיע על משחקים.

אין ברירה הם חייבים לעשות הגבלה אגרסיבית לP2P בשעות העומס אחרת גיימרים יסבלו.

הרעיון יפה האפשרות שזה יקרה שואפת לאפס אני לא מאמין!

ושוב הבעיה היא שאין מספיק פס רוחב החוצה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים