פורסם 2003 באוקטובר 2222 שנים מחבר לחיזבאללה יש מטרה ברורה לחטוף אזרחי ישראל וחיילים. ולא נראה לי שהם ישחררוחייל אם הם יגלו שהוא דרוזי או ערבי.עריכה: ערבים לא משרתים, רק דרוזים :-X
פורסם 2003 באוקטובר 2222 שנים מי זה? הוא בטח משת"פ ...עומר סואעד, עדי אביטן ובני אברהם הם שלושת חיילי צה"ל שנחטפו על גבול לבנון לפני 3 שנים.
פורסם 2003 באוקטובר 2222 שנים סלח לי, אבל אתה מפגר.עומר סואעד, עדי אביטן ובני אברהם הם שלושת חיילי צה"ל שנחטפו על גבול לבנון לפני 3 שנים.אל תקרא לי מפגר. פשוט שכחתי את השם שלו ....הוא לא ערבי, הוא דרוזי וזה עניין אחר לגמרי !
פורסם 2003 באוקטובר 2222 שנים גם הדיון הזה הופך לבדיחה ע"י מספר אנשים (בנתיים זה אחד, בטח יבואו עוד כמה) שלא יודעים מימינם ומשמאלם...
פורסם 2003 באוקטובר 2222 שנים באופן אוטומטי הנחת שהוא משת"פ... בכל מקרה, מצטער, ערכתי את ההודעה.ואם אתה כבר מתכוון להכנס לסמנטיקה, אז ערבי הוא רק מי שנולד בערב הסעודית; כל השאר הם ירדנים, לבנונים, סורים וכו' וכו' ומה שמאחד אותם זו הדת שלהם - אסלאם.זה עדיין לא סותר את השאלה שלי, מה אם טננבאום לא היה יהודי?Spiritus - שנון, שנון.
פורסם 2003 באוקטובר 2222 שנים באופן אוטומטי הנחת שהוא משת"פ... בכל מקרה, מצטער, ערכתי את ההודעה.ואם אתה כבר מתכוון להכנס לסמנטיקה, אז ערבי הוא רק מי שנולד בערב הסעודית; כל השאר הם ירדנים, לבנונים, סורים וכו' וכו' ומה שמאחד אותם זו הדת שלהם - אסלאם.זה עדיין לא סותר את השאלה שלי, מה אם טננבאום לא היה יהודי?Spiritus - שנון, שנון.הנחתי שהוא משת"פ כי לא זכרתי שמדובר בחייל. שמעתי שם ערבי וזה הדבר הראשון שקפץ לי לראש. אני מצטער אם זה הרגיז כמה אנשים.כשהזכרת לי על מי מדובר, ישר אמרתי שזה עניין אחר. בואו נחזור לדיון המקורי, כי זה באמת נגרר למקום אחר ...
פורסם 2003 באוקטובר 2222 שנים מחבר השאלה העיקרית שנשאלת עכשיו איך ישפיע הפרסום על דעת קהל ומה יקרה עם עסקת השבויים. גם ח"כ שאמורים להחליט ביחד על העסקה אני מניח רואים חדשותוקוראים עיתונים.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.