עבור לתוכן

ספקית אינטרנט מומלצת כיום?

Featured Replies

פורסם

הי, אני כרגע עם הוט 2.5M ובזק בינ"ל, ובחודשים האחרונים האינטרנט מאוד מאוד איטי.

ההתחייבות שלי לבזק בינ"ל נגמרה ואני רוצה להחליף ספקית, רציתי לדעת איזו ספקית מומלצת כיום.

שימושים: טורנטים פה ושם, גלישה בשעות הערב בעיקר, קצת יוטיוב.

• תגובות 33
  • צפיות 7.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

שום ספקתיק לא מושלמת ,בינתיים אתה יכול לנסות את אורנג' או CCC

פורסם

בזק יותר גרוע מ012

מה שבטוח אל תלך ל2 אלה

פורסם
  • מחבר

מה אתם אומרים על אקספון? הם מציעים (לפי האתר) אינטרנט במחיר 25 ש"ח ללא התחייבות. נשמע ממש מציאה...

פורסם

מה אתם אומרים על אקספון? הם מציעים (לפי האתר) אינטרנט במחיר 25 ש"ח ללא התחייבות. נשמע ממש מציאה...

תבדוק אם אתה צריך לשלם על חודשים שלמים או יחסי. וחוץ מזה שמעתי שהם בסדר. אפשר לנסות את xphone או ccc או לשלב בין שניהם ;) בשביל להוריד את המחיר ל10 שקל לחודש :lol:.

עדיין התשתית אינטרנט די יקרה. תזהר לא להכנס לעוד התחיבות ארוכה בHot יש להם קנס של ax+b ש x הוא מספר החודשים שהיית מנוי אצלם. :screwy: אני לא יודע מה זה בבזק אבל ביס אני זוכר ששילמנו 400 שקל וזהו.

נ.ב. אם אתה לא משחק משחקי פעולה ברשת תיקח את מה שהכי זול ונותן שירות סביר (לא מגביל יתר על המידה ואם הוא מגביל רק בשעות העומס ולא בשפל).

פורסם

בזק יותר גרוע מ012

מה שבטוח אל תלך ל2 אלה

בזה אתה ממש טועה ...

פורסם

אני הכי מציע בזק בינלאומי עם בזק...

חבילת גיימרים תבקש ואז אתה מסודר

מקווה שעזרתי :)

(החבילה של הגיימרים מנתבת אותך לשרת אחר שהוא עם ראוטינג יותר טוב לחול)

פורסם

בזה אתה ממש טועה ...

אני החודש עברתי

יש לי בעיות איטיות ברמה מוגזמת וזה כל הזמן

התקשרתי 3 פעמים וזה היה שיחות של 40 דקות כל אחת וזה לא עזר

בזק ממש אחלה ספק מה אני יגיד לך

פורסם

אז יש לך ספציפית בעיה... אבל אני יגיד לך מנסיון של 8 שנים וזה עדיין שהם ספק בסדר ,לא מושלמים אבל אין לי שום תלונות על האינטרנט .כול ההורדות מהירות ,אתרים נפתחים מהר ...אצלי HWZONE נפתח ברגע...

פורסם

אקספון קונים מבזק בינלאומי רוחב פס ו"רוכבים" עליהם, לא ממליץ אני ניסיתי אותם לשבוע לא נהנתי.

פורסם
  • מחבר

החלטתי לנסות את CCC. מקסימום אם לא יהיה טוב אני אשקול מחדש מה לעשות עוד חודש-חודשיים.

אני אשתדל לדווח בעוד כמה ימים אם יש שיפור.

פורסם

מי זה CCC ?

פורסם
  • מחבר

http://ccc.co.il/

ספקית חדשה. היו דיונים עליה בפורום. חפש כאן "CCC" או "טריפל סי"

• 3 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

אחרי 3 חודשים , איך הם?

פורסם

האתר של CCC לא נפתח לי.

אני עם 018 כבר מספר חודשים (תשתית כבלים הוט) ובעבר היה יותר טוב. הפינגים לשרתי משחק קבועים בהם אני משחק היו רגילים תמיד (סביבות 100), והורדות הלכו מהר יותר ובקצב קבוע.

כיום ההורדות מאוד איטיות בשעות מסוימות. ואותם שרתי משחק הם עם פינגים נורמלים בשעות היום, וקופץ ל 300 אחר הצהריים ובערב. לפעמים יש פינג נורמלי אבל המון P/L. פשוט צחוק. מאוד לא יציב. כל פעם בעיה אחרת.

לפעמים אני מתנתק מהחייגן ומחייג שוב, ואז שרתים מסוימים פתאום עם פינג נורמלי, ואחרים עדיין גבוה... לפעמים פינגים עולים בחזרה שוב... וכו

כמובן שאני מדבר איתם, אין להם מושג. הם מספקים לי שירות אבל אין להם מושג, טוב.

דוגמא מצחיקה: אותה כתובת IP (אותו שרת) רק עם פורט שונה (7777, 8888) (ל Gametype שונה באותו משחק): פינגים: אחד 100 והשני 400.

גם מבעיה מסוימת שהיתה לי עם אתר עבודה שלי שפתאום לא היתה לי גישה אליו, ההתרשמות שלי היא שיש אנשים חובבנים/לא מבינים ב 'מחלקה הנדסית' של 018. המון זמן עד שבסופו של דבר נפתרה הבעיה (שהיתה מצד הספק), וגילה את זה בעל השרת של האתר, לא מהנדסי אקספון. לפחות התרשמותי מהם ומהשירות.

אפשר להתחבר ולראות איך הולך, אם אין התחיבות תמיד אפשר להתנתק.

אני מבין שספקיות מומלצות מבחינת מהירות גבוהה ויציבה ופינגים נורמלים כיום הן אורנג' ו CCC החדשה?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים